Šta je novo?

Prestigio MultiPhone PAP4500 DUO

Da da u ovim slikama nesto nije dobro, imam isti telefon i slike su dosta bolje.Probacu danas da na nakacim neke.
Kod mene su dve kartice u telefonu i izdrzi mi baterija dva dana normalnog koriscenja ( neigram igrice na njemu za sad:) )

Ove fotografije su slikane u zatvorenim prostorima, a po pravilu najbolje fotografije bi trebale biti na otvorenom i pod dnevnom svetlošću. Ni od jednog telefona ne treba očekivati fotografije nekog visokog kvaliteta, za to su zaduženi fotoaprati. Mene zanoma kako su drugi korisnici ovog telefona zadovoljni sa njegovim ekranom, pošto je "copers" naveo da mu je displej mana, i koji procenat osvetljena koristite za ekran (koliko pod tim procentom osvetljena, sa dve kartice i pri nekom prosečnom korištenju uređaja izdrži baterija)?

Da li je neko ubacio neku navigaciju u njega i ako jeste koju.Sta predlazete

ko o cemu ja o... :p Jeli neko od ponosnih vlasnika pokusao da se poveze u USB debug modu. Ja jos nisam uspeo da pronadjem drajver. Da mi bedak bude veci uzeo sam za zenu preko MTS-a 992D i povezao ka na komp za sekund. Da ne pominjem da ima odlican suite.

Ja sam ubacio IGO Primo 2.0 i radi OK. Cuo sam da je TomTom bolji ali nisam nasao link da ga skinem za dz.

Danas sam ga cackao i pozitivno me iznenadio telefon. Odlican dizajn, kvalitet, brzo radi, cisti android (bio je 4.0.4 i Viber nije fino radio izmedju ovog Prestigia i mog tela, ispostavilo se da je problem do 4.0.4 kod mene je 4.2.2). Kad sam cuo da kosta oko 250€ iznenadio se. Ovaj moj SGS1 stavio pored izgleda kao igracka! Stvarno je telefon izuzetak odnos ulozeno/dobijeno. Domaci zadatak i Samsungu i svima kako se radi...

E sad, zanima me za SW ima li kakve customizacije, kakava je podrska zajednice, proizvodjac da li isporucuje update i sl.

Poslednja izmena:
Au, zamrla diskusija. Niti ima pomosnih vlasnika, niti zainteresovanih kibicera.

ne mogu da nadjem navigaciju koja ce lepo izgledati na ovom ekranu, ako neko ima nesto nek mi posalje link odakle da skinem

Хмх, тек сада сам приметио да имаомо 2 покренуте PAP4500 овде на форуму. Пошто је ова мало активнија, да питам и овде:
Како ради WiFi на овом телефону? Има ли пуцања везе, колико је осетљив пријемник?
Читао сам неке тестове где кажу да има проблема са репродукцијом HD видеа у 720p. Да ли неко има искуства са тиме?

Ja mogu da kazem da wifi radi dobro.S.Nema pucanja.

Da li je neko rotovao telefon igrao se sa nekim temama bilo sta.Daj te neki predlog, savet....

Imam jos ja moj prodao sam od drugara, wi fi radi super nema bagova meni je fon non stop na netu, jesini bag je Vip kartica jer na njoj ne radi internet, ne odgovaraju parametri i nisam mogao da resim. U Vipu nemaju pojma naravno! Kamera je solidna nije u rangu od 8mp koliko pose jer ja na iPhone 4s pravim vrhunske fotke! Ako nesto treba pitajte. Veliki pozdrav

coperas jesi li probao vezivanje sa PC-em preko USB debugging moda? A procitao sam na nekom hrvatskom forumu da bi u toku sledeceg meseca trebao da izdje update na 4.2 JB.

Nisam probao ali cuo sam da ce biti 4.2 mada meni bez problema i ovako nisam primetio bagove jedino sto sam naveo baterija je jako slaba, i kamera solidna!

@copears
Kakve navike imas sto se tice koristenja telefona? Definisi sta podrazumevas pod slabom baterijom, moze li da ti izdrzi od jutra do mraka? Ja surfujem po 3-4h dnevno, malo slusam muziku, sms , malo razgovori...
Bitno mi je da znam kakve su tvoje navike, da bih uporedio sa svojim, kod mene telefon mora da izdrzi bar od jutra do mraka, ovaj model mi je interesantan, ali ga sigurno ne bih uzimao ako je slc sa baterijom.

Toliko sigurno traje, nije baterija toliko losa za toliki ekran.Kod mene je 3G upaljen ceo dan zbog mail-a, muziku ne slusam ali odigram po neku igru za ubijanje vremena, prilicno imam razgovora, prilicno pisem mailova i bez problema izdrzi jedan dan.Kad nisam ceo dan na netu vec ga palim po potrebi izdrzi i dva dana onako nategnuto :).

Ne znam, mozda je kod njega neka falicna baterija. Kazes koristis net 4h dnevno, uz poneku igru, to nije lose, meni je bitno da izdrzi od jutra do mraka uz malo zahtevnije koristenje.

За то твоје коришћење једино да узмеш RAZR MAXX:p

Ne znam, mozda je kod njega neka falicna baterija. Kazes koristis net 4h dnevno, uz poneku igru, to nije lose, meni je bitno da izdrzi od jutra do mraka uz malo zahtevnije koristenje.

Izdrzace sigurno, sad gledam da se pojavio i beli 4500 i ima cpu 1.2

Moderatori neka spoje obe teme u jednu i neka obrisu moju poruku,hvala :)

Gledao sam neki test na youtube ovog telefona i ono što je naveo da je loše je:
-slabija baterija, ali to o tome se već dosta pričalo i mislim da je kapacitet baterije prihvatljiv
-ono što je veći problem naveo je da kada telefon zvoni iz originalne futrole koja je kožna i jako "tesna" se ne može čuti zvono.
Zanima me dali koristite originalnu futrolu za telefon i dali se čuje zvono kada je telefon u njoj

Ima li negde da se kupi ovaj beli? Ima isti procesor kao i crni, ne znam gde je lik video da ima procesor na 1.2GHz.

Evo ovako meni je tel non stop na wi-fi mrezi i baterija ujuteu od 8h-16h max izdrzi, to je velika mana telefona! Ako je neko zahtevan korsinik i dosta je na netu slusa muziku, gleda youtube itd definitivno tu nastaje problem! Meni je ovo drugi tel pa mi i ne smeta primarni je 4S iphone pa se toliko i ne bunim!

Cekaj, ti si konstantno nakacen na net? Surfujes od 8h-16h, ako je tako, to i nije toliko katastrofalno, ja surfujem oko 3-4h, malo slusam muziku...
Mada ja mislim da ce i meni biti nategnuto, verovatno bi morao malo da stedim :). Dobro ti si bas zahtevan korisnik, ja ne cedim toliko telefon. Kakvi su ti utisci o ekranu, boje, odziv, na koliko drzis osvetljenost?

Beli model koji je stigao i pojavio se kod nas u radnjama ima cpu 1.2.
Trebalo bi da ga ima u istim radnjama gde i crni, svi veci maloprodavci hendy, Ct, Gigatron.......
Istina je da se telefon slabije cuje kad je u originalnoj futroli.Ako mi je u dzepu uvek sam osetio vibraciju i nije mi se desavalo da imam propusten poziv.
Moj drugar je to resio u Balkanskoj ulici kod nekog od tasnera, isekao mu je nekom spravicom futrolu bas gde je zvucnik i to je veoma lepo uradio za 2 minuta.

Cekaj, ti si konstantno nakacen na net? Surfujes od 8h-16h, ako je tako, to i nije toliko katastrofalno, ja surfujem oko 3-4h, malo slusam muziku...
Mada ja mislim da ce i meni biti nategnuto, verovatno bi morao malo da stedim :). Dobro ti si bas zahtevan korisnik, ja ne cedim toliko telefon. Kakvi su ti utisci o ekranu, boje, odziv, na koliko drzis osvetljenost?

Не сурфује од 8 до 16h, него је укључен проток података за то време;)
Ни један телефон не може толико да издржи:p

Poslednja izmena:
Vrh Dno