Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Pre skoro 2 meseca kupio sam mts prepaid karticu i pre 2 dana kada sam hteo da aktiviram Bonus dobrodošlice, ali njega nije bilo više na meniju. Ja pozovem Korisnički servis, operaterka proverava, kaže da mi kartica nije aktivirana, jer nije potrošeno ništa sa inicijalnog kredita. Ja joj odgovorim da mi je kartica aktivirana i da mi se uvek prikazivao Bonus dobrodošlice i da njega mogu da aktiviram 60 dana od dana aktivacije kartice (taj rok mi ističe ove subote). Ostavi me ona opet na čekanju da proveri nešto. Na kraju se javlja i kaže da sam, sudeći po svemu, u pravu i da će zahtev proslediti kolegama, ali me još niko nije kontaktirao.

Stvarno nije fer da čovek mora uvek da se bori za te inicijalne bonuse, skoro mi se slično desilo i u Telenoru, pisao ovde sam o tome.

Poslednja izmena:
Šta ima povoljno od prepaid paketa/promocija za internet i pozive u svim mrežama?
Treba mi za burazera koji dolazi na 14 dana.

VIP Pricaj ka Svima? 150min/SMS/300MB, 600din. (30 dana). 900din ukupno sa karticom.
MTS nema nista za sve mreze.
Kod Tln valjda i dalje ima ona opcija da se posle prve uplate dobija 100min ka svim mrezama, pa mozes uplatiti 400-600din za 1-10GB, a minute dobijas pride, +100za SMS. Znaci 800-1000. (moze i manje ako ti treba manje neta)

Ili ti lepo brat ode i trazi Dodji i Probaj kod VIPa frei :)

Možda ti je najbolji telenor sa onim digitalnim servisima. U vipu imaš: pričaj 7 dana za 300din 50min, 500por.
Pričaj mesec dana: 600din 150min,1500por, 1500min u vipu i 500mb neta
Pojačaj priču 25min 1 dan 100din, 50min 7dana 200din i 200min 30 dana 500din.
Pojačaj surf na jedan dan 100mb 50din, 500mb 75din I 1 gb 100din.
Pojačaj surf na 7 dana 500mb 150din, 1gb 200din i 4gb 400din.
Pojačaj surf 30 dana 1gb 400din, 4gb 700din I 10gb 1000din.
Fb i fb msg 30 dana 100din,
Viber 30 dana 100din,
Wa 30dana 100din (mislim da to ne uključuje pozive kod wa) I net za čet viber, fb, fb msg I wa 30 dana 200din.

Na telenoru sam na postpejdu pa ne znam dodatke za minute ali imaju dva besplatna servisa kao npr 2gb za viber, neograničeno za fb I wa(dopisivanje)...

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Imam telenor karticu i trenutno za uplatu 200 dinara dobijas 2gb neta i neograniceno u telenoru. Nikakve minute za sve ne mozes dokupiti u telenoru.Zavisi sta mu treba,uplati 500 din na vipo-ovu karticu i dobija 4gb na 7 dana i moze uzeti za 500 din 200 minuta ka svima. Posle 7 dana uplati jos 200 din i dobije opet 4gb na 7 dana.Za 1000 din dobija 8gb na 14 dana i 200 min na 30 dana. Preracuna se sta mu treba. :)

Jao da tln je izbacio minute ka svima :(

Imam telenor karticu i trenutno za uplatu 200 dinara dobijas 2gb neta i neograniceno u telenoru. Nikakve minute za sve ne mozes dokupiti u telenoru.Zavisi sta mu treba,uplati 500 din na vipo-ovu karticu i dobija 4gb na 7 dana i moze uzeti za 500 din 200 minuta ka svima. Posle 7 dana uplati jos 200 din i dobije opet 4gb na 7 dana.Za 1000 din dobija 8gb na 14 dana i 200 min na 30 dana. Preracuna se sta mu treba. :)

Ovo mislim da najviše odgovara.
Da li mogu biti aktivni svi ti dodaci istovremeno?

Uplatom 500 din dobijas promociju 4gb u narednih 7 dana,a za 500 din uplati 200 min ka svima i vazi 30 dana.Znaci dobija 4gb a minute uplacuje,SMS poruka nema.Moze da uplati jos neki dodatak ali nema potrebe ja mislim.

Odaberi pripejd internet Turistički paket koji sadrži SIM karticu i 10 GB promotivnog saobraćaja po ceni od 950 din sa PDV-om.

U okviru Telenor Pripejd Internet Turističkog paketa dobijaš pripejd internet karticu sa 10 GB besplatnog saobraćaja, koje možeš iskoristiti tokom 15 dana od dana aktivacije paketa. Za aktivaciju promo saobraćaja pošalji besplatnu poruku sa tekstom START na 9000.

Ukoliko potrošiš besplatan saobraćaj pre 15 dana, možeš da nastaviš surfovanje tako što ćeš se dopuniti nekom od Pripejd Internet dopuna, aktivirati neki od tarifnih dodataka ili nastaviti surfovanje iz kredita po ceni od 1 dinar za 1 MB.

Ponuda

Svaka uplata 2gb i neograniceno koliko hoces puta. Mada bolje VIP ,tamo svaka uplata dobijas 4gb.

Gde ovo piše? Stvarno bi bilo odlično da je tako, ali piše na sajtu Vipa sledeće:

Neograničeni minuti u Vipu uz svaku dopunu
Ne propusti da dopuniš svoj kredit sa minimalno 200 dinara i svaki put ćeš dobiti neograničene minute u Vip mreži, koji važe sedam dana u nacionalnom saobraćaju.

To je nova prepaid ponuda Telenora, nije konkretna ponuda za forumasa.

Pitanje i dalje stoji :)

Turisticki paket na kom pise sta se i koliko dobija bez drljanja po sajtu, instaliranja aplikacije itd.

Ja sam na vipu dobila samo minute u vipu i nešto poruka prema svima. Ali samo 200din uplaćujem na 3 meseca da mi ne ugase broj.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Malo mi je glupo to da uzmem kad znam da će biti tu dve nedelje i otići u inostranstvo, tako da neće koristiti VIP (niti bilo koju našu mrežu).

Bila je neka ponuda kod mene 600din za 10gb. Nemam trenutno Tln broj u telefonu, pa ne mogu da proverim u Moj Telenor da li i dalje vazi.

Cek, specijalno za tvoj broj ili je to za sve korisnike Telenora ?

Cccc, jos sam prevideo u korist Telenora i opet me kritikujes :(

na Vipu prepaid vise ne moze da se dobije informacija kolika je vaznost kartice, (bar kod mene je tako)
izgleda namerno kriju,
probao sam *123# i 060 1234,
daje samo "mozete samo da primate pozive"
da li neko zna koliko sada vazi broj ako se ne dopunjuje kredit?

takodje, da li moze da se dopuni vip kredit prepaid, preko online uplatnice banke,
ako je neko uplacivao koj je br.racuna, primer uplatnice?

Vrh Dno