Šta je novo?

Primecoin [XPM]

mogli bi da se skupimo nas nekoliko pa da odradimo neki pump/dump? ... ili ne

vidim neko napisa da je neko radio za neki shit coin sa 80 ltc-a pa mi se ucinilo malo mogucim ;D

@ zeljko

Samo mala ispravka - ne moze dobitak za bilo sta biti manji za 300-400%, jer npr 99% manji dobitak znaci da ces umjesto 100 novcica dobiti samo jedan. Pretpostavljam da si htio napisati/reci da je dobitak 3-4 puta manji, tj 66-75% ako pricamo o postotku.

@ zeljko

Samo mala ispravka - ne moze dobitak za bilo sta biti manji za 300-400%, jer npr 99% manji dobitak znaci da ces umjesto 100 novcica dobiti samo jedan. Pretpostavljam da si htio napisati/reci da je dobitak 3-4 puta manji, tj 66-75% ako pricamo o postotku.

ma da permutujem te procente uvek :)

xpm danas zanimljive peak-ove je imao. Je li dobio neko onaj gpu miner?

lose radi gpu miner.... sto se tica rasta neki kad su vedeli rast PPC uleteli su u XPM, takodje tip koji je dumpovao 200K PPC-a ulazi u XPM i povecava LTC...

inace ja ne ocekujem nista puno oko XPM dok se ne resi problem botnet-va kad i kako nemam pojma ali znam da ga oni siluju

mozda ga i neko bude pumpao ali pitanje da li mu je ovo najniza cena ili nije

0,0049990 bila cena danas , pa sada vec malo pada 0,0043,,,

A danima ga merkam od kada je počeo pomalo da se oporavlja i ništa nisam uradio...

pa pojavio se na BTC-e zato je isao gore... sprema se velik dump, pazite

jedini razlog ubrzanog pustanja XPM na BTC-e je Mcxnow koji prakticno vuce vecinu trgovine xpm-om

poz rajo

pitanje :
jel se ovo kopa samo CPU-om ili moze i GPU-om

Ja ga kopam sa A10-5700 na rpool-u. Postoji i GPU miner, ali ne znam da li je neko išta iskopao njime.

samo CPU, inace ako se ne pojavi GPU miner , XPM ce biti i ostati samo pump/dump coin

Ja sam prodao sve sto sam proteklih neseci nakopao, ostalo mi samo jos oko 30 komada... juce sam prodao za 389, danas za 699... Koliko ja vidim, to je jedini alt iskljucivo za cpu?

da.... po meni velik problem jer ga kopaju server clusteri i botnet-vi sutra prekosutra ima da kontrolisu 50+ mreze kad cene padne

Heheh MCX pump :) http://mcxpump.com/

Od svakog coina koji na MCXu mozete ocektivati u nekom periodu nenormalan pump ali isto tako i dump... MCX je daleko superiornija menjacnica od drugih zbog ludog perfekcioniste RS-a. I ici ce samo uzlaznom putanjom. Zahvaljujuci njoj i epskim pumpovima i dumpovima ja zaradjujem jako lepo.. Sam XPM mi je do sada doneo oko 40-50btc cistog profita. Mislim da ce XPM uskoro biti vrlo ozbiljan coin za investirati. Narocito kad veliki igraci lagano rasprodaju LTC. CPU Farme ili ne XPM ce biti atraktivan i trazen!

ti stvarno verujes u manipulatora koji prodaje maglu mcx fee :)

XPM nema nikakve veze sa mcxnow, pump je naterao BTC-e da usvoje XPM i tako ukradu novcice istima :)

Iskreno ja sam znao da ce se XPM desiti ali nisam ocekivao ovako brzo... planirao sma tek za mesec/dva kupujem, long term neverujem u XPM nimalo ako se ne pojavi gpu miner, bice samo pump i dump coin

Poslednja izmena:
Polako gospodine BTC-e, videces uskoro...

Jel nema lagova na njihovom engine-u? Samo tih 9 novčića drže? Koliko često ubacuju nove?

Retko ubacuju nove, lag ne postoji, menjacnica je napisana u c++ i ultra je brza, skoro real time.. Dobijas kamatu na novcice koji ti tamo stoje. I gotovo nikad ne ide offline. Takodje je ultra sigurna..

Edit: Jordane, u principu ti je dovoljno samo da pratis chat i vidis napaljenu rulju koja kada odluci ne postoji sell wall koji moze da je zaustavi...

Poslednja izmena:
Moraću da probam malo, na Cryptsy-ju čim se nešto zakuva lag podivlja.

Jel nema lagova na njihovom engine-u? Samo tih 9 novčića drže? Koliko često ubacuju nove?

retko kad ubacuju, koliko sam cuo engine im je brz...

ipak treba malo ispitati istoriju realsolid-a prvo ako neko zeli da drzi vece kolicine tamo, do sada nije ispunio obecanja nikome u ranijim poslovima

na primer najavio je davno microcash za koji mu je donirano blizu 1000BTC i nije ga isporucio to je bilo pre godinu dana, pa je napravio solidcoin koji je centralizovan i koji se nije proslavio i posle napravio bezu za njega mcxnow.......

prica se da je on mrlt koji stoji iza xpm gpu projekta, takodje isto je napravio scrypy gpu da bi unistio LTC (fork) pa ga je time spasio,... hahah

takodje navukao je ljude na akcije sajta, pa cak nudi kamatu ako drzis novcice na sajtu, 9% za BTC...

i najsmesnije mozete da platite BTC-om da nekog banujete sa trollchat-a, sta dalje reci ide sve u tom pravcu da sto vise para navuce na sajt

Ono sto ocu da kazem OPREZNO! nista vise

tako sutra i btc-e moze da nestane i nikom nista

Poslednja izmena:
Ta BitcoinExpress hajka traje po forumu mesecima... Debakl oko Solid Coina stoji... Ono sto je sigurno gospodin DavidPate drzi tamo oko milion $ a sama menjacnica ima deposita u vrednosti od 30ak miliona manje vise u BTCu. Da je RS hteo da zapali, do sada bi to uradio i ne bi se cimao oko updateova i unapredjenja toliko.. Zar je bitno ko je i kakva mu je istorija? Ja se na BTCe osecam daleko nesigurnije, sto zbog DDOSova, sto zbog ruske mafije za koju takodje ne znamo ko su i odakle su.. A komunikacija sa klijentima im je blagi uzas...

@pajam24
Slazem se, ali mi je totalno nejasna kamata 9% na BTC kako ce on to da zaradi sa BTC koji tamo stoje, mozda ce on sam da trguje na svojoj berzi??? (tako bi trgovce satro jer zna sta ko radi i ima...)
Mislim nema logike.... jos tako samo navlaci ljude da mu ostave sve na sajtu

Nazad
Vrh Dno