Samo još jedno pitanjce, da li neko ima iskustva sa igranjem Texas Holdem pokera na facebooku, preko tableta. Da li radi lepo i bez seckanja, i da li uopšta radi?
Nema na čemu. 🙂
Samo da napomenem da se ne igra iz browsera (ne znam ni da li uopšte može) nego treba da instaliraš posebnu Zynga Poker aplikaciju preko koje se igra i sve radi savršeno...
Konačno sam juče aktivirao onaj IPTV što se dobijao mesec dana gratis u pretprodaji. Evo to su ovi:
http://www.ip-d1.com/osnovni.html
Razmišljam da kupim ovaj tablet isključivo za čitanje stripova pa me zanima može li mi netko reći kakav je sa usnimavanjem knjiga koje imaju puno fotografija pogotovo onim formata A4 jer sam čuo da je 3084B dosta slab u tome i kakva je čitljivost teksta u stripovima? Da li čita .cbr format (iako se može konvertirati u epub). I također me zanima kakav je touchscreen jer sam čuo da je onaj za 3084B dosta loš tj. neprecizan.
Ni jedan flash heavy sajt ne radi lepo na bilo kom tabletu - pogotovo ne na iPad-ovima 😛
Ne treba očekivati da će na tabletima raditi FB neoptimizovana sr**** tipa FarmVille i sl.
Podrška za flash je više da imate podršku za embedovane flash reklame, multimediju i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari