Imam telenor karticu i trenutno za uplatu 200 dinara dobijas 2gb neta i neograniceno u telenoru. Nikakve minute za sve ne mozes dokupiti u telenoru.Zavisi sta mu treba,uplati 500 din na vipo-ovu karticu i dobija 4gb na 7 dana i moze uzeti za 500 din 200 minuta ka svima. Posle 7 dana uplati jos 200 din i dobije opet 4gb na 7 dana.Za 1000 din dobija 8gb na 14 dana i 200 min na 30 dana. Preracuna se sta mu treba.![]()
Imam telenor karticu i trenutno za uplatu 200 dinara dobijas 2gb neta i neograniceno u telenoru.
Jel ovo samo jednokratno,ili moze mesecno jednom?
Odaberi pripejd internet Turistički paket koji sadrži SIM karticu i 10 GB promotivnog saobraćaja po ceni od 950 din sa PDV-om.
U okviru Telenor Pripejd Internet Turističkog paketa dobijaš pripejd internet karticu sa 10 GB besplatnog saobraćaja, koje možeš iskoristiti tokom 15 dana od dana aktivacije paketa. Za aktivaciju promo saobraćaja pošalji besplatnu poruku sa tekstom START na 9000.
Ukoliko potrošiš besplatan saobraćaj pre 15 dana, možeš da nastaviš surfovanje tako što ćeš se dopuniti nekom od Pripejd Internet dopuna, aktivirati neki od tarifnih dodataka ili nastaviti surfovanje iz kredita po ceni od 1 dinar za 1 MB.
Svaka uplata 2gb i neograniceno koliko hoces puta. Mada bolje VIP ,tamo svaka uplata dobijas 4gb.
Neograničeni minuti u Vipu uz svaku dopunu
Ne propusti da dopuniš svoj kredit sa minimalno 200 dinara i svaki put ćeš dobiti neograničene minute u Vip mreži, koji važe sedam dana u nacionalnom saobraćaju.
Sto bi ovo uzeo kada moze prepaid broj (300din, ili cak 200 ako nadje neki stari, ili uzme od nekog za to vreme, znaci frei broj) i 600din za 10GB?
Ovo je cist offtopic, ali mozes kod VIPa da mu uzmes besplatno dodji i probaj paket.Šta ima povoljno od prepaid paketa/promocija za internet i pozive u svim mrežama?
Treba mi za burazera koji dolazi na 14 dana.
600din za 10GB?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari