Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Imam na jednoj prepaid kartici kredit, a ne treba mi za pozive i poruke, na sta mogu da ga potrosim?

Pih, ne radi iz inostranstva. Ako neko želi da pomogne, i ima Telenor pripejd nek' pošalje broj na pp da mu prebacim preostali kredit. Ne pade mi na pamet ovo dok sam bio u Bg...

Pih, ne radi iz inostranstva. Ako neko želi da pomogne, i ima Telenor pripejd nek' pošalje broj na pp da mu prebacim preostali kredit. Ne pade mi na pamet ovo dok sam bio u Bg...

i ako prebacis kredit prepaid-prepaid ne vazi taj kredit za vas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslao 200 din, ne da druge iznose. Probaj pa javi.

678e326c02aedf864f120f9974c5200d.jpg

40e3fb947678aea84171d15067c99ef1.jpg

Ipak je proslo kao sto vidite izgleda za humanitarni sms ne vazi to ogranicenje za vas.

Poslednja izmena:
Znači može. U poruci piše da kredit ne može za dodatke da se koristi, a i to mi je glupost.

Nisi valjda probao iz inostranstva da posaljes humanitarni SMS/mParking? :D @Mitar.

Znači može. U poruci piše da kredit ne može za dodatke da se koristi, a i to mi je glupost.

Kao sto vidis moze izgleda. Ovo sto vidis da je secnuta prva slika sakrio sam broj telefon naseg clana da se ne vidi javno na forumu.

Probao, naravno, ja kad kanim pobijediti ne smijem izgubiti. [emoji3] Poslao na +3813030, i +381633030, ali nije uspelo. Hvala @gicko na asistenciji, ode kredit na pravu adresu.

Ne skontah ono na kraju sa duplim nalogom.

Edit: skontao [emoji3]

Probao, naravno, ja sam uporan dečko. :d +3813030, i +381633030, ali nije uspelo. Hvala @gicko na asistenciji, ode kredit na pravu adresu.
Ne skontah ono na kraju sa duplim nalogom.
I nije ti uzeo kredit kada si probao da posaljes na te brojeve?

Kako nisi skontao, upao si u odlican trenutak da izgleda da si Alan ford ;)

Nije skinuo kredit, prijavio je odmah da ne može da pošalje SMS.

A to.. inace salje se na kratki kod direktno iz inostranstva. Vecina njih NE radi van mreze maticnog operatera.
Samo sto te vise kosta to slanje SMSa nego VAS usluga, ako radi.

Trebace mi za prvi maj net na par dana a posto malo imam u paketu (Morava 2), gledam sta je najbolje od prepaida. Znam da je MTS davao 4GB za novu karticu na 7 dana. Vidim da VIP daje 12GB ovde:
https://www.vipmobile.rs/privatni/p...Rs5ZzArrkQD55nzCSah_n-EH_gow5TJ4aAgJwEALw_wcB
Ono sto nije napisano je, da li za 300din kupujem prepaid karticu i onda aktiviram taj bonus ili moram da dopunim jos 300din?
Telenor ima Turisticki paket od 550din, 10GB na 15 dana.

Ono sto nije napisano je, da li za 300din kupujem prepaid karticu i onda aktiviram taj bonus ili moram da dopunim jos 300din?
Ne treba ništa da dopunjuješ. [emoji6]

Za 300 dinara kupiš pripejd karticu i besplatno aktiviraš taj bonus (12 GB i 300 din kredita po ceni od 3 din za min/SMS). Nakon 7 dana, nepotrošeni GB i kredit se brišu.

Mislim da ti je VIP pripejd ovde ubedljivo najbolja opcija. Dobijaš najviše GB (između ostalog) za najmanje para.

Poslednja izmena:
E to, hvala za info. Pa vidim i ja da VIP daje najvise na pripejd a bogami i na postpaid.
Sta ima najpovoljnije net na mesec dana? Treba mi za suprugu, u lokalu nema Wifi, a ima Moravu 3 sto se isto brzo potrosi. Ima dual SIM pa moze da je stavi u fon i vuce net sa nje.

Na vipu imaš žabu na mesec dana (600din) 3gb neta i 600din za poruke i pozive 3din minut ili 3din poruka ali pretpostavljam da joj to ne treba. Imaš 1gb 400din, 6gb 700din ili 12gb 1000din na 30 dana. Za ostale ne znam da li uopšte imaju dodatke na 30 dana. Uzmi u obzir da na mts pripejdu nema 4g.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Koliko Globaltelova kartica moze ostati pasivna a da se ne ugasi.Hvala.

Možda ti je zanimljiva opcija VIP dodji i probaj. Imaš sve flat mesec dana.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ovaj Globaltel 5GB za 300din na 30 dana je ok resenje i nije skupo. Ranije smo imali MTS 10GB Postpaid za 750din mesecno.

to je personalizovani dodatak, nije dostupan svima.. kao i ovaj npr

dada46a865caab9cf6e457d9ab1a2b32.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno