Šta je novo?

Primecoin [XPM]

Nije, ali je cista manipulacija.... takodje cena je vestacki naduvana, jer vecina gleda cenu a ne konta koliko coin-a postoji i koja mu je brzina proizvodnje, a za quark je ludacka kolicina u pitanju

Ako cemo realno cijena svih novcica pa cak i btc je prenaduvana, ali trziste vise nije malo a dosta je pridoslica koji nazalost nisu dovoljno upuceni zato se i desava ovoliko pumpanje.

To da ali BTC se koristi, ovo su sve paraziti, jedino je za LTC potvrdjeno da ce biti na vecim berzama i ima sopstvenu mrezu koja mu je verna, odrzava ga... sve ostalo je smesno manje vise... kontam ja da je moguce da jos dosta toga uspe ali trenutno nesluze skoro nicemu

evo radi:

sm quark.jpg

i stvarno osmina ide majstoru koji je smislio ovo xe xe ;) neka zaslužio čovek !

videću do sutra dal mi se više isplati da kopam Quark sa GPU, il da ga ostavim na Middlecoin kao i do sad da pretvara iskopane alte u BTC..

vidim poceste da pisete o njemu verovatno ce biti bum sa njim? isplati li se da ga kopam sa intel g1620 i sempronom am3 140? vesovatno ne?

drugari probajte GPU Quark mining.. :wave: ovo je novi GPU YAC mining ! ovo razbija !
za osam sati duplo više nego middlecoin za 12 sati.. :D preračunato u BTC.. samo da se cena Quarka zadrži..
172 Quarka , a za to vreme CPu minerd nije iskopao ništa (ostavljen paralelno)

imate dva konfig fajla čiji sadržaj sam stavio gore za sm.cmd i quarcoin.conf http://forum.benchmark.rs/showthread.php?310315-XPM-Primecoin&p=3521429&viewfull=1#post3521429

a imate i link od Željka par stranica ispred na ovoj temi tu skinite majner https://bitcointalk.org/index.php?topic=310975.120

aj srećno... pa pijemo pivo ;)

Poslednja izmena:
ne radi ti link, bar meni nece da otvara, rekoh da probam malo

e da koliko bi kopao sa recimo 2.2Mh, cisto da vidim isplatili se? na koliko se menja dif?

nece ni bitcointalk da mi otvara

Poslednja izmena:
onda je do mene, nece da mi otvara bitcointalk, uglavnom, koliko bi iskopao dnevno i koja je vrednost iskopanih novcica, kopao bi sa 4x7950?

Jel' mora wallet da bude otvoren ili moze adresa od walleta na drugom racunaru?

Mora, jer je u pitanju solo mining.

Ok. Onda se bacam na kopiranje chaina na rig. Ovo mu dodje kao zamjena za stari dobri yac :D

onda je do mene, nece da mi otvara bitcointalk, uglavnom, koliko bi iskopao dnevno i koja je vrednost iskopanih novcica, kopao bi sa 4x7950?

pa zadnjih par dana sam imao oko 0,026-0,029 BTC sa Middlecoinom za nekih 14 sati rada na dan (ostalo se igra klinac na RIG-u ;)
sinoć, od 2 ujutru do 10 ujutr, dakle 8 sati, iskopao 172 Quarka sa tim GPu minerom (blokovi su od po 28 jer osmina ide tvorcu minera, to je valjda hardcode-ovano).. to je i po sadašnjoj ceni 0.03887200

dakle, trebalo bi da je skoro duplo bolje :) radi se o dve 7950 grafičke..

Dakle morate imati wallet instaliran na rig-u - ja ne vidim što bi ovo bilo loše sa strana sigurnosti ;) - wallet je originalni Quarkov, open source, ako sam GPU miner već nije.. ja svaki dan šaljem na criptsy ono što iskopam ..

wallet: http://www.quarkcoin.com/

miner: https://mega.co.nz/#!QMMEFBYY!AgH4OG...dD5o3ak2VFuU78

još jednom conf fajlovi (male napomene u vezi putanje - navodnici gde stoje tu i moraju biti !):

sm.cmd

start /MIN "" "putanja do quarkcoin-qt.exe"
timeout /t 60
smelter -o http://127.0.0.1:9000 -u x -p xxx -a adresa vašeg wallet-a

quarkcoin.conf

rpcuser=x
rpcpassword=xxx
listen=1
gen=0
server=1
daemon=1
rpcport=9000
rpcallowip=127.0.0.1
addnode=98.167.196.51
addnode=178.74.103.10
addnode=72.23.76.121
addnode=198.199.113.126
addnode=192.241.218.132
addnode=88.248.114.86
addnode=81.196.93.247
addnode=81.24.212.14
addnode=198.56.192.154
addnode=83.235.241.132
addnode=173.208.241.196
addnode=164.215.85.101
addnode=182.130.181.137
addnode=105.236.111.72

quarcoin.conf nađite na start pa run pa %appdata% tu je njegov folder

sm.cmd- dupli klik na njega za start kopanja !

sa tom skriptom se prvo se pokrene wallet (morate staviti putanju do quarkcoin-gt.exe !)
zatim se pokrene posle 60 sekundi gpu miner. može i više i manje od 60 zavisi koliko se dugo wallet sinhronizuje sa mrežom..
portovi moraju biti isti u oba konfa, password i user naravno da budu isti, da se slažu !
nodovi nisu obavezni u confu-

kontam da će sad Srbi da obore cenu Quarka, al nisam mogao da ne podelim ovo.. Hvala Željku što me je uputio na GPU miner ! uživajte.. i bez dampa ! ;)

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da treba prvo upaliti wallet da se sinhronizuje ovih 18 nedelja, pa tek kad zavrsi da se pokrene kopanje?

ja vam preporucujem da odma istovarate quark... dok je zarada masna :)

Sto ne prodas sad prodaces za par mjeseci. Ici ce qrk jos gore :)

Negde sam procitao da je 90% quark coina vec iskopano i da se veliki holderi polako istovaraju.

Kako sam se smorio, znaci uvek sam imao problema kada sam pokusavao da podesim solo majning bilo cega... Sad mi pukne miner cim se pokrene

Samo polako. Provjeri sve ponovo. I ja sam imao par cimanja dok nisam podesio da radi. Sad cekam da baci prvi blok (nadam se uskoro).

Jel pise A:1 kad se resi blok? I koliko vremena je potrebno da novcici legnu u wallet nakon resenja?

da A:1 je da ei našao prvi blok, A:2 drugi i da Bog da pisalo A: 1000 ;)

odma izađe balončić od Volija i pojavi se u istom..

Kod mene 600-630 kH/s, 8 sati i ništa još uvek.

Ja sam dobio A:1 a novcica nema u walletu. Adresu iz walleta sam stavio u onaj sm fajl. Ne znam kako ih nisam dobio :-(

Kod mene 600-630 kH/s, 8 sati i ništa još uvek.

koje kartice šta ? kod mene je 2.1Mhs na 2*7950.. do sada 1 block od 32 (CPU) i 8 komada od 28 (GPU), od jutros negde od 2h.. sa prekidom popodne od sat i po..

možda ti konfig nije dobar, ne gađa isti port kao wallet..

Nazad
Vrh Dno