Pa kad raspakuješ arhivu gde su .img fajl i RKbatchTool imaš i folder Manual gde su uputsva.
Не знам зашто би гасио било који андроид уређај кад у standby моду тј. са искљученим екраном "троши к'о упаљач" 🙂Jedno pitanje od novopecenog korisnika ovog tableta, ovo mi je i prvi android uređaj koji imam. Prilikom kupovine prodavac mi je napomenuo da ga nikad ne praznim na ispod 3% baterije jer bih onda mogao imati problem. Tada tome nisam pridavao znacaja, ali evo me ovih dana na odmoru pa tablet ne ispustam iz ruke i pade mi na pamet upozorenje prodavca.
Da li to ima neke veze ili je oprez nepotreban?
U principu gotovo nikad ne gasim tablet u potpunosti, samo ga ugasim u standby. Koliko je ovakav nacin "dobar" za batreriju?
U aktivnom stanju baterija meni izdržava 6-7 sati neprekidnog rada.
Nažalost u sleep-u tablet nije previše štedljiv - delimično pomaže ako ugasiš WiFi ali ne mnogo. Problem je da sam procesor nije previše štedljiv u sleepu, ima samo tri frekvencije rada 400MHz, 800MHz i 1GHz. Nažalost i 400MHz je previše, praktično za nekih 4 dana bi i u sleepu potpuno ispraznio bateriju.
Meni recimo sa dva-tri sata rada na tabletu dnevno može da izdrži do dva dana, pa posle ide na punjač. Pošto ga uglavnom upotrebljavam popodne, obično ga uveče kad legnem ugasim i kad dođem s posla upalim, pa mi baterija traje i po 3-4 dana.
Presao sam na nova louncher I za sada izgleda bolje od fabrickog ali kako ga gasim kada hocu da se vratim na stari?
Jedno pitanje od novopecenog korisnika ovog tableta, ovo mi je i prvi android uređaj koji imam. Prilikom kupovine prodavac mi je napomenuo da ga nikad ne praznim na ispod 3% baterije jer bih onda mogao imati problem. Tada tome nisam pridavao znacaja, ali evo me ovih dana na odmoru pa tablet ne ispustam iz ruke i pade mi na pamet upozorenje prodavca.
Da li to ima neke veze ili je oprez nepotreban?
U principu gotovo nikad ne gasim tablet u potpunosti, samo ga ugasim u standby. Koliko je ovakav nacin "dobar" za batreriju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari