Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

Ja imam problem...
Pratim uputstva za upgrade firmware-a, ali čim prikopčam tablet na računar, Windows 7 32bit-ni sam pronađe i instalira drajvere, a ne desi se kao u uputstvu da ih ne nađe, pa da mu ja dodelim putanju ka drajverima. Probao sam i update drajvera, ali mi Win kaže da su drajveri ok.
Kako ste vi odradili upgrade?!

Pročitaj par postova ranije, Vasa je već odgovorio na tvoje pitanje.

iPad2 je debljine 8,8 mm, novi iPad je 9,4mm, a 5097 je 9,7mm.

Mnogo je bolje da ideš na futrole za novi iPad, sličnije je deblljine. Od dvojke se razlikuje za skoro ceo mm, što može da bude problem kod takvih futrola.

Najbolje prošetaj do radnje pa probaj. I javi da znamo 🙂

mislim da se i sirina malo razlikuje, pa bi to mogao da bude problem

@ozazi:

Jel sve sad OK sa fajl managerom? Jesi probao kao što sam ti rekao?

Izgleda i mi dobijamo Jelly bean (sa Prestigio Facebook stranice). 🙂

Prvo je neko pitao za 5080, napisali su da vec rade na tome. onda je neko (valjda neko "nas" sa foruma) pitao za tacno koje modele, rekli da ce objaviti. Ako dobije 5080, dobija i nas, sigurno. 🙂

Prvo je neko pitao za 5080, napisali su da vec rade na tome. onda je neko (valjda neko "nas" sa foruma) pitao za tacno koje modele, rekli da ce objaviti. Ako dobije 5080, dobija i nas, sigurno. 🙂

Kul, bice super da dobijemo project butter? 🙂

jel probao neko asus weather widget na ovom tabletu? ja sam skinuo ali refreshuje mi neprestano,nikako da zavrsi :/

Poslao sam ti link na pp. inace, ako nece da se osvezi, samo rotirajte tab dok ste u podesavanjima weather-a, i radice. 🙂

jel ima neko link za onaj widget koji pokazuje datum isto sam ga video na transformeru 😛

Izasao update za one koji imaju problema sa ekranom nakon update na 1.05. 🙂

jel zna neko gde da nadjem asus calendar widget? svuda sam trazio i ne mogu da nadjem 🙁(

jel zna neko gde da nadjem asus calendar widget? svuda sam trazio i ne mogu da nadjem 🙁(

Skini Asus stock rom za tablet na kojem zash da ima da taj widget pa ga raspakuj i nadji widget i instaliraj ga...

Upravo na prestigio sajtu videh da se pojavio novi MultiPad 9.7 ULTRA

Prema specifikacijiama dodati su:

USB: 2 x Micro USB
Digital Camera: Front : 2 Mpixel, Back: 2 Mpixel
Battery Current Capacity: 7000 mAh

Procesor je ostao A8 na 1GHz, Ekran je isti IPS 9.7"

Da li ima najava kada bi i kod nas mogao da se pojavi u prodaji ?

Upravo na prestigio sajtu videh da se pojavio novi MultiPad 9.7 ULTRA

Prema specifikacijiama dodati su:

USB: 2 x Micro USB
Digital Camera: Front : 2 Mpixel, Back: 2 Mpixel
Battery Current Capacity: 7000 mAh

Procesor je ostao A8 na 1GHz, Ekran je isti IPS 9.7"

Da li ima najava kada bi i kod nas mogao da se pojavi u prodaji ?

Male se razlike, super sto je baterija jaca, ako ostane ista cena svakako je dobro da su ga malo unapredili.

Baterija i jaca prednja kamera su svakako plus, meni bar, zadnja kamera je nepotrebna. sta ce sada biti sa ovim "starijim" modelom, 5097? plasim se da ga ne zameni ovaj novi...

Što se plašiš, za 6-7 meseci crkne PRO, ne proizvodi se više, dobiješ Ultra 🙂

svidja mi se razmisljanje. 😀 ma prvenstveno zbog podrske, zaboravice na njega. 😀

Ne verujem, recimo za stariji 5080B imaš češće update nego za novi 5080C, a inače su 5097 Ultra i Pro toliko slični da ne verujem da bi izbacili FW za jedan, a da ostave drugi bez istog - imaš jaču bateriju i zadnju kameru i to je sve, baš velika razlika u FW.

Ne verujem, recimo za stariji 5080B imaš češće update nego za novi 5080C, a inače su 5097 Ultra i Pro toliko slični da ne verujem da bi izbacili FW za jedan, a da ostave drugi bez istog - imaš jaču bateriju i zadnju kameru i to je sve, baš velika razlika u FW.

+1

Dešava mi se sledeća situacija u browseru: kada stavim da mi se otvori neka stranica u novom tabu, pa pređem na prethodni tab a pustim da se nova stranica učitava u pozadini, kada se vratim na tu novu stranicu posle nekog vremena, ona se ili još uvek učitava, tj. pokazuje progres bar ali stranice nema, ili je prestala potpuno sa učitavanjem a nije otvorena. Da li se i vama dešava to? Zanimljivo da je isti problem i na npr. Dolphin browseru, pa ne znam šta da mislim, mislio sam prvo da je do ugrađenog browsera ali izgleda da nije, možda je procesor previše slab za pravi real-time multitaksing? Ipak je to single-core, a malo smo već zaboravili kako single-core radi, previše su nas razmazili procesori poslednjih godina. 🙂

Dešava se, ali samo u fabričkom, dolphin radi bez problema. problem je jedino sto se greje, deo oko kamere postane baš vruć kad se radi nešto zahtevnije.

Nazad
Vrh Dno