Jeste verovatno jer me je teta u telenoru pitala da li sam na pripejdu ili postpejdu kad sam menjala karticu za usim.Jel' počeo Telenor da pušta 4g na prepaid?
Jel' počeo Telenor da pušta 4g na prepaid?
Zdravo, Slobodane, tehničke mogućnosti uvođenja 4G na pripejdu se trenutno razmatraju i korisnici će biti obavešteni kada im ova usluga bude dostupna. Predlažem da pratiš naš sajt i objave na društvenim mrežama kako bi bio u tokuTu sam, ukoliko je potrebna još neka informacija. /Jelena
Jeste verovatno jer me je teta u telenoru pitala da li sam na pripejdu ili postpejdu kad sam menjala karticu za usim.
Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
Probao na drugim lokacijama, izvlaci 50/30. Nisam imao Online 3 karticu da isprobam kako ona radi tamo. Nije ogranicenje na 30/30, ali izgleda da ima ogranicenje neko, tipa pola brzine koju postpaid moze da ostvariUzeo sam malo Sweet prepaid (i dao cokoladice kafitju ispod mene da podeli klincima). Odmah radi LTE, nista ne mora da se dira.
I opet je veća nego telenor PostPaid.Znači limitira se 4g sweet, skoro duplo smanjena brzina?
Verovatno misli na Maxi Mobile, što je u stvari zakupljena enumeracija od VIP-a 068, gde se za svaki račun preko 500 din u Maxi-ju na kasi dobije 1gb interneta za mesec dana do kraja 2016-te, pored free razgovora u vip mreži, ali ima catch - mora jednom mesečno da postoji uplata od minimum 200 dinara. Pre ovih silnih promocija davali su po 100mb.
Samo Maxi.Da li taj poklon 1GB vazi i za Sweet prepaid ili samo bas Maxi mobile?
To mozes da vidis preko portala mojmtsKoliko vidim 064 su poceli da kriju koliko kartica vazi, do kog datuma se moze produziti kredit, to je ranije pisalo u *100# /stanje a sad ne vidim nigde, razlog vise da prestanem da ih koristim,
stiglo mi je juce da ako ne dopunim kredit do 30. da nece vise vaziti a zadnji put sam produzio pre mesec dana,
nemam nameru da vise produzavam jer nisam zadovoljan,
ali interesuje me da li neko zna koliko ce kartica vaziti, koliko jos mogu da primam pozive?
fo 30 sano isls
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari