Šta je novo?

Prestigio MultiPhone PAP4500 DUO

Da da promena lunchera resava a moja preporuka je apex

Da li neko moze da okaci raw slike u punoj rezoluciji(neki link ka hosting stranicama) iz realnih svakodnevnih uslova,oblacno suncano,unutar prostorija itd..kakva je kamera nasparm nekih drugih telefona,S2,HTC Sensation, u 8mpx klasi...??

Da li je neko uspeo da pronadje u nekoj radnji crni model sa procesorom na 1.2? Ako jeste, u kojoj radnji?

Ja ga imam od pre par dana, kod mene se gree isto iu predelu kamere ne mnogo kada mi je ikljucen Wi-Fi.

Molim vas za pomoc. Prilikom dolaznih poziva nemam identifikaciju. Na ekranu mi izlazi broj pozivaoca, ali ne i ime. Kako ovo podesiti? U telefonu imam kontakata i iz Crne Gore i iz Bosne tako da to ne mogu uraditi preko Googla( zameniti sve brojeve 06 sa +3816) kako su vec neki predlagali. Mora da postoji neko resenje....Unapred zahvalan.

Ja mislim da ne postoji drugo resenje, sem da ispravis sve brojeve rucno.Mozda bresim pa sacekaj jos malo da vidimo da li ce neko jos nesto da napise

Molim vas za pomoc. Prilikom dolaznih poziva nemam identifikaciju. Na ekranu mi izlazi broj pozivaoca, ali ne i ime. Kako ovo podesiti? U telefonu imam kontakata i iz Crne Gore i iz Bosne tako da to ne mogu uraditi preko Googla( zameniti sve brojeve 06 sa +3816) kako su vec neki predlagali. Mora da postoji neko resenje....Unapred zahvalan.

Odeš preko kompa na svoj gmail i ispraviš sve kontakte ručno. Meni je za oko 250 kontakta trebalo oko pola sata. Jednom kad ispraviš više nećeš imati problema a svaki novi broj unosiš u internacionalnom formatu.

Nemogu da povezem telefon na komp preko uzb kabla, pokusao sam da apdejtujem drajvere i opet nista. Cak nisam uspeo ni sa drajverima koje sam skinuo sa njihovog sajta.

Kada mi je upaljen Wi-Fi telefom mi se greje u predelju kamere, da li je to normalno?

Imas u setingsu negde da ukljucis da ti ga racunar vidi kao storage, ili kad povezes na usb treba da ti izbaci u vrhu ja mislim dva znaka usb.probaj da pokrenes jedan pa drugi kod jednog ces imati tu opciju da dozvolis prenos podataks preko Usb.
Sto se tice grejanja to je ok, greje se i meni ali nisya strasno, malo vise kad igram neku igru ili kad ga tovarim novim aplikacijama.

Izgleda da je sistem na kompu zreo za reinstalaciju, kad sam ga povezao na drugi komp sa xp-om prepoznao ga je odma.

Nazad
Vrh Dno