Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

Zvucnici se cuju sasvim pristojno nije previse jak pa da se cuje pucketanje ili .....sasvim sasvim dobar I cist zvuk

bas me zanima poenta uredjaja sa gps od 10 inca i tezine od 600 grama...

sledeća revizija toga mora da ima bluetooth, za gps

I kombinovani frižider/hladnjak!
Msm, šta mora da ima..? Hoćemo li mi da pakujemo sledeći? Možda nekom treba infrared, ili grill tost sa defrost funkcijom u pro2 verziji? Meni i ovako deluje kao sasvim dobar uređaj. BTW, ima li načina da se nekako uspravi a iskosi u lendskejpu za gledanje filmova, ili mora posebno postolje?

Dakle:
720p video radi bez ikakvih problema
1080p video sa YT (probao sam Gran Turismo 5 - E3 trailer 1080p) - bez ikakvih problema
Net - sajtovi se ucitavaju dosta brzo, posto koristim iPad 2 - to je to otprilike. na iPad-u ne mogu da pustim flash sajtove, ali na ovom tabletu rade sasvim OK.

Igrice malo kasnije 🙂

Hvala 🙂

Mora da je os jako dobro optimizovan kada sve radi tako dobro. A i ram igra bitnu ulogu.

Da li je plejer stari ili ICS?

A da li se moze koristiti iPad-ov smart cover, posto su skoro slicnih dimenzija? 🙂

Drugar, hajde otvori što više tabova u brauzeru da vidimo jel ga usporava...

Kakva je autonomija?

Zvali su me danas da potvrde adresu, kažu da bi trebalo da šalju sutra, da su im uređaji u magacinu. Nadam se da će biti sutra. A do tada, vi srećnici dajte još komentara i slika, i zanima me kakva je baterija?

mene su samo zvali juce,rekli kako ce biti danas u radnji i nista od tad :/

Postavljena folija od IPAD2 na njega i naleze savrseno, sto znaci da je isti 🙂

Sad su me zvali iz komtrejda, kažu da mi stiže na kućnu adresu u četvrtak ujutru. A ja mislio danas...

Sad su me zvali iz Gigatrona - stigao u radnju, idem posle posla da ga pokupim. 😀

Dobio sam info da u Gigatron u Novom Sadu tableti stizu tek u cetvrtak... 😡

stigao je tablet i odlican je....imam samo jednu zamerku,ne mogu da iscupam sd karticu napolje -.- ona klikne i izadje,ali ne mogu da je izvucem posle toga
takodje na skajpu ne cujem sagovornika a vidim ga...sve ostalo je ok i ekran je odlican

stigao je tablet i odlican je....imam samo jednu zamerku,ne mogu da iscupam sd karticu napolje -.- ona klikne i izadje,ali ne mogu da je izvucem posle toga
takodje na skajpu ne cujem sagovornika a vidim ga...sve ostalo je ok i ekran je odlican

Daj jos koju informaciju... Odziv ekrana, ima li zapinjanja u radu, kakav je baterija...

Da li radi prednja kamera na skyp-u?

samo prednju kameru i ima 😛 radi super,ali meni se ne cuje sagovornik kad pricam :/
ne mogu da kazem za bateriju nista,koristim ga tek sat vremena
ekran je odlican,odziv takodje,sve radi glatko

ako ne cujes sagovornika ni sa slusalicama, onda je definitivno softverski problem, nije do tableta...

btw. sta mislite o novom galaxy tab 2 10.1 ? dual core, 1bg ram, ics, 3g, gps, sve full. ima ga preko za 250 evra. malo je skuplji, ali daje prilicno, pogotovu 3g

odlican je za te pare....gde ga preko ima? u kojoj zemlji? i jel u legalnoj radnji za 250e

kolko sam ja video, on je znacajnije skuplji, preko 350e. cak je i onaj tab 2 7.0 preko 260e.

Da mi nastavimo o 5097 🙂, da li neko peporucuje neki dobar Luncher.Moja supruga koriusti 5080 ali nisam nista budzio na njega, tako da svaki predlog dobro dodje.

A koliko ima memorije za instaliranje aplikacija?
Niko da detaljnije podeli svoje utiske? 🙂

Nazad
Vrh Dno