Potrebna mi je pomoc oko ovog tableta - Prestigio 5097 .
Naime , kupio sam ga juce , i sve je bilo perfektno dok nisam instalirao Skajp . Tada se javio prvi problem , poceo je zvucnik da krci i pisti i ja sam ga brze bolje restartovao . Kad cvrc , ja jutros krenem sav sretan da cackam po njemu , instaliram po neku igricu itd. a ono cvrcanje i krcanje pocne opet . Sada konstanto , bilo sta da stisnem rkrkrkkrrrkkr piiiiiiii . I tako ti ja obrisem sve skinute aplikacije , i opet se cuje . Onda zovem gigatron servis ( tu sam ga kupio juce 27.7 ) . Covek mi kaze da formatiram sistem , da je doslo do nekog poremecaja . Ja sav sretan uradim to , KAD OPET , zvuk se i dalje cuje . I onda posle gomile i gomile cackanja uspem nekako da "popravim" , tj. ono sto sam uradio jeste da sam skinuo kvacicu sa one dozvole da se instaliraju aplikacije bez sertifikata . Kad ja opet instaliram skype , da vidim dal je do njega , tablet opet poludi , i ja opet idem factory reset , skinem kvacicu i sad ni to ne pomaze . Eh , da napomenem , sve je radilo ok kada sam skinuo kvacicu , i zvucnici , i zvuk itd . Pokusao sam da ukljucim slusalice u njega , i onda se ti zvukovi krcanja i pistanja isto culi u slusalicama , takodje na jednu slusalicu , ne na obe . Zna li neko od vas ovde resenje za moj problem ?