Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

koji prevaranti...ako ne dodje sledece nedelje ima da otkazem narudzbenicu i cekam nesto novo :/
nije da daju neki veliki popust pa da cekamo kao sivonje....daju pisljivih 20e popusta

Mogu samo da dodam da su bili jako neljubazni, kao da sam ih ko zna sta pitao. Prvo me nisu razumeli, a onda skoro pa ljutito objasnili da mora preko neta. Inace, hteo sam da rezervisem u radnji zbog sigurnosti, no dobro. A u ComTrade-u nisu bili nista bolji, prvo mi je jedan prodavac rekao da moze licno, onda se pojavio jedan i "ljubazno" objasnio da mora preko neta Uzas. Umesto da me zadrze i ponude da na licu mesta rezervisem pa i preko neta, ne, oni me maltene izbacise.

Malo sam se raspitivao i imam info da ce biti u ponedeljak posle podne, najkasnije utorak kod njih.tako da nema brige🙂
To sto su toliko neljubazni to nije nista novo za njih, on je mogao na licu mesta da ti uradi rezervaciju na bilo kom upaljenom racunaru ti si GOSPODIN KUPAC.

Malo sam se raspitivao i imam info da ce biti u ponedeljak posle podne, najkasnije utorak kod njih.tako da nema brige🙂
To sto su toliko neljubazni to nije nista novo za njih, on je mogao na licu mesta da ti uradi rezervaciju na bilo kom upaljenom racunaru ti si GOSPODIN KUPAC.

Upravo tako, ali ovo je ipak Srbija. ;-)

prijavi te prodavce poslovodji, da ih malo rebne po dzepu, jer se drugacije nece opametiti nazalost... pa kad dobiju 4,5 puta po -10% zapitace se... nazalost to je jedini nacin :/

Vi ga malo istestirajte, pa da ja možda kupim kasnije na rate ili od nekog ko je kupio u predprodaji pa nije bio zadovoljan 🙂 za još manje pare, da ne bi bilo nekih sitnih iznenađenja kao sa vodafhone tab-om.

Vi ga malo istestirajte, pa da ja možda kupim kasnije na rate ili od nekog ko je kupio u predprodaji pa nije bio zadovoljan 🙂 za još manje pare, da ne bi bilo nekih sitnih iznenađenja kao sa vodafhone tab-om.

Nisam pratio vodafon tab, sta je bilo to sa njim koja su iznenadjenja.. Da budem iskren zainteresovao si me ovim a mrzi me da citam, pa pusti par recenica... 😀 😀

Ukratko koliko para, toloko muzike... bez IPS-a naravno.

Po mom iskustvu uvek je bolje prvo proveriti tuđa iskustava da ne bi došlo do situacije da ode tab u oglase zbog ishitrene kupovine.

Ukratko koliko para, toloko muzike... bez IPS-a naravno.

Po mom iskustvu uvek je bolje prvo proveriti tuđa iskustava da ne bi došlo do situacije da ode tab u oglase zbog ishitrene kupovine.

Ahaa, znaci misis generalno, na sam uredjaj.. Ok, ja sam mislio da nisu poceli da im se javljaju neki bagovi i tako te gluposti..

ja sam prvo bio resen da kupim taj vodafon,ali su rekli da ga vise nikad nece dobijati...meni se taj tablet mnogo svideo...dual core 1,2ghz,grafika konkurentna tegra 2 cipu,gsm mogucnosti,gps,bluetooth i tako dalje....ali ne svidja mi se sto ima samo neki svoj port za kabel i to je to :/ takodje nema ips i malo je debeo i tezak...doduse kazu da na ics radi super,ali sta da se radi kad ovi lopovi iz vipa ili stvarno nemaju ili ga kriju,posto on i dalje stoji na njihovom sajtu

Poručio sam i ja danas, videćemo od nedelje kakav je, nadam se da će brzo stići. 🙂

Po meni najveća mana VodaFone tab-a je to što ne možemo oceniti njegovu realnu vrednost u slobodnoj prodaji. Ljudi traže za njega 200 eur gore dole a da li je to realna cena pitanje je.
Po meni realna vrednost u slobodnoj prodaji je oko 150eur.
S te tačke gledišta bolja mi je investicija u Prestigio pmp5097 jer je u slobodnoj prodaji, cena mu može ići samo dole, verujem da će se i cena vratiti na ovu trenutnu promo posle par meseci.

vodafone tab kosta 350- 399$ u slobodnoj prodaji na nekim sajtovia -.- mislim da je to malo skupo

Kada dobijete Tab (nadam se sutra 🙂 napisite ovde kakvo je pakovanje, tj. zastita. da li je vakumirano ili ima one sealed nalepnice ili nista. Bitno mi je, hvala.

Pisemo, pisemo ja sam siguran da ga imam sutra posle podne u rukama🙂

Pa predprodaja traje jos sutra, bar tako pise na giga. 🙂

Stigao je 🙂

Prilozi

• photo 1_small.jpg
    photo 1_small.jpg
    141.5 KB · Pregleda: 159
  • photo 2.JPG
    photo 2.JPG
    185.3 KB · Pregleda: 134
  • photo 3.JPG
    photo 3.JPG
    174.2 KB · Pregleda: 166
  • photo 4.JPG
    photo 4.JPG
    148.4 KB · Pregleda: 142

Inace, upravo su me zvali iz Gigatrona da potvrdim rezervaciju. Rekose mi da ce biti u toku dana ili sutra.

Čovek očigledno poznaje nekog i uzeo ga je direktno od uvoznika a ne iz radnje. 🙂

@vlajco Ako budeš imao vremena napiši ukratko svoje utiske da znamo šta da očekujemo.

Nazad
Vrh Dno