ProMaster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2011
- Poena
- 375
Moj savet ti je da zaboravis na 7100C.. Definitivno zastareo model.. Mislim da mu je cena oko 18 000 rsd trenutno, a za 30e vise ces moci za nedelju dana da uzmes onaj Prestigio 9.7 IPS, nzm kakav je ali deluje jako lepo.. 7100c sam video letos u Parizu u prodavnici gde je bio izlozen, ali kao Archos model ( sto mu dodje na isto), jako puno baguje, jeste lak i tanak, ali definitivno ga nisam zbog zastarelosti uzeo ni tad, a msm a ni ti ne bi trebao sad, to je moj prijateljski savet..
2.2 VS ICS - Mislim da ne treba mng govoriti da ce mng buduce aplikacije koje se budu razvijale, sve manje biti kompatibilne sa 2.2, kao sto sad nemas aplikacije koje su kompatibilne sa 1.6 i 2.1.. Prestigio je za novije svoje modele obezbedio sasvim dobru podrsku, nzm sta bi ti falilo da uzmes ili onaj maxtab od 9.7 ili prestigio.. Oba imaju IPS ekrane, koji su jako bitni ako ces da citas.. Samo jedno pitanje, da li imas neki android ili WM telefon, koji ima wi-fi??
Video pozivi rade tek od 2.3 verzije, za skype, za Gtalk ne znam..
2.2 VS ICS - Mislim da ne treba mng govoriti da ce mng buduce aplikacije koje se budu razvijale, sve manje biti kompatibilne sa 2.2, kao sto sad nemas aplikacije koje su kompatibilne sa 1.6 i 2.1.. Prestigio je za novije svoje modele obezbedio sasvim dobru podrsku, nzm sta bi ti falilo da uzmes ili onaj maxtab od 9.7 ili prestigio.. Oba imaju IPS ekrane, koji su jako bitni ako ces da citas.. Samo jedno pitanje, da li imas neki android ili WM telefon, koji ima wi-fi??
Video pozivi rade tek od 2.3 verzije, za skype, za Gtalk ne znam..