Šta je novo?

Prijava problema i bagova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne postoji nikakav limit, a da ja znam za njega. Proverićemo.
 
I ja se pridružujem sa istim "problemom", nisam ni skontao dok evo nisam pročitao da i ostali imaju isti slučaj, jednostavno sam mislio da sam omašio notifikaciju za nove poruke... Takođe tema Diskusija o cenama u Kriptovalute podforumu, na njoj sam barem to primetio.
 
I kod mene je tako odavno, samo sam mislio da namerno tako radi pa se nisam zalio :D
Ukoliko neko vreme ne udjem u neku temu, prestanu da mi stizu notifikacije za nju dok opet ne udjem jednom i tako u krug
 
Postoji više različitih tipova postova. U Šta da kupim tip postova je pitanje i pitanje je uvek vidljivo kako bi onima koji diskutuju o istom bilo uvek ispred očiju. Takve teme imaju drugačiji interfejs u odnosu na klasične diskusije koji se ogleda u mogućnosti dodavanja ili oduzimanja poena na pojedinačnim odgovorima u temi, kao i u odabiru ispravnog odgovora.
Hvala na odgovoru,
kao sto rekoh gore, nisam primetio do sada pa da priupitam, licno mislim da je to dobra stvar.
 
Zasto je nalozima sa 0 poruka dozvoljeno da daju negativne poene aktivnim clanovima? Zar ne moze da se postavi neki limit postova, da recimo barem 100 poruka treba da bi bio ravnopravan clan? Ocigledno neko sa duplog naloga ide i deli poene na ono sto mu se ne svidja, jer je nalog sa 0 poruka iz 2013. godine.
 

Prilozi

  • Screenshot_20210617-112520_Chrome.jpg
    Screenshot_20210617-112520_Chrome.jpg
    75.8 KB · Pregleda: 93
Ako taj neko spamuje sa negativnim reakcijama svakako će biti sankcionisan - prijavite. Ali nigde ne piše da svi moraju da se slože sa svime, zato i postoji mogućnost ostavljanja reakcija.
 
Zasto je nalozima sa 0 poruka dozvoljeno da daju negativne poene aktivnim clanovima? Zar ne moze da se postavi neki limit postova, da recimo barem 100 poruka treba da bi bio ravnopravan clan? Ocigledno neko sa duplog naloga ide i deli poene na ono sto mu se ne svidja, jer je nalog sa 0 poruka iz 2013. godine.
Isti je i meni zalepio negativnu na jedan komentar.
 
I dalje na 95% tema koje pratim ne stižu notifikacije ,osim ako uđem u temu ,pa to traje neko izvesno,kratko,vreme i onda prestanu notifikacije i iz te teme da prispevaju.

Ima li nekog rešenja na pomolu?
 
Када приступам преко мобилног (pwa) приликом учитавања сваке стране добијам поруку о грешци. Треба ли нешто додатно подесити како би нормално радило?

И шта рекосте када ће подршка за TapaTalk?
Ако не може TapaTalp, која друга ради? Хоћу једну апликацију да користим за приступ форумима, а не десет ових франкештајна
 

Prilozi

  • Screenshot_20210629_112930_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_20210629_112930_com.brave.browser.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 42
Danas ceo dan je nemoguće pristupiti forumu...i ako se pristupi u 90% ili blokira stranica ili sajt prijavljuje grešku tipa ''morate sačekati 277 sekundi da bi ponovili radnju''. Ista stvar na različitim mrežama, desktop, mobilni i td.
 
Danas sam postavio temu u Clubbing forumu, medjutim sad vidim da je nema. Kako da znam da li je bug ili je mozda moderator obrisao temu?
 
Obrisano
 
Od juce-prekjuce se vise ne prikazuju nazivi youtube klipova. Bilo bi dobro da se to popravi.

tihj2m.png
 
Da citiram kolegu:



P.S. Nemam pojma zasto druga dva linka nisu u "slicici", kao prvi, uradio sam apsolutno istu stvar ali samo je prvi lepo ispao.
Nije bag ali i mene interesuje kako do doci do ovih "slicica" kod postavljanja linka ?
Ako moze neko upucen i voljan da mi objasni..
 
Zamolio bih za objasnjenje zbog cega sam dobio discourage? Pitam ovde posto nece da mi ucita da posaljem PP.
 
Vise nemam, imao sam sigurno nedelju dana :D
 
Jako otežan pristup forumu već nekoliko dana, da li sa računara ili mobilnog svejedno. Da li se možda zna razlog ?, unapred hvala.
 
Nesto vam se poremetilo na vrhu foruma gore ova boja siva zauzima mnogo prostora ..
Zar ne bi trebalo odmah da ide od vrha Benchmarkov ovaj logo samo i to je to...ova siva boja iznad tog loga trenutno , zauzima bas previse prostora . :D
Ista stvar i ispod ovog gore What's new i Members, isto stoji samo ta siva boja i zauzima previse prostora i nema nista drugo osim te sive boje u prikazu . :D
Ulazim na forum preko laptopa i putem Chrome web browsera.
 
Poslednja izmena:
@stefanm To je prostor gde se prikazuju reklame. Blokiraš reklame, pa zato ima praznog prostora.
 
Da.. Imam neku anti banner funkciju upaljenu na laptopu..nisam znao da je do toga, ok hvala ti za info. Pozdrav.
 
Zadnjih desetak dana imam problem u radu foruma kada sam ulogovan.
Stranice cesto nece da se ucitaju (cesto iskace: Oops! We ran into some problems....) tako da je forum skoro nemoguce pratiti.
Kada se izlogujem sve leti i radi bez problema.
Probao na dva racunara iz Firefoxa i Chroma i ista situacija.

I ovu poruku pisem a ne znam hocu li uspeti da je posaljem...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno