Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Moze da se prebaci na drugi prepaid broj, plati parking..

Da li kod vipa i dalje moze da se aktivira 12gb dodatak od godinu dana, ako se sada kupi nov sim na trafici?

mislim da nema toga,ledilo je trajalo do 1. marta

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Juče aktivirao i dobio 12GB 12 meseci. Ukinuto je 300 dinara inicijalnog kredita koji važi 7 dana.

Nije to isto kao Ledilo. Tamo si imao 12GB u trajanju od 12 meseci (ili dok ne potrošiš). Onda si, uz Žabu, mogao imati 4GB mesečno.

Juče aktivirao i dobio 12GB 12 meseci. Ukinuto je 300 dinara inicijalnog kredita koji važi 7 dana.
Sto "Rada" kaze, jesi siguran da ti tih 12GB vazi 12m? Jer pise da sada vaze 7 dana. Dobijas Razgigavanje verovatno, ne Ledilo.
(i posle se pitaju zasto ne mrdaju na trzistu, a imena kao da im smisljaju klinci za klince :D)

Ja mislim da je to 7dana.
ea2fb830c5388c37514ae69441807e23.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Žena prešla sa mts postpeida na taj vip pripaid i nema 4G net. Jel zna možda neko zbog čega ? Ili je kartica neispravna ?

Neka zove prvo call centar (besplatno) da proveri da nije zaboravljeno da se aktivira, da ne bi isla zbog toga da menja karticu.
Ali desilo se pre koji dan da je kolegi sa Bencha se isto desilo, dali su mu staru karticu, pa je morao da ide na menja.

Neka ode odmah da zameni, džabe će da zove CC. Korisnicima koji dolaze iz drugih mreža u Vip pripejd daju stare kartice.

Sent from SM-A750FN using Tapatalk

I meni bili dali staru karticu i morao da se vraćam da je odmah menjaju.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Hvala momci, moracemo onda da je menjamo, a pitao sam kad su nam je dali da li je vip pripaid 4G. Kakvi moroni.

Ja kad sam ih pitao na fb chatu, začudili se kako su mi dali non uSim karticu. Kažu da već tri godine imaju uSim kartica. Ali zamene vam besplatno, samo odite na prodajno mesto

Ma čude se i prave blesavi, uvale 3G umesto 4G karticu pa kod kog prođe prođe.

Uvaljuju izgleda svima koji prelaze u VIP, jer verovatno dosta ljudi podnese zahtev za prelaz samo da bi ostvarili popust kod drugog operatera. I te kartice su im čist trošak, a ovih 3G imaju očigledno mnogo prostalih.
I meni su se išćuđavali u CC otkud to da su mi dali staru karticu, a na prodajnom mestu me je čak ubeđivala da nema šanse da mi je uvalila takvu karticu, kao uopšte nemaju više stare kartice.

Prva kartica koju sam dobio je imala na pakovanju napisan neki 061 broj, dok je na drugoj pisalo Kartica za zamenu.

Uvaljuju izgleda svima koji prelaze u VIP, jer verovatno dosta ljudi podnese zahtev za prelaz samo da bi ostvarili popust kod drugog operatera. I te kartice su im čist trošak, a ovih 3G imaju očigledno mnogo prostalih.

Amin

Sent from SM-A750FN using Tapatalk

Nije to isto kao Ledilo. Tamo si imao 12GB u trajanju od 12 meseci (ili dok ne potrošiš). Onda si, uz Žabu, mogao imati 4GB mesečno.

Sto "Rada" kaze, jesi siguran da ti tih 12GB vazi 12m? Jer pise da sada vaze 7 dana. Dobijas Razgigavanje verovatno, ne Ledilo.
(i posle se pitaju zasto ne mrdaju na trzistu, a imena kao da im smisljaju klinci za klince :D)

Nisam kod sebe aktivirao, pa nisam hteo da odgovorim dok ne proverim još jednom. Elem, da li se zove Ledilo ili Razgibavanje ili šta god, dobija se 12GB koji važe godinu dana!

Neverovatna nesposobnost VIP-a. Na dva mesta sam bio, nemaju kartice koje im trebaju da bih inicirao prenos broja iz MTS na prepaid VIP. Kažem im da znam da daju 3g, da svakako neću 3g i da mi odmah daju 4g, kaže ne može. Znači treba 4 puta da im dolazim na noge da bih detetu uzeo žabalesku. Možda ipak ostanem na mts još neko vreme, baš nemam razumevanje za maltretiranje korisnika bez ikakvog razloga.

Zar ne može to online da se odradi?
Ja sam skoro jedan broj iz mts u Vip prebacio, nisam mrdnuo od kuće. Prvi put je kurir doneo papire i karticu, drugi put aneks ugovora na potpis.

Ne može na prepaid

Neverovatna nesposobnost VIP-a. Na dva mesta sam bio, nemaju kartice koje im trebaju da bih inicirao prenos broja iz MTS na prepaid VIP. Kažem im da znam da daju 3g, da svakako neću 3g i da mi odmah daju 4g, kaže ne može. Znači treba 4 puta da im dolazim na noge da bih detetu uzeo žabalesku. Možda ipak ostanem na mts još neko vreme, baš nemam razumevanje za maltretiranje korisnika bez ikakvog razloga.
Ne znam zašto ti je toliki problem što prvo dobijaš 3G. Ja sam npr isto prešao iz mts u vip krajem prošle godine, nakon prenosa kada sam ubacio karticu videh da nema 4G. Otišao u prvu poslovicu, zamenili kroz par minuta i od tada imam 4G. Jedino to cimanje (odlazak do poslovnice, potpisivanje onog papira za zamenu kartice i ubacivanje te kartice u fon) ako ti predstavlja problem.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nisam kod sebe aktivirao, pa nisam hteo da odgovorim dok ne proverim još jednom. Elem, da li se zove Ledilo ili Razgibavanje ili šta god, dobija se 12GB koji važe godinu dana!
Jel sigurno to za 12 meseci i mene interesuje, zbog neta?
5742fabe532b04ab518cd8b90e37cdb3.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ne znam zašto ti je toliki problem što prvo dobijaš 3G. Ja sam npr isto prešao iz mts u vip krajem prošle godine, nakon prenosa kada sam ubacio karticu videh da nema 4G. Otišao u prvu poslovicu, zamenili kroz par minuta i od tada imam 4G. Jedino to cimanje (odlazak do poslovnice, potpisivanje onog papira za zamenu kartice i ubacivanje te kartice u fon) ako ti predstavlja problem.

Danas odem na jedno mesto, kažu nema prepaid kartica, idite na drugo. Odem tamo, isto shvate da nema tih kartica. Znači, već sam bio dva puta, a moram još minimum dva puta da odem zato što nema onih kartica koje svakako ne želim. 4g kartice imaju, ali ne mogu da uopšte prime moj zahtev za prenos broja u Vip bez da u njega upišu broj 3g kartice koju će svakako baciti čim se završi prenos broja.
Da li ne treba da budem nezadovoljan?

Danas odem na jedno mesto, kažu nema prepaid kartica, idite na drugo. Odem tamo, isto shvate da nema tih kartica. Znači, već sam bio dva puta, a moram još minimum dva puta da odem zato što nema onih kartica koje svakako ne želim. 4g kartice imaju, ali ne mogu da uopšte prime moj zahtev za prenos broja u Vip bez da u njega upišu broj 3g kartice koju će svakako baciti čim se završi prenos broja.
Ok, sada kapiram u čemu je problem. Stvarno neozbiljno s njihove strane, makar da omoguće direktan prenos na 4G pripejd sve bi bilo super.

Jel sigurno to za 12 meseci i mene interesuje, zbog neta?
5742fabe532b04ab518cd8b90e37cdb3.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Pa ja ne znam šta da ti kažem. Aktivirao sam novu karticu 7.3, dobio 12GB na 12 meseci, ali nisam dobio 300 din. kredita. Ne uklapa se u njihovu reklamu, ali to sam dobio.

IMG-20190406-155453.jpg

Razgigavanje nije isto što je BILA Ledilo akcija.
Nema više Ledilo na 12meseci gigabajte, ovo je sada na 7dana.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pisao sam ja o ovome na nekoj od prethodnih strana. Razmisljao sam se i ja da odustanem od prenosa broja kod njih, ali najvise mi je odgovarala njihova pripejd ponuda pa sam morao da ih istrpim. Za malo zakasnio za ledilo, sto je bila stvarno dobra akcija. Ovo razgibavanje je nazalost samo 7 dana...

Ledilo je trajalo do 10.3.
Pogrešio sam u datumu. Povuklo me ovo što piše u SS da važi do 07.03.

Ja sam karticu aktivirao 29.03. Telefon je bio na reklamaciji i taj dan je stigao. Otpakovao sam tu novu karticu i aktivirao je. E sad, ona je otprilike kupljena 07.03. u poslovnici VIP-a. To bi možda objasnilo sve. Da su je oni aktivirali prilikom prodaje u sistemu, pa zato nema ni 300din. inicijalnog kredita, jer je isteklo u međuvremenu. Iako mi to odgovara, jer je kartica uzeta samo za net, malo je bzvz da oni aktiviraju karticu i akcije, a ne ti kad je ubaciš u telefon i pozoveš CC.

Vrh Dno