Na humanitarni SMS.Imam na jednoj prepaid kartici kredit, a ne treba mi za pozive i poruke, na sta mogu da ga potrosim?
Pih, ne radi iz inostranstva. Ako neko želi da pomogne, i ima Telenor pripejd nek' pošalje broj na pp da mu prebacim preostali kredit. Ne pade mi na pamet ovo dok sam bio u Bg...
Zezaš da i to gledaju?
Znači može. U poruci piše da kredit ne može za dodatke da se koristi, a i to mi je glupost.
Imam na jednoj prepaid kartici kredit, a ne treba mi za pozive i poruke, na sta mogu da ga potrosim?
Parking, humanitarni SMS...
BTW, dupli nalog?Pih, ne radi iz inostranstva. Ako neko želi da pomogne, i ima Telenor pripejd nek' pošalje broj na pp da mu prebacim preostali kredit. Ne pade mi na pamet ovo dok sam bio u Bg...
I nije ti uzeo kredit kada si probao da posaljes na te brojeve?Probao, naravno, ja sam uporan dečko. :d +3813030, i +381633030, ali nije uspelo. Hvala @gicko na asistenciji, ode kredit na pravu adresu.
Ne skontah ono na kraju sa duplim nalogom.
Ne treba ništa da dopunjuješ. [emoji6]Ono sto nije napisano je, da li za 300din kupujem prepaid karticu i onda aktiviram taj bonus ili moram da dopunim jos 300din?
Možda ti je zanimljiva opcija VIP dodji i probaj. Imaš sve flat mesec dana.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari