Zovem cesto za promenu internet paketa, a cak i kad sam zvao za reklamacije za mobilni nije naplaceno. Kazu da se placa za mobilni kada izaberes opciju, ali vrati kredit sledeceg dana.1. Uzmi i okreni ga sa moba i videces sta kaze automat,placa se 10 i nesto kinti i meni su ga skinuli sa racuna (osim ako opet nisu ukrali),jer sam pricao sa operaterom pretpostavljam zbog toga (inace vec planiram da proverim opet specifikaciju jer mi ostalo 200,96 kinti cini mi se,a imao sam oko 220 (ali moram proveriti,nisam siguran),uglavnom znam da mi je naplacen poziv samo ne znam jel regularno ili su opet vise cornuli.
(ko je dokon inace, ima veliku korist od ovoga
Posto su mi racuni vec nekih 5 godina u dinar tacno preplata, jer niko ne prekoracuje (za KT i ne moze), + eventualne dopune medju brojevima, sve je lako da se isprati. Nemaju sta da pokradu ***, kada nikada nisu presli tarifu! A i kada je keva greskom napucala 1.2GB neta pre 4+ godina, oprostili su joj2.Ti ocigledno ne vodis evidenciju,ja ih znam u mali prst koliko kradu i svaki put proveravam i ne znaci da ce svakome krasti,ali dobar deo ljudi to oseti kod njih![]()
Tebe su vise pokrali za taj jedan jedva koriscen prepaid nego mene za 5 godina na 25 brojeva
Meni nisu povecali paket samovoljno, pa ako se zalim vratili - tebi Tnor jeste tokom "Optimizacije profita"
Rekao si da je rekao da taj sistem ne radi. Ko zna za sta je zaveo reklamaciju onda3.On je i rekao da je zaveo reklamaciju i da cu odgovor dobiti sms-om (ne citas sta pisem)
Cimao bi se i za 10 din ako mi lopovi ukradu,a to sto ti tripujes da gubim te pare tvoj problem (vec pisao).
E, Dzole... steta samo sto taj novac ide van
Nego nikako da objasnis zasto se cimas kod MTSa za 100ak dinara kada se kod Telenora ne cimas za mnogo vise
Poslednja izmena: