Ne ubedjuemo. Samo kazemo 🤣Prenet broj za 24 sata ce biti aktivan ne morate me vise ubedjivati![]()
Inace ako potrosis za 28 dana recimo mesto na 30 možeš da aktiviras plan preko plana... Ne moras cekati hipotetički dva dana da istekne.
Ne ubedjuemo. Samo kazemo 🤣Prenet broj za 24 sata ce biti aktivan ne morate me vise ubedjivati![]()
Proveri samo jel ti aplikacija prikazuje sve i imaš sve promocije - bonuseNocas zavrsen prenos broja u a1 na Mts nestalo mreze, ubacio a1 karticu podesavanja stigla za 4g i Mms, up and running, sve ok.
kad probas novi da aktiviras vidi jel pise cena 400din ili 200din ako pise 400din moras da saljes da ti aktiviraju promotivni period tako se zove opcija i vidi se u moj a1Imam sve promocije aktivna Mesecni plan 400 i 5gb na 7 dana neki bonus.
Meni ujutru u 07-00hNa Yettel prepaid broj redovno nocu oko 1:30 stizu sms poruke sa promotivnim sadrzaje. Nemam nista protiv promotivnih ponuda ali termin je no comment.
Da li ima resenja kako tome stati na put?![]()
Istina je. Ono što je bilo zaostalo iz Telenora, to je to. Doštampana je neka znatno manja količina i osim datuma isteka, razlika je i u telenor.co.yu odnosno telenor.rs, a nakon rebrendiranja u Yettel, rok važenja dopune je skraćen na 60 dana i izjednačen sa ostalim vrstama dopuna. Prigovorio sam i prijavljivao nadležnima, ali od svega toga ništa, otišlo pod tepih. Što se kod nas kaže, pare na astal, zakon pod astal.Da li je istina da se više ne proizvodi papirni vaučeri za (prepaid) dopunu (Yettel)?
Pretpostavljam da je razlika zbog toga jer su partnerski saradnici i reklamiraju ih preko televizije, drustvenih mreza pa zato. Sto se tice prepaida, vidi da li imas opcije u A1 aplikaciji ili pitaj agenta na sajtu.Da li je Deezer dostupan za prepaid korisnike MTS, Yettela ili A1? I zašto je cena kod operatera 540 dinara a na sajtu Deezera 12 evra. Razlika u ceni je ogromna
To nije prepaid, to je postpaid bez UO. Pored toga mora da kupi mifi uređaj.Zar nije A1 Vikend Net prepaid i flat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari