I ja sam vlasnik gore pomenutog od pre pet dana, Prvi utisci su izuzetni: izrada, futrola, ekran IPS, android radi glatko... Dve kartice rade odlicno: u UMTS slotu je Telenor u GSM slotu MTS. Jedina zamerka sto se u toj lepoj futroli zvono telefona jedva cuje. Savet buducim vlasnicima jeste da kada prvi put ukljuce telefon odmah urade update firmware-a jer telefon tom prilikom sa uradi hard reset, pa da ne bi ponovo radili instalacije aplikacija, kopiranje imenika... (doduse nisam neki ekspert mozda postoji neka varijanta beckupa pa da se sve to ponovo jednostavnije vrati).
Ono sto mene muci jeste povezivanje ovog telefona sa racunarom. Kada se kopiraju podaci sa memorije telefona odnosno mem kartice, nije problem, racunar ga vidi kao i svaku drugu spoljnu memorijsku jedinicu. Ali kada pokusam da ga povezem u USB debug modu racunar ga neprepoznaje i izbacuje poruku da uredjaj ni pravilno instaliran. Koristio sam drajvere sa njihovog sajta. Postoji li originalni PC suite za ovaj telefon, posto ovi univerzalni ga ne prepoznaju zbog pomenutog drajvera. Molim za pomoc