Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Pa na koji nacin njima radi, postpejd brojevi?

Nemam pojma kako im radi, nema pojma ni Telenor.

Komšija mi reče da je u poslovnici dobio informaciju da će zbog vanrednog stanja Chipsy akcija biti produžena. Ja proveravao i dobio informaciju da neće. Na njegovoj pripejd kartici stari kodovi rade (mifi, vikendica i šarplaninac).

Poslednja izmena:
Jedno prijatno iznenađenje od mt:s. Omogućen 4G prepaid korisnicima, i to bez zamene kartice ukoliko imate noviju.
8b34fdaf4fe04745bdb8f78866054075.jpg

aa80ff882549a3e2cba83ebbb327fef5.jpg

Nisam dobio poruku i ne funkcionise 4G, kartica promenjena prosle godine. Izgleda dok srede sistem.

Ne, nego sam imao neku reklamaciju, i uslov da počnu da rešavaju je bio da zamenim karticu.
Inače, nisam tražio i nisam namenski išao da menjam za 4G karticu, čak sam bio i ubeđen da su za pripejd i dalje stare kartice.

Aha, oke. Hvala na informaciji

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Isto je i ovaj drugar na vikendici sa dzukcem, evo treci vikend. Ima VIP Zzzuper pa mu zavrsava posao nego prosli vikend bio Uskrs pa bili i klinci tamo.
Poglavice, ali ako uzmeš novu karticu za 300 dinara, sada dobiješ 10 GB 4g interneta (važi 7 dana). To, ni približno ne nude ostala dva operatera.

7 dana, mora da se salis? Pa VIP ti daje 100min i 2GB 30 dana.

Ne šalim se, ima i 10000 min i poruka (u mreži) i 10 gb neta.
Inače, vip gasi to što si naveo, korona je jedino malo to odložila.

Poslednja izmena:
Imas i globaltel. 4GB = 300dinara 30 dana.

A tih 10GB na 7 dana vaze samo jednom, kad imas novu SIM karticu. Znaci moras da kupujes bukvalno svakih 7 dana po jednu SIM karticu, sto je svakako problematicno.

Poslednja izmena:
7 dana je ok za vikendicu i tako nesto, kupis dve kartice i miran si.
VIP jeste produzio ali nece da ukida, bila je Zaba pre ovoga, smislice nesto drugo slicno.

Poglavice, ali ako uzmeš novu karticu za 300 dinara, sada dobiješ 10 GB 4g interneta (važi 7 dana). To, ni približno ne nude ostala dva operatera.

Kako aktiviraš 4G, kod mene neće samo 3G radi...

Kako aktiviraš 4G, kod mene neće samo 3G radi...
Pitao sam MTS danas i rekli su da će postepeno svima puštati 4G I da će biti svi obavešteni o aktivaciji iste usluge i ako imate multi sim karticu dobijate 4G verovatno

Poslednja izmena:
Znam (koristim bonbon za roming), za pripejd je to odlična varijanta.
Po potrebi, imaš razne mogućnosti.

Poslednja izmena:
Pitao sam MTS danas i rekli su da će postepeno svima puštati 4G I da će biti svi obavešteni o aktivaciji iste usluge i ako imate multi sim karticu dobijate 4G verovatno

Koja sprdačina... Pustiće kad potrošiš sav net pa uplatiš još a možda ni tada.

Ja sam juče aktivirao promociju i dobio 10GB ...

Hoće li biti 4G i za kontrolu troškova? To je neka kombinacija prepaid i postpaid.

Pitanje u vezi Telenor prepaid-a: Da li ako aktiviram dodatak sa internetom minutima i porukama koji važi 7 dana i nakon toga aktiviram telenor klik-najmanji koji važi 30 dana,da li će mi se internet sabrati i produžiti na 30 dana?

Neće se sabrati jer su 2 različita dodatka. Sabraće se ukoliko poslednjeg dana ponovo kupiš dodatak sa internetom i minutima. Klik se sabira samo sa klikom. Pitao sam još u decembru kada sam imao nagomilanih gigabajta iz TOTAL promocije, a pre kupovine promotivnih 120 GB.

Nije tačno sabiraju se sedmični sa klikom ja ih konstantno kombinujem nemoj se oslanjati šta kažu u korisničkom ;)

Vip unazad par godina ima najbolje(za moje potrebe) prepaid pakete.
Nadam se da ce i ubuduce biti tako.

Drustvo da li neko mozda ima novi huawei iz p40 serije i da koristi vip mrezu? Interesuje me da li vam radi moj vip apk posto planiram kupovinu P40 Pro telefona?

Послато са LYA-L29 уз помоћ Тапатока

Drugari šta je "best buy" od domaćih mreža za net za mesec dana, treba mi za u selo da ubacim u mifi (huawei e5330) koji će da služi samo da povežem wifi kameru na net, da mogu od kuće da vidim šta se dešava..... Ima li nešto povoljnije od crnogorskog mtel-a, ili da nalazim još jednu karticu...?

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Koliko bi otprilike kamera za nadzor trosila neta u toku mesec dana? Vidi Globaltel internet pakete ili Vipov Zzzuper.

Pa nemam pojma, nisam do sad testirao imam jednu kući, ali je povezana na wifi, pa treba mi prelazno rešenje do jula, da ubacim crnogorski broj tad prepolovljuju onu akciju na 15e do kraja godine a može do 10gb sigurno da gura mesečno s njom.... Ne znam taj globaltel nisam u toku kako i šta, pogledaću vip taj zuper da vidim šta nude...

Edit: i kod vipa i telenora 10gb za mesec dana je po hiljadu dinara [emoji23]
Ne mogu da razumem da je crnogorski broj u romingu jeftiniji da se koristi u Srbiji nego domaći brojevi....

Odjavljujem sd s teme odoh ponovo u mtel temu [emoji23]

Poslednja izmena:
Pa nemam pojma, nisam do sad testirao imam jednu kući, ali je povezana na wifi, pa treba mi prelazno rešenje do jula, da ubacim crnogorski broj tad prepolovljuju onu akciju na 15e do kraja godine a može do 10gb sigurno da gura mesečno s njom.... Ne znam taj globaltel nisam u toku kako i šta, pogledaću vip taj zuper da vidim šta nude...

Edit: i kod vipa i telenora 10gb za mesec dana je po hiljadu dinara [emoji23]
Ne mogu da razumem da je crnogorski broj u romingu jeftiniji da se koristi u Srbiji nego domaći brojevi....

Odjavljujem sd s teme odoh ponovo u mtel temu [emoji23]
Možeš da uzmeš novu MTS prepaid karticu gde dobiješ 10GB kao bonus dobrodošlice. Ali ako ti nije dovoljan 3G net onda ništa.
Možda dobiješ 4G sad po ovom novom.

Nazad
Vrh Dno