gx-x je napisao(la):koji vam je najbolji line texta u igri ? Meni je kad lik udje u onu skro z mracnu prostoriju i osere se " Ahh, it's so dark - I am DOOMED " :d ROFL smejao sam se narednih minut![]()
zerbah je napisao(la):Meni se svidja kada kaze "That's fucked up!", pa posle nekoliko soba kaze "No, this is fucked up!"![]()
Šta te tu čudi? Valve i Steam su sada industrija, i to govori sve, od njihovog ponašanja, preko tržišne orijentacije do pravljenja igara. Šta možeš drugo da očekuješ od nekoga ko pravi igru na način kako oni prave, što možeš da vidiš ako uključiš developer komentare u Epizodi 1. Uostalom, oni su kupili Counter Strike, na primer, zašto misliš da ne bi na ovaj način pozajmili ideje drugih kompanija? Uostalom, to su već uradili u HL2 difoltnom, ja sam lepo rekao da je ta igra nakalemljena od svih mogućih elemenata drugih uspešnih fpsova u međuvremenu, od Dooma preko Call Of Duty-ja, Haloa i tako dalje, što je očigledno za svakoga ko je probao veliki broj fpsova u međuvremenu, a da tu ima najmanje HL1 elemenata. Zašto bi trebalo da iznenađuje što i dalje "pozajmljuju" ideje i sisteme igranja od drugih kompanija? Zato HL2 i jeste socijalan, ali je nažalost i prodavan. Reklama.zerbah je napisao(la):Ne mogu da verujem:
http://www.valvesoftware.com/ep2/teaser/portal_teaser01_720p.wmv
56 mb video nove mp igre Portal(!) iz Valve-a koja ce ici u paketu sa HL2:EP2. Kako ih nije sramota...
Dorry je napisao(la):MUZZY BRE STAVLJAJ SPOJLER, ODE MI KRAJ![]()
![]()
E btw, moze neko da mi pomogne? Stigao sam u nekoj ogromnoj prostoriji, vent na plafonu i ima 4 platformi - iskljucio sam force field na svakoj, i pustio struju kroz 3 platforme, medjutim poslednja je kao pokvarena i ne znam kako da je aktiviram. U ovom nivou mogu da vozim onu one-person letilicu koja ima grab (ili sta je vec). Nivo je drugi posle kada me posalje 'deda' da 'search for fire' ili nesto sl...
HELP!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari