Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Možda mu nije palo na pamet, jer call barring nije dozvoljen kod nas. 😔 Mada, blokada dolaznih na svakom smartfonu može da se sredi.

Pozz, jelvonih 100 giga za 1099din u telenoru samo vazi trenutno ili... Razmisljam predjem na prepaid, pa kombinujem sta i kako i gde... Trenutno placam 1925din,total 25 sa 50 posto popusta...

U A1 (ako ti mreža odgovara) imaš zanimljivu prepaid ponudu:
Prvih 6 meseci:
  • 600 dinara - 500min ili sms ka svima, neograničeni razgovori u A1 (paralelno), 9GB + 10GB za aplikacije + 10GB posebno za insta.
  • 1000 dinara - 1000min ili sms ka svima, neograničeni razgovori u A1 (paralelno), 18GB + 10GB za aplikacije + 10GB posebno za insta.

Posle 6 meseci promo perioda:
- 900 dinara - 500min ili sms ka svima, neograničeni razgovori u A1 (paralelno), 9GB + 10GB za aplikacije + 10GB posebno za insta.

- 1300 dinara - 1000min ili sms ka svima, neograničeni razgovori u A1 (paralelno), 18GB + 10GB za aplikacije + 10GB posebno za insta.

Moje iskustvo sa A1 i prepaid i spajanjem sa postpaid brojem da se neko ne zezne.
Presao sa MTS skoro na A1 sa postpeid brojem i hteo da prebacim i prepaid od deteta. Na MTS-u mi je bio spojen prepaid sa nalogom.
Prvo kad sam ih zvao i pitao da hocu da prebacim prepaid broj i da povezem sa postpeidom rekli mi da ne moze online nego moram na prodajno mesto.
Otisao na prodajno mesto i jos jednom rekao da hocu da prebacim prepaid broj kod njih da bi ga spojio sa svojim postpeidom.
Naravno moze, samo da potpisem. Posle kad prebace ako ne budem mogao sam da se snadjem da zovem tehnicku podrsku oni ce rese.
Broj je prebacen i u A1 app pise da mogu da prebacim samo neregistrovani prepaid broj u moj postpaid nalog. Ok ti mi je jasno.
Ne mogu da prebacim moj prepaid registrovan broj kroz app ali cu ih zovem kako su mi rekli.
Cekao sam ravno 10min da se jave na podrsci telefonom. Rekoh operaterki sta hocu.
Oni mi kaze isto sto pise i u app. Ja rekoh naravno da moze, ali vas zovem da vi prebacite moj prepaid broj, koji sam prenuo kod vas da bi ga spojio sa svojim postpeidom, jel mi je receno da moze 2x.
Da sacekam malo da ona proveri kako to moze.
I posle 3-4min eto nje i izvinajva se sto sam cekao ali to sto trazim nije moguce?!?!?!?!?!
Koji diletanti, i da ne nabrajam dalje.
Moga sam uzeti u trafici drugi broj, nije mi toliko bio bitan da ostane isti ali ajde ako moze sto da ne.
Izgubio 2h dok sam otisao na prodajno mesto i potrosio nesto goriva.
Opet cu ponovim koji diletanti!

Poslednja izmena:
Moje iskustvo sa A1 i prepaid i spajanjem sa postpaid brojem da se neko ne zezne.
Presao sa MTS skoro na A1 sa postpeid brojem i hteo da prebacim i prepaid od deteta. Na MTS-u mi je bio spojen prepaid sa nalogom.
Prvo kad sam ih zvao i pitao da hocu da prebacim prepaid broj i da povezem sa postpeidom rekli mi da ne moze online nego moram na prodajno mesto.
Otisao na prodajno mesto i jos jednom rekao da hocu da prebacim prepaid broj kod njih da bi ga spojio sa svojim postpeidom.
Naravno moze, samo da potpisem. Posle kad prebace ako ne budem mogao sam da se snadjem da zovem tehnicku podrsku oni ce rese.
Broj je prebacen i u A1 app pise da mogu da prebacim samo neregistrovani prepaid broj u moj postpaid nalog. Ok ti mi je jasno.
Ne mogu da prebacim moj prepaid registrovan broj kroz app ali cu ih zovem kako su mi rekli.
Cekao sam ravno 10min da se jave na podrsci telefonom. Rekoh operaterki sta hocu.
Oni mi kaze isto sto pise i u app. Ja rekoh naravno da moze, ali vas zovem da vi prebacite moj prepaid broj, koji sam prenuo kod vas da bi ga spojio sa svojim postpeidom, jel mi je receno da moze 2x.
Da sacekam malo da ona proveri kako to moze.
I posle 3-4min eto nje i izvinajva se sto sam cekao ali to sto trazim nije moguce?!?!?!?!?!
Koji diletanti, i da ne nabrajam dalje.
Moga sam uzeti u trafici drugi broj, nije mi toliko bio bitan da ostane isti ali ajde ako moze sto da ne.
Izgubio 2h dok sam otisao na prodajno mesto i potrosio nesto goriva.
Opet cu ponovim koji diletanti!
Za prepaid generalno ne moze svasta nesto. Tako da ne treba da nas cudi kad pobrkaju usluge sa postpaidom... Ja se iskreno ne secam i ono sto je moguce da sam odradio iz prve, uvek je bilo bar jos jednom da idem da nesto dodatno potpisem, sacekam, dodjem kasnije, odrade opet i slicne varijante. Bukvalno tri puta proveriti osnovne stvari. I pored toga nisi sto posto siguran da ce biti sve kako mislis da treba....

Ako imate Xiaomi ili Samsung telefon, klonirajte Moj A1 preko funkcije Dual Apps (dvojne aplikacije) i dodajte drugi broj. Mislim da je tako mnogo jednostavnije.

Mislim da ce ipak biti A1, postpaid... Uzeo sad 1 karticu prepaid da testiram malo brzine....kataklizma internet, 210/48...lokacija Usce, pit ka Sapcu... Kolege sa mts mere oko 10ak download, svi kukaju i proklinju onih 100gb....telenor do 80ak...ovo brije..., ode mi bonus dobrodoslica na testiranje...

U A1 (ako ti mreža odgovara) imaš zanimljivu prepaid ponudu:
Prvih 6 meseci:
  • 600 dinara - 500min ili sms ka svima, neograničeni razgovori u A1 (paralelno), 9GB + 10GB za aplikacije + 10GB posebno za insta.
  • 1000 dinara - 1000min ili sms ka svima, neograničeni razgovori u A1 (paralelno), 18GB + 10GB za aplikacije + 10GB posebno za insta.

Posle 6 meseci promo perioda:
- 900 dinara - 500min ili sms ka svima, neograničeni razgovori u A1 (paralelno), 9GB + 10GB za aplikacije + 10GB posebno za insta.

- 1300 dinara - 1000min ili sms ka svima, neograničeni razgovori u A1 (paralelno), 18GB + 10GB za aplikacije + 10GB posebno za insta.
Gde ovo za 1000 dinara se nalazi? Nigde ne mogu da nadjem!

Moćni plan za 600 dinara (po promo ceni prvih 6 meseci) + moćni dodatak za 399 = 999 dinara a dobijaš ukupno:
1000 minuta ili sms van mreže
Neograničene minute u mreži (paralelno)
18GB neta
10GB za fb, fbm, viber, wa
10GB za instagram

Ovaj saobraćaj važi 30 dana od aktivacije - tačno u minut. Sve što ne potrošiš, briše se trenutkom isteka dodatka.

Za prepaid generalno ne moze svasta nesto. Tako da ne treba da nas cudi kad pobrkaju usluge sa postpaidom... Ja se iskreno ne secam i ono sto je moguce da sam odradio iz prve, uvek je bilo bar jos jednom da idem da nesto dodatno potpisem, sacekam, dodjem kasnije, odrade opet i slicne varijante. Bukvalno tri puta proveriti osnovne stvari. I pored toga nisi sto posto siguran da ce biti sve kako mislis da treba....
Ne mora tako. Sama app ima mogucnost rada sa vise naloga,
viber_slika_2022-05-12_17-07-17-781.jpg

Da li neko koristi "neograniceni internet 30 dana" na telenoru i da li se prenosi nepotroseni net ako se pre isteka aktivira opet dodatak?

Da li se neko suocio sa skidanjem kredita na Yattel sa njihove strane u skorasnjem vremenu? Ima GB, nije net skinuo niti moze, nisam slao nikakav sms. Nije rec o vecoj cifri ali radi se o principu, ne bih da ne neko vuce za nos, a itekako uplacujem vece iznose.

Da li neko zna, posle koliko vremena i novca se menjaju cene paketa na Mts pripejd broju?

Pre je bilo 3 meseca, sad mi deluje da je nešto promenjeno, ili nisam dobro vodio evidenciju.

Ćao ljudi, imam jedno pitanje:
Kod MTS pripejda kredit važi do 10.jula, da li se mesečni plan može aktivirati 10.jula i da važi mesec dana ili se mora aktivirati 10.juna da bi važilo mesec dana?

Sa datumom isteka kredita prestaje da vazi i mesecni plan. Moras u medjuvremenu da dopunis bar 200 dinara da bi produzio vazenje kredita.

Pozdrav, da li se Yettel dodatak neograniceni internet 30 dana moze koristiti dok sam u Crnoj gori?

Da li se aktivacijom razlicitih dodataka u Yattelu sabira internet saobracaj? Npr imam aktiviran neki dodatak na 7 dana i onda aktiviram drugi, hoce li se internet sabrati sa preostalim?

Slavimo 25. rodjendan kompanije i pripremili smo super promocije!

U okviru aplikacije Moj mts, u delu Promocije, ocekuju te povoljni dodaci.
Izaberi: 2,5 GB neta ili 250 mts minuta, za samo 25 dinara.

Budi deo nase rodjendanske proslave! Ako nemas instaliranu Moj mts aplikaciju, preuzmi je na mts.rs/mojmts
Upravo stiglo na mts prepaid.

Do kada mogu da se aktiviraju tih 2.5GB i 250 minuta i da li su tih 250 minuta ka svima i koliko dana traje taj bonus?

Pre je bilo 3 meseca, sad mi deluje da je nešto promenjeno, ili nisam dobro vodio evidenciju.
Hvala na odgovoru!😀
Do kada mogu da se aktiviraju tih 2.5GB i 250 minuta i da li su tih 250 minuta ka svima i koliko dana traje taj bonus?
Zvao sam Korisnički centar i rekli su mi da ta dva dodatka se mogu aktivirati do kraja tekućeg meseca.
Jednokratno je aktiviranje i važi nedelju dana.
Ne može se u isto vreme aktivirati oba, nego biramo jedan dodatak po želji.

P.S.

Dodatak "250 minuta u mts mreži", važi kao što i piše u samom nazivu.

Мтел РС, почиње наплату коришћења мобилне мреже:eek:.Накнада укључена у постпејд,а припејд ће да настрада.Куку леле пословање.
Zbog bosne kakva je, oni faktički nemaju konkurenciju i mogu rade tom narodu šta hoće, pa i da im uvode Šešeljev porez na mobilne telefone.

Da li neko zna koja je trenutno najpovoljnija kartica za net u Crnoj gori? ovde aktivirati neku promociju ili kupiti karticu tamo?

Nazad
Vrh Dno