Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tomorrow War
Зезнуо ме телефон, а таман заспах. Може нека јака четворка.

The Tomorrow War..
ceo sastavljen iz klisea, vec vidjeno, naivno, gledas ako nemas sta da radis a napolju vrucina.

Black Widow 2021...
prosecan, isto kao i ovaj gore. Za dosadno popodne i kad se nema sta drugo.

The Tomorrow War - sve bi bilo OK da
su film završili kad su se vratili u prošlost, tj. sadašnjost 😁. Ona nebuloza sa Sibirom im uopšte nije tebala.

Zali Boze protracenog vremena i budzeta...
Kapiram da su hteli da kompenzuju BW za jeftino off-ovanje BW u poslednjem Avenger filmu, ali preteresa ga sa ovium filmom u svakom pogledu... Vecina tih akcionih scena je suvisna i za tezak facepalm uzeci u obzir da gospodja nije superhuman, sta je u ovom filmu odradila kapiram da bi i Cap. America pozavideo...
Pritom izgleda da je na filmu radila slicna ekipa iz Cap. Marvel - tako da je film prepun feministickih poruka (#strongwomen #menarebad) i deluje da je radjen (ponovo) za ciljan auditorijum.
Potpuno protracen potencijal a mogao je biti "ozbiljniji" down to earth spy/thriller film u Cap.America fazon. uz to dolazi prekasno (trebao je posle Civil War-a) i za preskociti je, jer je verovatno jedan, ako ne i najslabiji film u fransizi.

Jedino sto je vredelo gledati je plavusa... U svakom kadru... :)
Kao sto sam i pretpostavio verovatno krece pad superheroj zanra sa narednom fazom Marvel filmova (jedino Thor i GotG mozda budu vredni gledanja jer ce imati rezisere koji ce ih koliko-toliko uciniti gledljivim)

Odgledao https://www.imdb.com/title/tt0087800/

Nije strašan kao ranije, ali je dobar...

Amanda Wysse je jeziva sa onim krikovima, karijeru je izgradila na vrištanju. Džoni Dep pokazuje potencijal iako mu je ovo jedna od prvih (možda i prva) uloga.

Više od toga me je impresioniralo kako amerikanci kvalitetno remasteruju sliku i zvuk svojih starijih filmova, ovo je bukvalno duplo bolji kvalitet slike (zvuka posebno) od nekih naših filmova koji su više od dvadeset godina mlađi, tipa Kengur i Rane.
Naravno ne kažem da je ovaj film bolji od Kengura i Rana, ali da su slika i zvuk kvalitetniji, jesu...

EDIT: Pomešao sam Amandu Wysse i Heather Langenkamp, mada i ova vrišti u prvih 15 minuta kao nenormalna...
Kad se samo setim da sam tu noć kada sam se vratio iz bioskopa probdeo, a jedva sam čekao da ga gledam kad se pojavio, čak sam i kartu kupio među prvima, ja i moj ortak, bili smo među hrabrijima. Posle Jasona iz Petka 13-og, koga smo pre toga pominjali nekoliko godina plašeći mlađe, Fredi Kruger, za nas klince… to je bilo previše. Eh, dobra statra vremena i horori zbog kojih smo za vreme nekih scenapadali sa onih drvenih bioskopskih stolica.

Odgledao BLAME! https://www.imdb.com/title/tt6574146/

Zanimljiva premisa ali do kraja ispade nedorečeno.
Ne znam da li se planira neki nastavak, ili je možda i pisac/crtač mange u međuvremenu napustio projekat pa nemaju materijala.

Uglavnom, crtež, animacija, muzika vrlo dobri do odlični, radnja zanimljiva, ali sve nekako nedorečeno i nedovršeno.

Iz tog razloga 6.5/10.

Ruski Sf Blackout. Dobar je nisam ocekivao onakav Sf od Rusa.
Film je dobar, "sveza" ideja, dobro razradjeno (recimo) a ko bude mogao nek pogleda seriju i tu se vide neke sasvim drugacije stvari u medjuradnji, drugi potpuno nepoznat odnos likova izmedju sebe koji ne postoji u filmu...

Imaju Rusi dobre filmove i produkcija im je jako dobra, i valja malo promeniti monotoniju američkih filmova kojima nas zasipaju.

Dajte IMDB link do tog ruskog, da ne guglamo

Film je dobar, "sveza" ideja, dobro razradjeno (recimo) a ko bude mogao nek pogleda seriju i tu se vide neke sasvim drugacije stvari u medjuradnji, drugi potpuno nepoznat odnos likova izmedju sebe koji ne postoji u filmu...
Jel se serija zavrsava isto gde i film ili?
Imaju Rusi dobre filmove i produkcija im je jako dobra, i valja malo promeniti monotoniju američkih filmova kojima nas zasipaju.

Dajte IMDB link do tog ruskog, da ne guglamo

Mislim da se zavrsava na istom mestu.
Upao sam bio na 1/2 serije na tv, slucajno video da ide i malo gledao i video da je u seriji radnja izmedju pojedinih likova veoma drugacija i da ne otkrivam, voleo bi da mogu negde odgledati kad bi bilo ili kad bi nasao...
Kako nisam mogao da upratim kad ide na toj tv i nisam mogao da vratim program dovoljno daleko unazad odustao sam od pokusavanja da odgledam seriju.
Film jete dobar.

Nebuloza, glupost i nelogičnost kao i vređanje inteligencije. Kad to progutaš, dobar za uspavljivanje, gledao sam ga u nastavcima 4 noći. A da, mislim na The Tomorrow War.
Haha,ja mislio da sam jedini al vidim da ima jos takvih.Bukvalno isto,gledao ga 3-4 puta u nastavcima ,namucio se posteno.Kao film ocena 2,price nema,sve prazno suplje.Mnogo losa godina za filmove.Za ovu godinu jedini koji mi je ostao u secanju je onaj sa Entoni Hopkinsom.Eto sad cu i Megan Fox da pogledam,mada ovaj IMDB ima losu ocenu .Vise ni njega ne razmatram toliko,cesto nije u pravu. Za Tomorrow war dobio 6.7,uzas!

Vecina tih akcionih scena je suvisna i za tezak facepalm uzeci u obzir da gospodja nije superhuman, sta je u ovom filmu odradila kapiram da bi i Cap. America pozavideo...

Hvala bogu da nije. Ona je čista devetka !!! Neka ide život, dajem joj 9+ :love:

IRUL (2021)
Malo za promenu, malajamski triler. Postavio sam prevod, pa uživajte!
0BF13FCC-3520-4291-AD66-C73056A66E70.jpeg
Kada panika, nemoć, a povremeno surovost i bes stupe na scenu, film poseduje neverovatnu moć da vas zgrabi u kandže.

Zali Boze protracenog vremena i budzeta...
Kapiram da su hteli da kompenzuju BW za jeftino off-ovanje BW u poslednjem Avenger filmu, ali preteresa ga sa ovium filmom u svakom pogledu... Vecina tih akcionih scena je suvisna i za tezak facepalm uzeci u obzir da gospodja nije superhuman, sta je u ovom filmu odradila kapiram da bi i Cap. America pozavideo...
Pritom izgleda da je na filmu radila slicna ekipa iz Cap. Marvel - tako da je film prepun feministickih poruka (#strongwomen #menarebad) i deluje da je radjen (ponovo) za ciljan auditorijum.
Potpuno protracen potencijal a mogao je biti "ozbiljniji" down to earth spy/thriller film u Cap.America fazon. uz to dolazi prekasno (trebao je posle Civil War-a) i za preskociti je, jer je verovatno jedan, ako ne i najslabiji film u fransizi.

Jedino sto je vredelo gledati je plavusa... U svakom kadru... :)
Kao sto sam i pretpostavio verovatno krece pad superheroj zanra sa narednom fazom Marvel filmova (jedino Thor i GotG mozda budu vredni gledanja jer ce imati rezisere koji ce ih koliko-toliko uciniti gledljivim)
E ovo je već ozbiljno loš film. Četiri puta sam zaspao pa premotao na kraj...

Poslednja izmena:
Jel gledao neko Black Widow u IMAX-u? Jel vredi ići tamo ili gledati klasičnu projekciju?

Ja idem danas, pre svega zbog IMAX-a, pa ću znati više.
Film kao film je ok, da sam ga gledao kući vrv bih zaspao. Ovako je ispalo ok, ipak je bolji doživljaj u bioskopu… mada mislim da su mogli malo da ga skrate. Inače Black Widow je u pitanju za neupucene. Ukupno 6/10.

Sto se IMAXa tiče, dobar je kvalitet. Meni bolji od standardnog bioskopskog formata. Nije ništa sto ostavlja bez daha. Mada ni ovo nije izvorno IMAX film.
Imao sam prilike da gledam IMAX u inostranstvu gde je platno bilo tipa 40m u dužini, to je svakako bio doživljaj! :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno