Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Imam trenutno eSIM(yettel prepaid) i verovatno dolazim u Srbiji uskoro pa me zanima koji je najbolji paket(pozivi/sms+net) za 30 dana i da li moram novi prepaid broj da bih uzeo neki yettelov paket tipa turistički esim ili mogu samo da dodam na postojeći?

Instaliraj Yettel Srbija aplikaciju i prijavi se sa tim brojem, videćeš ponude (personalizovane) - uglavnom na nedelju dana.

Što se tiče planova na 30 dana, tu je najbolji A1, ili turistički paket kod Yettela ako ti ne trebaju pozivi i SMS.

Da imam je već, ali ima samo neke dodatke na par dana. Ima li neki paket 30 dana pozovi+sms+net?

Na Yettel prepaidu takvih paketa na 30 dana nema.

A1 nudi na 30 dana:
  • 100min ili sms + 1GB + 10GB za Vib, WA, FB, FBM + paralelno neograničene pozive u mreži za 400 din
  • 200min ili sms + 3GB + 10GB za Vib, WA, FB, FBM + paralelno neograničene pozive u mreži za 600 din
  • 500min ili sms + 9GB + 10GB za Vib, WA, FB, FBM, + 10GB za Insta + paralelno neograničene pozive u mreži za 900 din

Ima i mogućnost da dupliraš sadržaj za od 200 do 400 dinara, pa praktično za 1300 dinara možeš imati 1000 min ili sms ka svim brojevima u Srbiji + 18GB neta

mts ima nešto, ali "mršavo" od 100-200min i 1-2GB na 30 dana.

Yettel nema ništa na 30 dana osim turističkog interneta.

mts

mts.png

Plan 100

100 min/SMS u nacionalnom saobraćaju
Neograničeni minuti u mts mreži
1 GB interneta
5 GB DATA za društvene mreže

Trajanje 30 dana od dana aktivacije Plana 100

400 din

Plan 200

200 min/SMS u nacionalnom saobraćju
Neograničeni minuti u mts mreži
2 GB interneta
10 GB DATA za društvene mreže

Trajanje 30 dana od dana aktivacije Plana 200

600 din

A1 nudi na 30 dana:
  • 100min ili sms + 1GB + 10GB za Vib, WA, FB, FBM + paralelno neograničene pozive u mreži za 400 din
  • 200min ili sms + 3GB + 10GB za Vib, WA, FB, FBM + paralelno neograničene pozive u mreži za 600 din
  • 500min ili sms + 9GB + 10GB za Vib, WA, FB, FBM, + 10GB za Insta + paralelno neograničene pozive u mreži za 900 din

Ima i mogućnost da dupliraš sadržaj za od 200 do 400 dinara, pa praktično za 1300 dinara možeš imati 1000 min ili sms ka svim brojevima u Srbiji + 18GB neta
Može li kratka instrukcija na koji način se duplira taj sadržaj i ima li nekih limita?

Na Yettel prepaidu takvih paketa na 30 dana nema.

A1 nudi na 30 dana:

mts ima nešto, ali "mršavo" od 100-200min i 1-2GB na 30 dana.

Yettel nema ništa na 30 dana osim turističkog interneta.
Hvala. Je l' može da se na postojeći prepaid nalog doda samo ovaj turistički net 30 dana?

Može li kratka instrukcija na koji način se duplira taj sadržaj i ima li nekih limita?
Kad već imaš aktivan neki plan, izabereš dodatak uz odgovarajući plan. Oba sadržaja važe do datuma isteka originalno aktiviranog plana.

Primer Moćnog plana (važi tačno u minut 720 sati od aktivacije - 30 dana):
  • 500min ili sms, 9GB, 10GB za Vib, WA, FB, FBM + 10GB za Insta + neograničeno u mreži pozivi (900 din)
  • 500min ili sms, 9GB iz moćnog dodatka (400din) važi do isteka moćnog plana

Ukupno 1300 dinara (720 sati - 30 dana):
- 1000 min ili sms ka svima, 18GB, 10GB za FB, FBM, Viber, WA + 10 GB za Insta + paralelno neograničeni razgovori u mreži

@Bandzi8 Alo i Maxi mobile brojevi su od tipa 2018. postali matični korisnici Vip odn. A1 mreže. To znači da oni koji su se registrovali, moći će da zamene regularno svoje SIM kartice, ali novih 068 brojeva u slobodnoj prodaji više nema. Otprilike slična situacija kao sa 066 gde je Telekom ove brojeve povukao iz slobodnog opticaja i koliko mislim, mogu da se uzmu eventualno samo uz postpaid ugovor.

@Bandzi8 Alo i Maxi mobile brojevi su od tipa 2018. postali matični korisnici Vip odn. A1 mreže. To znači da oni koji su se registrovali, moći će da zamene regularno svoje SIM kartice, ali novih 068 brojeva u slobodnoj prodaji više nema. Otprilike slična situacija kao sa 066 gde je Telekom ove brojeve povukao iz slobodnog opticaja i koliko mislim, mogu da se uzmu eventualno samo uz postpaid ugovor.
hvala, setih se broja, tj nasao ga u imeniku, ne postoji vise 😀

• Like
Reagovanja: uji
ne postoji menjali su simove za nove a1 brojeve jer je a1 gasio taj opseg maxi brojeva.znam jer sam imao pa zamenio karticu.
pozdrav

• Like
Reagovanja: uji
Koliko koštaju sada pripejd kartice kod mtsa i yettela? Zamolio me stariji komšija da mu uzmem neku da imaju deca i unuci da ga zovu, a koliko vidim kod mts i yettel kartica traje oko godinu dana bez gašenja broja.

Verujem da je globaltel jeftiniji, ali sumnjam da čovek ima uopšte android telefon, da koristi mogućnosti globaltel aplikacije.

Globatel možda neće još dugo sa obzirom na dešavanja oko BusPlus-a, ja ga ne bi razmatrao.

Da, svakako bih preskocio glabaltel. Danas nazalost ne stigoh zbog posla da odem da vidim koliko su kartice. Znam da su pre bile oko 300din ako se ne varam.

400 dinara su najjeftinije pripejd kartice MTS, Yettel i A1, a MTS i Yettel imaju ponudu i za 600 dinara novu pripejd karticu

Ženi ističe ugovor u mts, nude joj neke gluposti neće da produži. Da li preneti broj u globaltel i uzeti freepaid za 900 din navodno piše da nije neograničen br minuta već ako oni procene da neko koristi pozive u većem obimu od podrazumevanog saobraćaj mogu naplatiti ili preneti u a1 i uzeti
500min ili sms + 9GB + 10GB za Vib, WA, FB, FBM, + 10GB za Insta + paralelno neograničene pozive u mreži za 900 din.
Do sada je imala paket od 100 min tako da će i sa 300 min mesečno moći lagano da prođe?

Zamisli potpiše ugovor gde oni mogu da je duže po njihovoj volji i proceni, natovare joj izvršitelje za neku suludu sumu i posledice svega toga.
Ne mogu da razumem da se tako nešto uopšte uzima u razmatranje.

@salevs

Nisi ti to dobro protumacio !!!
A ocigledno nisi ni citao Globaltel temu...

U najavi je da ce MTS najverovatnije preuzeti Globaltel

Kod svih operatera imas stavku Uslovi koriscenja - politika pravedne upotrebe

Politika pravedne upotrebe

1 Internet saobraćaj u jednom kalendarskom mesecu je ograničen na 40 GB po maksimalnoj brzini. Ukoliko korisnik potroši više od 40 GB do kraja meseca može da koristi internet sa umanjenom brzinom protoka.

2 Besplatni pozivi u okviru Globaltel mreže potpadaju pod mehanizam kontrole i zaštite od zloupotrebe. Ukoliko Globaltel utvrdi da pojedini korisnik prevazilazi okvire podrazumevane upotrebe mreže zadržava pravo da mu pošalje upozorenje i primeni naplatu ove usluge.

3 Tarife sa neograničenim saobraćajem namenjene su korisnicima u svrhu razmene saobraćaja na korisničkom broju isključivo sa mobilnog uređaja i nisu namenjene, niti se mogu koristiti za obavljanje delatnosti oglašavanja, pozivnih centara, dispečera, konferencijskih poziva, poziva sa visokim troškovima međupovezivanja, niti na drugi način koji se u smislu Opštih uslova smatraju zloupotrebom odnosno nelegalnim radnjama.

Neka predje u A1 - pripejd Mocni plan je OK ponuda

Nazad
Vrh Dno