Rutovanje ili rotiranje?Da li neko moze da mi pomogne plz. Nedavno sam dobila 5197d ultra. Iskreno htela sam notebook kako bih gledala filmoviziju,pa sam se bas razocarala. Za tablete sam totalni duduk. Stalno pokusavam da mu dam sansu ali me uvek iznova razocara. Imam d3 go preko sbb, aktiviraka sam ga na tel ali na tablet mi je instalirao aplikaciju ali kad zelim nesto da pustim trazi da privremeno ili stalno iskljucim rutovanje. Kako nemam pojma. Molim vas da mi neko objasni kako to da uradim da ga ne bih polomila![]()
Hvaka unapred
Da li neko moze da mi pomogne plz. Nedavno sam dobila 5197d ultra. Iskreno htela sam notebook kako bih gledala filmoviziju,pa sam se bas razocarala. Za tablete sam totalni duduk. Stalno pokusavam da mu dam sansu ali me uvek iznova razocara. Imam d3 go preko sbb, aktiviraka sam ga na tel ali na tablet mi je instalirao aplikaciju ali kad zelim nesto da pustim trazi da privremeno ili stalno iskljucim rutovanje. Kako nemam pojma. Molim vas da mi neko objasni kako to da uradim da ga ne bih polomila![]()
Hvaka unapred
Imaš u Superuser aplikaciji opciju temp unroot.
Windows 8 који ради на х86 процесорима се не може инсталирати на андроид таблете који у 90% случајева имају ARM процесоре. Мислим да нико није успео ни са Windows RT који такође ради на ARM процесорима.5097 cpro radi non stop......Imali da je neko instalirao w8 na mesto andoida 4,0?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari