Prenesi taj broj u A1 i dobijas 6 meseci besplatno 500 minuta i 10GB svaki mesec dobijas ovaj saobraćaj narednih 6 meseciTreba mi neka pripeid kartica za satic , pozeljno na 30 dana sa sto vise minuta , internet dovoljno 1GB
Trenutno koristi Mts mesecni plan 100 ,koj ima samo 100 minuta za 500 din
Dali ima nesto bolje od Mts Hvala na odgovoru
Da li si imao problem i sa dolaznim pozivima?Nisu, sam sam probao i video da je proradilo.
Da li u Y mreži može tako registrovan u X mreži da se prenese pozivom kol centra bez odlaska u poslovnicu?@Miss_J zahtev za prenos broja registrovanog u X mreži podnosiš isključivo kod Y mreže.
Samo ako prenosiš u Globaltel, tj. to je kod njih jedina mogućnost. Čak i primera radi, ako hoćeš da ti eSim prebace na plastičnu karticu ili si istu oštetila/izgubila, ne postoji mogućnost da ti u mts-u daju novu, već moraš da je čekaš brzom poštom.Da li u Y mreži može tako registrovan u X mreži da se prenese pozivom kol centra bez odlaska u poslovnicu?
Kod mene radi preusmeravanje sa globaltela na broj u A1 mreži, i to aktivirano upravo putem koda, nisam primetio problemeZnači otprilike je nemoguće preusmeriti? Ne znam da li im radi kontakt centar vikendom, da probam preko njih da namestim, ako uopšte ima poente.
Verovatno se račvaš sa dve bazne stanice gde je jedna pozicionirana na jednu, a druga na drugu stranu.kako se dogadja da mts dobija 100Mb/s u istocnom delu stana, a 20 u zapadnom. Sta sve utice.
Slabo koristim ali evo i meni podigli te cene pa ce verovatno uskoro da se pozdravljamo.Izgleda da A1 nije produžio promo period za snižene cene Top (500) i Mega (800) mesečnih planova. Bila je to dobra ponuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari