Šta je novo?

Prestigio MultiPhone PAP4500 DUO

copears

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.10.2006
Poena
319
Danas sam ga pazario posle raznih polemika sta kako! Odusevio me je kvalitet izrade jako dobar IPS ekran i jos nesto lepo u prodajnom paketu ide futrola kozna :) danas sam krenuo da ga testiram, pa ko moze da kaze nesto vise nek izvoli :)
http://www.youtube.com/watch?v=L1pawt7hM6A
evo linka sa pocetnih testova od brace Hrvata :)

Ja da se upišem na temu, ovaj model me interesuje ...

Kad izadje obaveza, prodam moj 995 .... pa da vidimo dalje ...

Prenosi utiske, piši mane, slikaj njega, slikaj sa njim ....

Od danas cu krenuti sa tim polako samo :))

Ja sam vlasnik telefona vec nekoliko dana i utisci su izvanredni, bas sam pozitivno iznenadjen telefonom.
Odlican ekran, veoma brz telefon ( 1gb rama mnogo znaci), kvalitet izrade i prodajno pakovanje domaci svim drigim brendovima.
Za sada nema nikakvog stajanja, stucanja, seckanja kako god to ko zvao.Sve klizi.....

Pa ovako poredim Huawei g300 i njega mnogo je bolji u radu p4500 lepsi ekran slike su tu negde na foto aparatu ekran kod 4500 kvalitetniji, ubacio sam sd 4gb karticu za pocetak pa cemo videti :) hvala drdekzar

Primarna kartica UMTS mi je vip sekundarna MTS nesto me zeza VIP nece da se kaci na internet to sam sada utvrdio kada postavim MTS za net radi ali ne radi UMTS nego obican net

Ja sam stavio kartocu na kojoj imam neogranicrno interneta u slot 1 i sve radi.Drugi slot nisam probao za internet

U prvom slotu mi je Vip kartica koja ima neta dosta a u drugoj MTS za pozive cackacu malo pa cu da proverim sada ga punim sa programima i ne pravi problem ide kao podmazan za sada ludilo!

moguce da me zezaju parametri na vip kartici za net dok mts ne pravi problem videcu

Definitivno nije do telefona menjao sam slotove nesto me zeza VIP kartica oko interneta neznam zasto??? Ce da proverimo :)

I ja sam vlasnik gore pomenutog od pre pet dana, Prvi utisci su izuzetni: izrada, futrola, ekran IPS, android radi glatko... Dve kartice rade odlicno: u UMTS slotu je Telenor u GSM slotu MTS. Jedina zamerka sto se u toj lepoj futroli zvono telefona jedva cuje. Savet buducim vlasnicima jeste da kada prvi put ukljuce telefon odmah urade update firmware-a jer telefon tom prilikom sa uradi hard reset, pa da ne bi ponovo radili instalacije aplikacija, kopiranje imenika... (doduse nisam neki ekspert mozda postoji neka varijanta beckupa pa da se sve to ponovo jednostavnije vrati).
Ono sto mene muci jeste povezivanje ovog telefona sa racunarom. Kada se kopiraju podaci sa memorije telefona odnosno mem kartice, nije problem, racunar ga vidi kao i svaku drugu spoljnu memorijsku jedinicu. Ali kada pokusam da ga povezem u USB debug modu racunar ga neprepoznaje i izbacuje poruku da uredjaj ni pravilno instaliran. Koristio sam drajvere sa njihovog sajta. Postoji li originalni PC suite za ovaj telefon, posto ovi univerzalni ga ne prepoznaju zbog pomenutog drajvera. Molim za pomoc

Nisam ni ja probao, backup mi je uglavnom dropbox ili mmc uglavnom na svim aparatima :) ili ti gmail naravno! Probacu danas da instaliram drajvere pa cu da vidim sta ce meni da kaze ;)

Interesantan mi je zbog dve kartice :)
Koliko traje baterija ako se koriste dve kartice istovremeno (mislim da nije samo jedna u njemu)?
Da li ja android čist ili su ga uništili svojim glupostima?

Evo malo slika aparata, ekran je super jedino je mana sto na dnevnom svetlu nije bas vidljiv preterano!

Prilozi

• 13020011.jpg
    13020011.jpg
    890.9 KB · Pregleda: 268
  • 13020015.jpg
    13020015.jpg
    678.4 KB · Pregleda: 243
  • 13020016.jpg
    13020016.jpg
    815.4 KB · Pregleda: 250
  • 13020017.jpg
    13020017.jpg
    989.4 KB · Pregleda: 231
  • 13020018.jpg
    13020018.jpg
    834.1 KB · Pregleda: 216
Poslednja izmena:
Cist android sa korisnim dodacima od prestigija imas knjige da citas itd ultra brzo radi baterija je meni izdrzala uz mucenje od jutra do uvece sa dve kartice....nema stucanja u radu itd jednom recju ja sam zadovoljan koliko para toliko muzike, podsecama me na S2 samo sa losijim displejem

Bice, bice :))

Evo malo slika ekrana
uje8ugeg.jpg

te3emy9a.jpg
Slikano u stanu sa blicem polu mrak, skroz zadovoljavajuceuploadfromtaptalk1361552674457.jpg

Eto jos koja
udyra2a8.jpg

Nema šta, koliko para toliko muzike;)

Malo bolje od digitrona.

a sta to od digitrona?

pa ove slike ***, očajne su, ali ti si ovde kačio neki resize, slikaj u full rezoluciji i okači na imageshack.us recimo a ovde thumbnail

Kad uhvatim vremena bice u ful rezoluciji :)

Nazad
Vrh Dno