Vratili su mi istu promociju koji sam i imao. Nisam je koristio, pa su u nju ukinuli.
Коначно је данас стигао одговор, после равно 20дана од приговора.
Ugasi upali telefon.A moguce da nemas signala kod tebe na yettel za 4g.Kako da aktiviram u aplikaciji ili na portalu?
EDIT: Pise da je aktivan. Probao opet i imam sve 4 crtice aktivne i pise gore 3G, dok za A1 uredno imam LTE.
Ako jave da je sve OK kod njih u sistemu i proveri sa nekim da sad ima dobar 4G gde boravis. A možešNa prethodnom telefonu uredno hvatalo 4G. SIM je kupljen u septembru. Pisao sam im na Twitteru, pa cemo da vidimo.
Tacno tako kad istekne kredit obori se na 3g na yettelu.Odma se aktivira po novoj dopuni.Zaboravio sam da ti to napisem.Resio problem, zaboravio sam kredit da uplatim, LOL... 🤡🤡🤡🤡
Reseno podneta reklamacija uz relevantne dokaze i uradjena preregistracija.Broj nije bio ni na koga registrovan pre te greske.Ovo je slucajna greska radnika u poslovnici bila tako su mi odgovorili u reklamaciji.Samo molite boga da vam kartica nije na nekog random registrovana.Desila mi se situacija sa jednom starijom karticom.Da je samo odjednom povukla registraciju na neko ime i prezime kako pojma nemam.Posto imam yettel nalog na tom broju primetio sam.Zeleo bih da pitam yettel jer postoji mogucnost da na osnovu izjave pod punom Materijalnom i Krivicnom odgovornoscu vratim taj broj da bude na moje ime jer pre toga nije bio ni na koga registrovan.Kartica je aktivna i nalazi se kod mene nazalost nemam pin i puk plastike zadnjih skoro 2 godine je uplacivan internet dodatak svaki mesec.
Da li se onda troše simultano kao kod A1?Kojih 5GB za društvene mreže? Pošto onih sto su deo Plan 100 i Plan 200 NE rade tako.
Da ali tu je sav kraj sličnostima.Da li se onda troše simultano kao kod A1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari