Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Zvali iz mts nude 30 posto na sve postpaid pakete i pitaju da li ste videli nas prepaid, skrenuo sam im paznju da niko ne nudi nista ako zelis da obnovis ugovor i da zato menjamo mreze svake 2 god, i da treba da se posvete postojecim korisnicima a iznenadio sam se napretkom mreze A1 i Yattel po pitanju 4g interneta jeli imam i Yattel prepaid karticu uz Mts a cerka ima A1 tako da siju Mts po brzini interneta dobro. Mts cak na Zlatiboru ima 2 megabita a suprotni tabori bar 50-100 megabita. Inace sam iz Uzica i imam plac na pola puta do Zlatibora i cesto sam na skijanju zimi.
Uz mts sam bio iz navike dugo godina placao racun i nisam razmisljao o kvalitetu usluge.

Da li ima nekoga kod Yettel-a ko nema u aplikaciji ponudu 50% a aktivirao je karticu pre više od 48h i ako ima takvog, da li mu je broj registrovan?

Jel zna neko kako A1 obračunava internet u onim paketima od 400 din. Juče mi je za nekih 30 mb saobrajaja skinut 1Gb, nema nikave logike, jedino ako je lokacija na kojoj sam bio imala loš signal, mada ni to nikako ne može da opravda 30x veću potrošnju od realne. Iz principa neću obnavljati paket pre isteka ostatka paketa... ali ovo je stvarno nečuveno...

Nije sve ni u ceni možda A1 jeste jeftiniji, ali ovime jasno pokazuje da kvalitet nije na nivou druga 2 operatera...

Nocas zavrsen prenos broja u a1 na Mts nestalo mreze, ubacio a1 karticu podesavanja stigla za 4g i Mms, up and running, sve ok.

@coldej ako ti nije aktivan promotivni period za mesečne planove, cimaj podršku na tviteru i proslediće. Produženo je do 31. marta.

Imam sve promocije aktivna Mesecni plan 400 i 5gb na 7 dana neki bonus.

Imam sve promocije aktivna Mesecni plan 400 i 5gb na 7 dana neki bonus.
kad probas novi da aktiviras vidi jel pise cena 400din ili 200din ako pise 400din moras da saljes da ti aktiviraju promotivni period tako se zove opcija i vidi se u moj a1

Za vas koji koristite mesečni plan, da li ako se novi aktivira stari saobraćaj se sabira i važi do isteka novog, ne sabira se ili ostaje da važi do starog datuma?

Ako aktiviraš novi plan pre isteka starog, trošićeš stari plan sve do onog dana kada on ne istekne i tada ćeš početi da koristiš novi. Nema sabiranja, bilo nekad na početku pa batalili.

Sve je zasebno, sve mozes sto puta aktivirati od dodataka sto placas. I sta god da je u pitanju od istog saobraćaja se trosi prvo ono što ističe. Izuzetno transparentno. I nema zabune. Ako aktiviras poklon od 3 dana MB a plan ističe za pet dana. Prvo trosis te dodatke od 3 dana... Pa tek plan. Isto obratno bi bilo da plan ističe za 2 dana. Onda bi prvo plan trosio. Pa kad istekne ili potrosis tek bi onda poklon dodatak trosio jer traje duze...

Na Yettel prepaid broj redovno nocu oko 1:30 stizu sms poruke sa promotivnim sadrzaje. Nemam nista protiv promotivnih ponuda ali termin je no comment.

Da li ima resenja kako tome stati na put? :)

Poslednja izmena:
A1 prepaid ponedeljak - 3GB za sve na 3 dana.

Mogu da se iskljuce reklamne i push up poruke negde u aplikaciji pod OSTALO...

Poslednja izmena:
Što se tiče mts-ovog NG dodatka 24GB neta,
ako se jednom deaktivira automatska aktivacija (da ga ne koristim kada mi ne treba ili da mi ne skida kredit bespotrebno), da li može da se aktivra ponovo?

Drugo pitanje, kada se deaktivra, da li prestaje istog trenutka ili je prekid nakon ciklusa od 30 dana?

Da li je istina da se više ne proizvodi papirni vaučeri za (prepaid) dopunu (Yettel)?

Da li je Deezer dostupan za prepaid korisnike MTS, Yettela ili A1? I zašto je cena kod operatera 540 dinara a na sajtu Deezera 12 evra. Razlika u ceni je ogromna

Da li je istina da se više ne proizvodi papirni vaučeri za (prepaid) dopunu (Yettel)?
Istina je. Ono što je bilo zaostalo iz Telenora, to je to. Doštampana je neka znatno manja količina i osim datuma isteka, razlika je i u telenor.co.yu odnosno telenor.rs, a nakon rebrendiranja u Yettel, rok važenja dopune je skraćen na 60 dana i izjednačen sa ostalim vrstama dopuna. Prigovorio sam i prijavljivao nadležnima, ali od svega toga ništa, otišlo pod tepih. Što se kod nas kaže, pare na astal, zakon pod astal.

Da li je Deezer dostupan za prepaid korisnike MTS, Yettela ili A1? I zašto je cena kod operatera 540 dinara a na sajtu Deezera 12 evra. Razlika u ceni je ogromna
Pretpostavljam da je razlika zbog toga jer su partnerski saradnici i reklamiraju ih preko televizije, drustvenih mreza pa zato. Sto se tice prepaida, vidi da li imas opcije u A1 aplikaciji ili pitaj agenta na sajtu.

Koji prepaid operater ima flat 7 dana interneta u ponudi?

Pa imaju li neki turisticki paketi sa flat opcijom?

Zar nije A1 Vikend Net prepaid i flat?
To nije prepaid, to je postpaid bez UO. Pored toga mora da kupi mifi uređaj.

Ako pita baš za prepaid kao takav - ni jedan operater nema flat internet ponudu, ni na jedan dan.

Dobro ljudi hvala.
Ko nudi najvise interneta za 3-4 dana? Imaju li one neke dnevne opcije sa dosta interneta?

A1 400din 20gb 3 dana

globaltel 300din 5gb 7 dana

yettel
Pripejd 400din 5gb 7 dana
Pripejd Plus 600din 15gb 15 dana
Turistički paket 1399din 50gb 30 dana

mts
Pripejd 400din 5gb 7 dana
Sve cool 600din 15gb 15 dana
Turist SIM 600din 15gb 5 dana

5GB za nacionalni saobraćaj - A1 ponedeljak (poslednji dan).

Nazad
Vrh Dno