+1Možeš da uplatiš humanitarni SMS, tj. više njih.
Sto "Rada" kaze, jesi siguran da ti tih 12GB vazi 12m? Jer pise da sada vaze 7 dana. Dobijas Razgigavanje verovatno, ne Ledilo.Juče aktivirao i dobio 12GB 12 meseci. Ukinuto je 300 dinara inicijalnog kredita koji važi 7 dana.
Uvaljuju izgleda svima koji prelaze u VIP, jer verovatno dosta ljudi podnese zahtev za prelaz samo da bi ostvarili popust kod drugog operatera. I te kartice su im čist trošak, a ovih 3G imaju očigledno mnogo prostalih.
Nije to isto kao Ledilo. Tamo si imao 12GB u trajanju od 12 meseci (ili dok ne potrošiš). Onda si, uz Žabu, mogao imati 4GB mesečno.
Sto "Rada" kaze, jesi siguran da ti tih 12GB vazi 12m? Jer pise da sada vaze 7 dana. Dobijas Razgigavanje verovatno, ne Ledilo.
(i posle se pitaju zasto ne mrdaju na trzistu, a imena kao da im smisljaju klinci za klince)
Ne znam zašto ti je toliki problem što prvo dobijaš 3G. Ja sam npr isto prešao iz mts u vip krajem prošle godine, nakon prenosa kada sam ubacio karticu videh da nema 4G. Otišao u prvu poslovicu, zamenili kroz par minuta i od tada imam 4G. Jedino to cimanje (odlazak do poslovnice, potpisivanje onog papira za zamenu kartice i ubacivanje te kartice u fon) ako ti predstavlja problem.Neverovatna nesposobnost VIP-a. Na dva mesta sam bio, nemaju kartice koje im trebaju da bih inicirao prenos broja iz MTS na prepaid VIP. Kažem im da znam da daju 3g, da svakako neću 3g i da mi odmah daju 4g, kaže ne može. Znači treba 4 puta da im dolazim na noge da bih detetu uzeo žabalesku. Možda ipak ostanem na mts još neko vreme, baš nemam razumevanje za maltretiranje korisnika bez ikakvog razloga.
Jel sigurno to za 12 meseci i mene interesuje, zbog neta?Nisam kod sebe aktivirao, pa nisam hteo da odgovorim dok ne proverim još jednom. Elem, da li se zove Ledilo ili Razgibavanje ili šta god, dobija se 12GB koji važe godinu dana!
Danas odem na jedno mesto, kažu nema prepaid kartica, idite na drugo. Odem tamo, isto shvate da nema tih kartica. Znači, već sam bio dva puta, a moram još minimum dva puta da odem zato što nema onih kartica koje svakako ne želim. 4g kartice imaju, ali ne mogu da uopšte prime moj zahtev za prenos broja u Vip bez da u njega upišu broj 3g kartice koju će svakako baciti čim se završi prenos broja.Ne znam zašto ti je toliki problem što prvo dobijaš 3G. Ja sam npr isto prešao iz mts u vip krajem prošle godine, nakon prenosa kada sam ubacio karticu videh da nema 4G. Otišao u prvu poslovicu, zamenili kroz par minuta i od tada imam 4G. Jedino to cimanje (odlazak do poslovnice, potpisivanje onog papira za zamenu kartice i ubacivanje te kartice u fon) ako ti predstavlja problem.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Ok, sada kapiram u čemu je problem. Stvarno neozbiljno s njihove strane, makar da omoguće direktan prenos na 4G pripejd sve bi bilo super.Danas odem na jedno mesto, kažu nema prepaid kartica, idite na drugo. Odem tamo, isto shvate da nema tih kartica. Znači, već sam bio dva puta, a moram još minimum dva puta da odem zato što nema onih kartica koje svakako ne želim. 4g kartice imaju, ali ne mogu da uopšte prime moj zahtev za prenos broja u Vip bez da u njega upišu broj 3g kartice koju će svakako baciti čim se završi prenos broja.
Da li ne treba da budem nezadovoljan?
Jel sigurno to za 12 meseci i mene interesuje, zbog neta?![]()
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Pa ja ne znam šta da ti kažem. Aktivirao sam novu karticu 7.3, dobio 12GB na 12 meseci
Ima li neka informaciju, da li će ledilo da produže posle 10.3? Ne stižem do njih da tražim prenos broja za dete, a pripejd izgleda ne može online prenos.
Danas odem na jedno mesto, kažu nema prepaid kartica, idite na drugo. Odem tamo, isto shvate da nema tih kartica. Znači, već sam bio dva puta, a moram još minimum dva puta da odem zato što nema onih kartica koje svakako ne želim. 4g kartice imaju, ali ne mogu da uopšte prime moj zahtev za prenos broja u Vip bez da u njega upišu broj 3g kartice koju će svakako baciti čim se završi prenos broja.
Da li ne treba da budem nezadovoljan?
Pogrešio sam u datumu. Povuklo me ovo što piše u SS da važi do 07.03.Ledilo je trajalo do 10.3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari