Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Online plaćanje ne radi godinu dana. Baš mi nije skroz jasno da im toliko dugo treba da završe radove.

Ne radi online dopuna kredita preko mts sajta, pise Usled obavljanja radova na unapređenju sistema, usluga online dopune platnom karticom neće biti dostupna do daljnjeg.
jedino da nadjes nekoga u komercijalnoj banci mislim da preko ebankinga radi dopuna za sve mreze.Nemam pare na tom racunu da probam stoji mi u mirovanju svakako

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Radi dopuna preko ebank kombank :))

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Poruka od Vipa
e81b45ced3a392d787f68b6c97f9584f.jpg

Послато са MI 8 помоћу Тапатока

I kod mene ista poruka.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Danas dobio.
68e54fb8a948bf897c085ecdbe3ec5f4.jpg

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Imam MTS Prepaid karticu koja je istekla pre 15 dana. Trenutno teče onaj rok za reaktivaciju. Da li je zaista jedini način da je reaktiviram odlaskom u poslovnicu ili ima neka online fora?
Ne bih sada voleo da idem po poslovnicama, a stvarno želeo da ta kartica ostane u životu. Broj ne koristim, ali je to moja prva mobilna kartica i još uvek je na istom komadu plastike kao i 1998. godine :)

Imao sam sličan slučaj, ali pre nešto više od mesec dana. Rečeno mi je da mora u poslovnicu.

Može pomoć: treba mi najbednija prepaid tarifa u VIP mreži, samo da ima nešto malo interneta i minuta. Najjeftinija moguća. Koliko važi kredit koji uplatim, kartica mi mora biti aktivna. Ili da idem na siguricu od 500 dinara? Ne razumem se u prepaid, izvinite unapred, moze predlog I pojašnjenje oko dopuna. Hvala

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Zzzuper 250 ili 300 mesečni plan je sasvim OK. Dopunjeni kredit važi 90 dana od poslednje dopune, a kartica 6 meseci.

@scouser
Zzzuper 300, ne 250.

Šta bi sa promenom aktuelne promocije i drugo Vip treba da promeni ime, da li je tako?

Imam MTS Prepaid karticu koja je istekla pre 15 dana. Trenutno teče onaj rok za reaktivaciju. Da li je zaista jedini način da je reaktiviram odlaskom u poslovnicu ili ima neka online fora?
Ne bih sada voleo da idem po poslovnicama, a stvarno želeo da ta kartica ostane u životu. Broj ne koristim, ali je to moja prva mobilna kartica i još uvek je na istom komadu plastike kao i 1998. godine :)

Dobio call centar iz prve. Kaže mora poslovnica. Pitam zašto je neophodna poslovnica za reaktivaciju, kaže dobijate novu karticu, bez obzira što još uvek teče 30 dana za obnovu.

Odem danas u poslovnici, kad tamo nikoga. Ostao sam unutra više od 10 minuta, MTS lik je sve vreme nešto kliktao I kucao, potpisao sam da neću da zloupotrebim prepaid karticu, dao 300 dinara i to je to. Ostala mi moja plastika.

Zaista ne vidim razlog da se za to ide u poslovnicu. Kartica registrovana na moje ime, ja obnavljam.

Dobio call centar iz prve. Kaže mora poslovnica. Pitam zašto je neophodna poslovnica za reaktivaciju, kaže dobijate novu karticu, bez obzira što još uvek teče 30 dana za obnovu.

Odem danas u poslovnici, kad tamo nikoga. Ostao sam unutra više od 10 minuta, MTS lik je sve vreme nešto kliktao I kucao, potpisao sam da neću da zloupotrebim prepaid karticu, dao 300 dinara i to je to. Ostala mi moja plastika.

Zaista ne vidim razlog da se za to ide u poslovnicu. Kartica registrovana na moje ime, ja obnavljam.

Zasto 300 din

Može pomoć: treba mi najbednija prepaid tarifa u VIP mreži, samo da ima nešto malo interneta i minuta. Najjeftinija moguća. Koliko važi kredit koji uplatim, kartica mi mora biti aktivna. Ili da idem na siguricu od 500 dinara? Ne razumem se u prepaid, izvinite unapred, moze predlog I pojašnjenje oko dopuna. Hvala

Mali update za Zzzuper planove, moja greska. Zzzuper 250 ne sadrzi net. Za 300 dinara mesecno, uz plan 300 se dobije 100 min/sms ka svima, free za Vip i 2 GB neta. Dopuna traje 90 dana, a kartica 12 meseci.

Mali update za Zzzuper planove, moja greska. Zzzuper 250 ne sadrzi net. Za 300 dinara mesecno, uz plan 300 se dobije 100 min/sms ka svima, free za Vip i 2 GB neta. Dopuna traje 90 dana, a kartica 12 meseci.

Мени објаснили да оно што иде уз Зупер допуну важи 30 дана. Не знам шта мисле под тим да допуна траје 90 дана[emoji853]...

Isteklo je 12 meseci kako kartica nije dopunjena i počeo je da teče rok od 30 dana za reaktivaciju. Tih 300 dinara je valjda kao kupovina druge kartice, samo što se reaktivira stari broj.
Da je isteklo tih 30 dana, predpostavljam da ne bih više mogao da dobijem taj broj.
Od tih 300 dinara, 25 dinara je kredit na kartici.

300 din je OK, moja je greška što nisam dopunio na vreme. Nije OK što sam bio prinuđen da idem u poslovnicu, kad je moglo sve online. Podnesem zahtev, platim, aktiviraju. Pa neka potraje i 2-3 dana, ali ne idem u poslovnicu.

Stvarno pratim temu od početka, ima odličnih stvari, ali 80% je ponavljanje istih pitanja i odgovaranja na nešto što piše na sajtu svakog operatera. Da li iko ode na sajt i nadje odgovor na svoje pitanje? Da li je iko ovde prvo pozvao korisnički servis bilo kog operatera, pa onda postavio pitanje ako nešto nije jasno...
Toliko nepotrebnog i ponovljenog sadržaja da je to katastrofa.

Hvala svima koji objavljuju nove vesti, pojašnjavaju i objašnjavaju, ali trolovanje prevršilo svaku granicu.

Postaje kao tema "Koji telefon do 300eur" i slične...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Мени објаснили да оно што иде уз Зупер допуну важи 30 дана. Не знам шта мисле под тим да допуна траје 90 дана[emoji853]...

Sadržaj u okviru Zzzuper planova traje 30 dana, a dopuna kredita važi 90 dana od poslednje dopune.

Ne postoji nešto tipa uplatim 300 dinara, minut toliko, sms toliko, gigabajt toliko, da dopuna važi 90 dana i dopunjujem kad hoću? Ovaj zzzuper znači obavezno 300 dinara mesečno...

To uvek možeš da radiš ali se to uopšte ne isplati.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

To mi je drugi broj, slabo ću ga koristiti, bitno mi je sto jeftinije da prodjem. Znači, na tom običnom pripejdu ima internet, nigde ne vidim cenu?

Hvala ti, stvarno nisam imao dodira sa pripejdom, malo mi se teže snaći oko svega. Ali si u pravu, apsolutno je neisplativo ovo, megabajt je 59 dinara. Hvala još jednom, sad mi je jasno sve.

Stvarno pratim temu od početka, ima odličnih stvari, ali 80% je ponavljanje istih pitanja i odgovaranja na nešto što piše na sajtu svakog operatera. Da li iko ode na sajt i nadje odgovor na svoje pitanje? Da li je iko ovde prvo pozvao korisnički servis bilo kog operatera, pa onda postavio pitanje ako nešto nije jasno...

Hvala svima koji objavljuju nove vesti, pojašnjavaju i objašnjavaju, ali trolovanje prevršilo svaku granicu.

+1
Zato što neki smatraju da je forum "veštačka inteligencija"
Postave pitanje i odmah čekaju odgovor

Postaje kao tema "Koji telefon do 300eur" i slične...

Ne mogu odgovori na tih 80% pitanja biti isti kad se stvari menjaju na dnevnom nivou. Mozda su pitanja ista ali odgovori su prilagodjeni situaciji. I hajde da ugasimo forum jer sve to ionako pise po sajtovima.
Svasta.

Poslednja izmena:
Ne mogu odgovori na tih 80% pitanja biti isti kad se stvari menjaju na dnevnom nivou. Mozda su pitanja ista ali odgovori su prilagodjeni situaciji. I hajde da ugasimo forum jer sve to ionako pise po sajtovima.
Svasta.
Ako pažljivo pročitaš unazad mnogo meseci, videćeš da se pitanja i odgovori ponavljaju. Ja čitam.
Ne, ne treba da se ugasi forum, ali ne treba non stop pitati gluposti koje bi Google iz odmah našao!
Ja forum, kao Bench, doživljavam drugačije od varijanti "IT zabava na dnevnom nivou" i piši nešto eto tek da se piše.

I da... Slažem se da se ne slažemo!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh Dno