Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Ako ti nešto znači, možeš da otvoriš besplatan i-račun u Raiffeisenu i imaš srpsku karticu. Imaš u Raiffeisen temi ovde na forumu više detalja.

Hvala na odgovorima.

@cisco - Prema sajtu Raiffeisen banke i njihovim opštim uslovima, otvaranje iRačuna, tj. računa na daljinu, moguće je samo za rezidente (osobe koje imaju prebivalište na teritoriji Srbije, bez obzira da li privremeno borave u inostranstvu ili ne). Ja sam nerezident (nemam prebivalište u Srbiji) tako da to ne pije vodu.

@kiboni
Šta si uradio sa reklamacijom,
da li su ti uvažili i vratili promociju ?
Vratili su mi istu promociju koji sam i imao. Nisam je koristio, pa su u nju ukinuli. :) U suštini plan 200 je ono što sam dobijao za 4 dodatka na 7 dana. Verovatno bi se sabirali gigabajti, minuti i poruke, ali meni to od njih više nije potrebno.

Baš mi je drago što su ti rešili reklamaciju kako treba.
Nikako mi nije jasno da rešavaju reklamaciju 20 dana koja bi trebalo da je urgentna u rešavanju, o čemu treba da većaju toliko stim da je sve automatski.

Pitanje... Je l' postoje neke fundamentalne razlike između Sve Cool mts pripejd kartice i Moj pripejd kartice?

Ako sam shvatio samo je razlika u ceni i time aktivaciji mesečnog plana 100 ili 200?

I kad kupim karticu, ovu od 400 dinara, je l' mogu da aktiviram besplatno plan 100 za prvi mesec?

A1 daje esim na prepaid-u. Sad uzeo u poslovnici u Pirotu. Mts ne, mada su bili zbunjeni pitanjem u poslovnici.

Imam problem sa Yettel prepaid karticom. Stavio sam je sad u iPhone 11 i uopste nece internet da funkionise i ako imam 1gb neta. Sta da radim?

Kako da aktiviram u aplikaciji ili na portalu?

EDIT: Pise da je aktivan. Probao opet i imam sve 4 crtice aktivne i pise gore 3G, dok za A1 uredno imam LTE.

Kako da aktiviram u aplikaciji ili na portalu?

EDIT: Pise da je aktivan. Probao opet i imam sve 4 crtice aktivne i pise gore 3G, dok za A1 uredno imam LTE.
Ugasi upali telefon.A moguce da nemas signala kod tebe na yettel za 4g.

Neispravan - star sim
Nemas mozda LTE signal
Ne radi telefon
Nije uključen 4G mozda ti je lažno pozitivan status.

Na prethodnom telefonu uredno hvatalo 4G. SIM je kupljen u septembru. Pisao sam im na Twitteru, pa cemo da vidimo.

Na prethodnom telefonu uredno hvatalo 4G. SIM je kupljen u septembru. Pisao sam im na Twitteru, pa cemo da vidimo.
Ako jave da je sve OK kod njih u sistemu i proveri sa nekim da sad ima dobar 4G gde boravis. A možeš
Takođe da probas u drugom telefonu.
Ako ništa ne upali menjaj za drugu sim karticu.

Resio problem, zaboravio sam kredit da uplatim, LOL... 🤡🤡🤡🤡
Tacno tako kad istekne kredit obori se na 3g na yettelu.Odma se aktivira po novoj dopuni.Zaboravio sam da ti to napisem.

Samo molite boga da vam kartica nije na nekog random registrovana.Desila mi se situacija sa jednom starijom karticom.Da je samo odjednom povukla registraciju na neko ime i prezime kako pojma nemam.Posto imam yettel nalog na tom broju primetio sam.Zeleo bih da pitam yettel jer postoji mogucnost da na osnovu izjave pod punom Materijalnom i Krivicnom odgovornoscu vratim taj broj da bude na moje ime jer pre toga nije bio ni na koga registrovan.Kartica je aktivna i nalazi se kod mene nazalost nemam pin i puk plastike zadnjih skoro 2 godine je uplacivan internet dodatak svaki mesec.

Probaj i da im dostaviš IMEI brojeve svih uređaja na kojima si koristio karticu.

Imaš Yettel nalog, imaš i PIN i PUK.

Yettel app, Yettel portal, Ostalo, Profil, pa opet Ostalo, Profil, SIM kartica; Puk 1 i Puk 2.

Dobih jutros ovu poruku od A1. Do sada su prilikom registracije jednokratno poklanjali Mesečni plan 600, a sada poklanjaju Moćni plan.

Prilozi

• Screenshot_20230510-161905.png
    Screenshot_20230510-161905.png
    379.3 KB · Pregleda: 93
Samo molite boga da vam kartica nije na nekog random registrovana.Desila mi se situacija sa jednom starijom karticom.Da je samo odjednom povukla registraciju na neko ime i prezime kako pojma nemam.Posto imam yettel nalog na tom broju primetio sam.Zeleo bih da pitam yettel jer postoji mogucnost da na osnovu izjave pod punom Materijalnom i Krivicnom odgovornoscu vratim taj broj da bude na moje ime jer pre toga nije bio ni na koga registrovan.Kartica je aktivna i nalazi se kod mene nazalost nemam pin i puk plastike zadnjih skoro 2 godine je uplacivan internet dodatak svaki mesec.
Reseno podneta reklamacija uz relevantne dokaze i uradjena preregistracija.Broj nije bio ni na koga registrovan pre te greske.Ovo je slucajna greska radnika u poslovnici bila tako su mi odgovorili u reklamaciji.

Da li je neko danas imao problem da poziva fiksne brojeve sa A1 prepaida?

Danas od 15h nijedan fiksni broj nisam mogao da dobijem, a pozivao sam 5,6 brojeva. Uvek bi mi izbacilo da je linija zauzeta. Zvao sam njihov Korisnicki, prva operaterka mi je rekla da je "osvezila sistem" (sta god to znacilo). Kako se stanje nije popravilo, opet sam ih kontaktirao i druga operatrka je uputila neki dopis tehnickoj podrsci. Inace, na broju sam imao 30 MIN/SMS u nacionalnom saobracaju. Nedopustvo sa njihove strane.

Samo da javim. Mozda zvuči nerealno. Ali na mtsu ne skidaju kredit dok imas mesečni plan. Za sve druge kombinacije skidaju kredit. I uz mesečni plan ne mozes da kombinujes dodatke. Ali uz mts uz koji niko ziv ne zna sta dobijas ili ne dobijas odnosno mozes a ne možeš koristiti. Eto jedna mala svetla tačka se desila.

@Miki919 ako misliš na potrošnju interneta, na sajtu je i navedeno da se prvo troši 1 odnosno 2GB bez obzira na tip saobraćaja pa tek onda 5 ili 10GB za društvene mreže.

Kojih 5GB za društvene mreže? Pošto onih sto su deo Plan 100 i Plan 200 NE rade tako.

Da li se onda troše simultano kao kod A1?
Da ali tu je sav kraj sličnostima.
Ako imas neki tarifni dodatak za društvene mreže ne mozes plan da imas aktiviran. A i ako imas dodatak aktiviran tipa za viber. Sav ostali saobraćaj i dalje jede kredit. Tako da možeš da biras. Ili tarifni dodatak i neke MB da ne trosis kredit. Ili plan bez da aktiviras tarifne dodatke.

Shvatam. Time praktično kažnjavaju one koji neće da dokupe dodatne megabajte kada istroše glavni saobraćaj koji ih sleduje za Plan.

Nazad
Vrh Dno