jedino da nadjes nekoga u komercijalnoj banci mislim da preko ebankinga radi dopuna za sve mreze.Nemam pare na tom racunu da probam stoji mi u mirovanju svakakoNe radi online dopuna kredita preko mts sajta, pise Usled obavljanja radova na unapređenju sistema, usluga online dopune platnom karticom neće biti dostupna do daljnjeg.
Imam MTS Prepaid karticu koja je istekla pre 15 dana. Trenutno teče onaj rok za reaktivaciju. Da li je zaista jedini način da je reaktiviram odlaskom u poslovnicu ili ima neka online fora?
Ne bih sada voleo da idem po poslovnicama, a stvarno želeo da ta kartica ostane u životu. Broj ne koristim, ali je to moja prva mobilna kartica i još uvek je na istom komadu plastike kao i 1998. godine![]()
Dobio call centar iz prve. Kaže mora poslovnica. Pitam zašto je neophodna poslovnica za reaktivaciju, kaže dobijate novu karticu, bez obzira što još uvek teče 30 dana za obnovu.
Odem danas u poslovnici, kad tamo nikoga. Ostao sam unutra više od 10 minuta, MTS lik je sve vreme nešto kliktao I kucao, potpisao sam da neću da zloupotrebim prepaid karticu, dao 300 dinara i to je to. Ostala mi moja plastika.
Zaista ne vidim razlog da se za to ide u poslovnicu. Kartica registrovana na moje ime, ja obnavljam.
Može pomoć: treba mi najbednija prepaid tarifa u VIP mreži, samo da ima nešto malo interneta i minuta. Najjeftinija moguća. Koliko važi kredit koji uplatim, kartica mi mora biti aktivna. Ili da idem na siguricu od 500 dinara? Ne razumem se u prepaid, izvinite unapred, moze predlog I pojašnjenje oko dopuna. Hvala
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Mali update za Zzzuper planove, moja greska. Zzzuper 250 ne sadrzi net. Za 300 dinara mesecno, uz plan 300 se dobije 100 min/sms ka svima, free za Vip i 2 GB neta. Dopuna traje 90 dana, a kartica 12 meseci.
Zasto 300 din
Мени објаснили да оно што иде уз Зупер допуну важи 30 дана. Не знам шта мисле под тим да допуна траје 90 дана[emoji853]...
Хвала на појашњењу.Sadržaj u okviru Zzzuper planova traje 30 dana, a dopuna kredita važi 90 dana od poslednje dopune.
Stvarno pratim temu od početka, ima odličnih stvari, ali 80% je ponavljanje istih pitanja i odgovaranja na nešto što piše na sajtu svakog operatera. Da li iko ode na sajt i nadje odgovor na svoje pitanje? Da li je iko ovde prvo pozvao korisnički servis bilo kog operatera, pa onda postavio pitanje ako nešto nije jasno...
Toliko nepotrebnog i ponovljenog sadržaja da je to katastrofa.
Hvala svima koji objavljuju nove vesti, pojašnjavaju i objašnjavaju, ali trolovanje prevršilo svaku granicu.
Stvarno pratim temu od početka, ima odličnih stvari, ali 80% je ponavljanje istih pitanja i odgovaranja na nešto što piše na sajtu svakog operatera. Da li iko ode na sajt i nadje odgovor na svoje pitanje? Da li je iko ovde prvo pozvao korisnički servis bilo kog operatera, pa onda postavio pitanje ako nešto nije jasno...
Toliko nepotrebnog i ponovljenog sadržaja da je to katastrofa.
Hvala svima koji objavljuju nove vesti, pojašnjavaju i objašnjavaju, ali trolovanje prevršilo svaku granicu.
Postaje kao tema "Koji telefon do 300eur" i slične...
Ako pažljivo pročitaš unazad mnogo meseci, videćeš da se pitanja i odgovori ponavljaju. Ja čitam.Ne mogu odgovori na tih 80% pitanja biti isti kad se stvari menjaju na dnevnom nivou. Mozda su pitanja ista ali odgovori su prilagodjeni situaciji. I hajde da ugasimo forum jer sve to ionako pise po sajtovima.
Svasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari