Teško da na pripejdu moze da se odjavi promocija. To je ipak rezervisano za postpejd.
??
Teško da na pripejdu moze da se odjavi promocija. To je ipak rezervisano za postpejd.
Na postpejdu postoje promocije tipa "jedan mesec" i "svaki mesec". Sama rec kaze, promocije za jedan mesec se aktiviraju jednom i po isteku se promocija sama deaktivira. Promocija "svaki mesec" se jednom aktivira, a onda se ona sama aktivira iz meseca u mesec i tako u nedogled dok je ne deaktiviraš. Kod pripejda to ne postoji, već se svaka promocija po isteku sama deaktivira i potrebno je ponovo je aktivirati da bi se mogla koristiti. Valjda je sad malo jasnije.
MTS %#$%/)/#$ .. da im ja mamu maminu #$%/%/&!
Uplatim danas kredit na kartici koja mi služi samo za net. Dobijem poruku da su primili uplatu kredita i rekoh sve ok.
Dva sata kasnije krenem da pustim onaj 1Gb za nedelju dana i imam šta da vidim.... stanje na računu 0,06 din!!!!!! Normalan čovek bi rekao "ajd pozovem centar" ali gospoda naplaćuju razgovor sa operaterom 10,17 din. pa kako onda uopšte rešim problem? Zadnjih sat i po stoji stanje 0,06 din. i nema šta da se uradi...
Da ne spominjem da i taj net što nude je čist lopovluk. U sred Beograda najveći deo tog 1Gb ti propadne zbog lošeg protoka pa se paketi ponavljaju.
***, onda ih tuzite, idite do nekog lista i trazite da napisu clanak, sta znam
Ocigledno je da imaju bug neki u sistemu.
Dobro niste kao Dzole opet isto uradili, cisto da bi pljunuli po MTSu![]()
Nisam te ni kritikovao za post, izvini sto tako zvuci.
Kritikujem Dzoleta sto samo pljuje mts, ali to je on
Tebi jedino zameram sto ne istrajes do kraja da promocija dobro radi svima![]()
Da li neko zna u vezi promocija za fb/viber/whatsapp da li su moguci i pozivi, ili je samo za chat (ako su moguci pozivi, kod kog operatora?). I da li vazi i za mts i za telenor kao kod vipa da mora da bude na racunu bar 1din kredita kako bi promocije radile?
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Jedna vipova interesantna promocija
Fino
Jel' samo u Maxiju?
Jel' može da se aktivira Viber dodatak?
Jel' 068 prefix?
Zezas?
Mislim, 21vek a da covek ne izgoogle-a![]()
Ocekujes previse inace, ja imam 10ak prepaida od vani, za sve mi treba nalog da bi uplatio kredit
Ne mora, samo korejska i francuska mi je trazila registraciju, s' tim da u FR to znaci "kazi nesto" (da, niko nista ne proverava, sve preko telefona, sa te kartice zoves).Zato što svuda mora da bude registrovan prepaid, ali kod nas još uvek ne mora.
E za to moras nalog. Ili sa terminala u prodavnici. Ili sa svog postpaid broja.Ako hoću nekome da poklonim, kako posle da mu dopunim od kuće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari