Šta je novo?

PRESTIGIO MultiPad PMP7100C

Moj savet ti je da zaboravis na 7100C.. Definitivno zastareo model.. Mislim da mu je cena oko 18 000 rsd trenutno, a za 30e vise ces moci za nedelju dana da uzmes onaj Prestigio 9.7 IPS, nzm kakav je ali deluje jako lepo.. 7100c sam video letos u Parizu u prodavnici gde je bio izlozen, ali kao Archos model ( sto mu dodje na isto), jako puno baguje, jeste lak i tanak, ali definitivno ga nisam zbog zastarelosti uzeo ni tad, a msm a ni ti ne bi trebao sad, to je moj prijateljski savet..

2.2 VS ICS - Mislim da ne treba mng govoriti da ce mng buduce aplikacije koje se budu razvijale, sve manje biti kompatibilne sa 2.2, kao sto sad nemas aplikacije koje su kompatibilne sa 1.6 i 2.1.. Prestigio je za novije svoje modele obezbedio sasvim dobru podrsku, nzm sta bi ti falilo da uzmes ili onaj maxtab od 9.7 ili prestigio.. Oba imaju IPS ekrane, koji su jako bitni ako ces da citas.. Samo jedno pitanje, da li imas neki android ili WM telefon, koji ima wi-fi??

Video pozivi rade tek od 2.3 verzije, za skype, za Gtalk ne znam..

Mislim da mu je cena oko 18 000 rsd trenutno, a za 30e vise ces moci za nedelju dana da uzmes onaj Prestigio 9.7 IPS, nzm kakav je ali deluje jako lepo..

Slažem se da treba razmisliti o kupovini ovog 9.7 Prestigio modela. Meni to deluje kao lepa kupovina ali ipak treba sačekati testove. Ali treba naglasiti da ni taj model neće biti šampion brzine kada su u pitanju neke zahtevne igre ili slično. Opet zavisi od potreba korisnika.

lol, ko da vas konkurencija placa :D

eee da me makar placaju... :/ haha

Salim se.. Ne nego cim vidim da covek gleda ta dva modela znaci da nece da daje 600e za ipad ili Asus prime, nego hoce neki uredjaj do 250e.. Ne mogu da mu preporucim nista drugo, jedino da naruci kineza preko DX.. :D Ili da mu ponudim moj HP TouchPad.. :D
@nsAce - Nece biti sampion brzine sigurno, ali ima mng prednosti uodnosu na 5080 i 7100C.. Neke su: Bolji ekran (po meni najbitnija stvar), veca Ram memorija, bolja podrska, procesor ne mogu da se setim koji ima mrzi me da trazim ali gori nece biti, samo bolji moze, e sad se ponavlja ono sto sam vec rekao, covek trazi u toj ceni uredjaj, ja mu kazem sta je BB e sad on ako ima jos 500e, mogu ja svasta da mu kazem.. :D

btw evo sta kaze sajt proizvodjaca za video pozive:

Bila je priča da je to ograničenje 2.2 verzije Androida. Ako Skajp zaista radi onda je to super. Ali, ukratko, mislim da je 7100 ipak zastareo.

@ProMaster
Taj novi Prestigio ima 1GB rama, isti procesor, mislim da je i grafa ista, 8GB memorije (što je nevažno) i bolji (i veći) ekran. Videćemo kako će se to odraziti na bateriju. Po meni je to jedna od najbitnijih stvari (bitnija i od ekrana). Sa malo lošijim ekranom i možeš da se provučeš ali sa lošom autonomijom tablet nema smisla.

P.S. I da. Prestigio me plaća da blatim Prestigio 7100 a da hvalim Prestigio 5080b. :p

ProMaster
Taj novi Prestigio ima 1GB rama, isti procesor, mislim da je i grafa ista, 8GB memorije (što je nevažno) i bolji (i veći) ekran. Videćemo kako će se to odraziti na bateriju. Po meni je to jedna od najbitnijih stvari (bitnija i od ekrana). Sa malo lošijim ekranom i možeš da se provučeš ali sa lošom autonomijom tablet nema smisla.

P.S. I da. Prestigio me plaća da blatim Prestigio 7100 a da hvalim Prestigio 5080b. :p

pa to sam i kaz`o, vise RAM-a, ako ovaj ima 512 logicno je da ce ovaj imati 1GB.. :) Pa sto se autonomije tice, msm da si upravu tu, ali cinjnica je da nema puno uredjaja sa katostrofalnom baterijom, ali sa ekranom ima itekako, pa sam zato napomenuo, cisto da se covek pazi.. Ma 7100C treba odmah zaboraviti, to je kao da sad hoce da kupi novi mob i kupi Nokiu 5800 :)

Nazad
Vrh Dno