Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Sram ih bilo, zamisli rade kao sto stoji u pravilniku... a drzavna firma....ccc:)

Ja danas uzeo 4G karticu u Telenoru za pripejd.

Шта се жалите, ја заборавио на једну припејд и пукао око 2к5, нешто сам био у гужви и превидео да пише да кредит важи до краја октобра. Картица није била у телефону па нисам ни добио поруку да време истиче.
Нису лопови, радили су како је прописано, кривица је моја. Још сам и добро прошао, другар прошле јесени остао без 10к кредита ... што је све ништа у односу на око 90к кредита које сам изгубио на вип картици. ;)

Vectone mobile je objavio na svom sajtu cene, pakete i tarife. Sim kartica može da se naruči online, besplatno.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Ako su im ovo stvarne cene, nadam se da ce propasti pre nego sto prvi dinar zarade ;)
Bezobrazno! (oni, ne ja!)

EDIT: Plus ni sam sajt ne moze da se odluci koje su cene :D Cene za ino call od 9rsd/min, a ode se na Jeftini razgovori sa Austrijom (na dnu stranice) kaze 5RSD/min :d

Darko, priznajes polako da sam u pravu, znam da je bolno, ali bice ti lakse posle :D Oslobodi se problema :p

Poslednja izmena:
Nisam verovao da ću ovo reći ali apsolutno se slažem sa tobom...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Vidim u app "moj telenor" ima ponuda za internet -Promo 10 GB za 425 din!To je medju KLIK paketima.A ja skoro uplatio 600 din za 3 GB,nisam znao za ovo.U stvari,mislim da ove ponude onda nije ni bilo.A na sajtu nema ove ponude.Bar je ja ne nalazim.Stvarno ne znam sta bi radio sa 10 GB,ja i ovako 3 jedva potrosim.:D

Telenor promocija za nove pripejd korisnike
122779c326f18b476b1636c055849e2e.jpg

NEM-L21

Ako sam dobro razumeo, neograniceni minuti u mrezi traju 7 sedam dana?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa nisu se nesto pretrgli, s obzirom na to da Vip Sweet prepaid daje tri meseca poziva u mrezi...

Da li se vip minuti odavde troše odvojeno od minuta prema drugim mrežama?

Pričaj sa svima (30 dana)
Za samo 600 dinara aktiviraj opciju
i dobijaš:
150 minuta ka svim mrežama u Srbiji
1500 Vip minuta
5000 SMS ka svima
300 MB
Aktiviraj opciju:
Pozovi *123# i odgovori sa „4” ili pošalji SMS sa tekstom „3” na 2015
Prepaid opcija važi 30 dana od trenutka kupovine, u nacionalnom saobraćaju.

Sent from mTalk

Mislim da se prvo trose ovih 150 minuta, barem je tako bilo ranije dok sam koristio tu promociju.

Da li neko zna koja prepaid kartica traje najduze sa jednom dupunom? :)

Treba mi broj da mi traje, a da sto manje uplacujem kredit.

Telenor traje 12 meseci i kredit i kartica. Vip 6 meseci dopuna i blokada odlaznog saobracaja, kartica valjda isto 12 meseci. MTS mislim da je ostao na skracenoj varijatni 3 meseca ili tako nesto.

Poslednja izmena:
^ Tako je, uz dopunu da MTS kartica takodje traje godinu dana (kredit se brise posle 3 meseca, ponovnom uplatom aktivira se kartica, ne gubi broj, ali kredit se ne vraca).

ВИП је исто 3 мјесеца допуна али и 13 мјесеци картица.

ВИП је исто 3 мјесеца допуна али и 13 мјесеци картица.

А ја нисам допунио ниједном након куповине и активације и после 3-4 месеца ми угасили картицу. Док код Теленора такође нисам допуњавао, али и картица и кредит (25 динара) важе годину дана.

Poslednja izmena:
Ubacio sam ženi u telefon kao drugu karticu Vip pripejd. U pitanju je onaj Vip sweet pripejd. Po aktivaciji kartice imalo je 500MB, ajde to sam ja potrošio na Speedtest-ove, ok. Onda sam aktivirao dodatak 1GB za 7 dana. Sutradan me zove žena, kaže šta si ovo uradio sa telefonom pa nemam internet. Kažem joj da prebaci da joj net ide preko druge kartice (Telenor). Zove kaže sve ok, radi. Kad sam došao kući pogledam, potrošen sav net, ceo gigabajt. Znam da ona troši manje od gigabajta mesečno jer je na Play Plus duo, i nikad ne potroši paket (1,5 GB), već prenosi u naredne mesece i počinje sa 6 GB. Ispade da je potrošila 1GB za dan. Meni to sumnjivo mnogo.
72a385cda100216a744be3b220c51a3c.jpg

NEM-L21

Ubacio sam ženi u telefon kao drugu karticu Vip pripejd. U pitanju je onaj Vip sweet pripejd. Po aktivaciji kartice imalo je 500MB, ajde to sam ja potrošio na Speedtest-ove, ok. Onda sam aktivirao dodatak 1GB za 7 dana. Sutradan me zove žena, kaže šta si ovo uradio sa telefonom pa nemam internet. Kažem joj da prebaci da joj net ide preko druge kartice (Telenor). Zove kaže sve ok, radi. Kad sam došao kući pogledam, potrošen sav net, ceo gigabajt. Znam da ona troši manje od gigabajta mesečno jer je na Play Plus duo, i nikad ne potroši paket (1,5 GB), već prenosi u naredne mesece i počinje sa 6 GB. Ispade da je potrošila 1GB za dan. Meni to sumnjivo mnogo.
72a385cda100216a744be3b220c51a3c.jpg

NEM-L21
nemoguce, nema sanse.. pa nije torrente skidala preko mobiles

Ma kakvi torrenti. Koristiti telefon za fejs, neki sitan chat preko vajbera, vesti b92, lepota i zdravlje, Vikipedija i slične gluposti koje ne troše puno neta . Youtube ne gleda skoro nikad, aplikacije nameštene da se apdejtuju samo preko wifi, jednostavno ne troši puno neta. Njena mesečna potrošnja se kreće od 400-600 MB. Al eto ode gigabajt za dan. Druga stvar, kolega kupio VIP pripejd, aktivirao neku promociju za sve mreže , dal 150 minuta il tako nešto. Zvao dvadesetak puta, kratki razgovori od minut il kraće. Svi pozivi van Vipa. I onda mu blokirali karticu. Išao u poslivnicu da se žali i tamo mu odblokirali broj, međutim posle nekog vremena isto. Blokada. Mrzelo ga da se smara da ide ponovo do poslovnice. Međutim, sa ove kartice nije mogao ni CC da pozove. Zvao sa drugog broja i rekli mu da je broj blokiran...pazi sad ovo.... iz nepoznatih razloga[emoji23] . I ponudili kao rešenje da ode do poslovice da registruje broj. Nema dalje.

Poslednja izmena:
Nema tu ima/nema sanse, lepo data usage pogleda i znace da li je.
2 sweet prepaid imam i nisam imao tih problema.

Data usage ili ne, sweet prepaid odleteo u trash box

NEM-L21

Tako je, samo trash po necemu, bez dokaza, i bez sagledanja gde je greska :) *a 99% vremena je u korisniku)
Ja sam dao Tnoru sansu, lose se pokazao, gonila screenshotova da to pokaze, a ne prazna prica, pitam sta imate od ideja da nije do Telenora, jedino je Septimus pomenuo QoS (koji nije zbog gluvog doba noci).

Eto koliko ste realni.

Znači tvoj odgovor na "VIP ne valja" je "da ali ne valja ni Telenor"? Daj bre :D Pa znaš kakvu bi ti frku digao na forumu da Telenor nekome pojede 1GB ili da ukine odlazni saobraćaj iz "nepoznatog razloga"...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Meni? Zabolelo bi me, jer imam prepaid njihov koji ide u kantu krajem nedelje, kada mi isticu minuti ka svim mrezama promo :)

Ne, moj odgovor je da samo blatite, a niste ni probali da vidite da li su nesto zeznuli ili je greska korisnika. Barem Data Usage ko ne pogleda nema pravo na zalbe.

Nazad
Vrh Dno