Šta je novo?

Predlog (konzole)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ko vama brani da otvarate tredove o tim igrama u vec postojecoj games sobi ? Ne vidim da je ime sobe PC games. Uostalom upravo bismo tu dobili najbolju sliku koliko ljudi sa konzolama ima i koliko prate trziste. A ne da kad pitam za neku igru za koju znam da je ili dobra ili recimo da ce biti naknadno portovana za pc pa me zanimaju utisci javi se samo driver, a ponekad niko.

forsaken demon je napisao(la):
Jel' negde na našem netu uopšte postoji pravi forum za konzole? Na Emulation Galaxyju imamo forume za novije sisteme, ali su oni posvećeni pre svega njihovoj emulaciji.

Mislim da je broj vlasnika konzola prilično porastao u prethodnih godinu-dve, a i prodaja za vreme nove godine (makar u Novom Sadu) je bila odlična, tako da bi verovatno bilo dosta zainteresovanih ljudi.

Mislim da ne bi bilo loše da se otvori jedan takav forum, makar kao svojevrstan eksperiment, ne vidim zašto bi to nekome smetalo i kakvu to štetu može da uzrokuje. Konzole iovako nisu ništa više od modifikovanih računara🙂
Smeshno da ti trazish na drugom sajtu da se otvori forum namenjen konzolama, a i sam imash sajt 😀

niple je napisao(la):
Smeshno da ti trazish na drugom sajtu da se otvori forum namenjen konzolama, a i sam imash sajt 😀

Smešno je što ti ne čitaš ono što sam napisao. Emulation Galaxy je sajt o...emulaciji, zamisli i forumi posvećeni konzolama su tu pre svega da bi se pričalo o njihovoj emulaciji, mada naravno nije zabranjeno da se priča i o "pravom" sistemu.

Što se mene tiče, ne morate da radite ništa, samo kažem da otvaranje još jednog foruma nije neka velika frka, niti može da odudara od samog Bencha i njegovog foruma.

e sad ste vec smorili, nemojte napadati FD-a iz obesti. EMU Galaxy nije sajt o konzolama pobogu.
ja bi samo voleo da imam vise vremena za igranje, ne zanima me vise platforma zaista.
ogranicio sam se na 1-2 sati nedeljno.
aman.

A bench je sajt o konzolama, imate cini mi se bonus.co.yu only konzole sajt. Lepo je neko rekao da mozete u Games sekciji raspravljati o igrama za sve platforme, mada nemam nishta protiv ni da se otvori poseban deo samo za konzole, ali ne vidim neko interesovanje, svega par ljudi.

Ma meni ne smeta sto nema soba,totalno mi je svejedno.
Smetaju mi glupi komentari.

ako mislish na komentare koje ostavlja Nostormo slazemo se ^^

niple je napisao(la):
ako mislish na komentare koje ostavlja Nostormo slazemo se ^^

Eeeee klinac , da imas mozga shvatio bi i komentara.
Kad sam ja prvi put igrao igre " ti si jos jeo pacija go**a umesto dudinja"

vladan je napisao(la):
Niko ne spominje Final Fantasy 😀
Evo, skidam FF VII za PC već par dana. 202 MB preko diual-upa! A koliko sam puta morao da pauziram, fajl će na kraju biti corupt-ovan sigurno.
Ali to je igrica!

@Nostormo
Komentari su ti toliko jadni i prazni, a i stice se utisak da si preskocio par lestvica obrazovanja zarad igara, mator, zadrt, pa josh konzolash, sve gore od goreg. Godine nisu prag zrelosti, o cemu dovoljno govori tvoj slucaj, stavovi i mishljenje, a bogami i pismenost sa kojom se ne mozesh bash pohvaliti.

Otud i moj predjashnji post o tvojim komentarima da su (a jesu) glupi -_-;;

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
posto me mrzi da prelazim ceo tred, samo cu reci da se APSOLUTNO slazem!

E ova zemlja je raj,mozes ljude zbog nemastine i dokonosti oko svega podeliti,pa cak i na PC-jevce i konzolase,koji uzgred ove poruke salju sa PC-a!?

niple je napisao(la):
@Nostormo
Komentari su ti toliko jadni i prazni, a i stice se utisak da si preskocio par lestvica obrazovanja zarad igara, mator, zadrt, pa josh konzolash, sve gore od goreg. Godine nisu prag zrelosti, o cemu dovoljno govori tvoj slucaj, stavovi i mishljenje, a bogami i pismenost sa kojom se ne mozesh bash pohvaliti.

Otud i moj predjashnji post o tvojim komentarima da su (a jesu) glupi -_-;;

Decko samo za kraj
Ja sam vise zaboravio nego sto si ti naucio u zivotu.

Somilic je napisao(la):
E ova zemlja je raj,mozes ljude zbog nemastine i dokonosti oko svega podeliti,pa cak i na PC-jevce i konzolase,koji uzgred ove poruke salju sa PC-a!?

Koristiti PC ne znači istovremeno i igrati se na PC-ju, a ovde je (valjda) rasprava bila o kvalitetu igara.

Meni samo smeta što pojedinci ne mogu da shvate da neko može da se igra i na PC-ju i na konzolama sa istim žarom.

forsaken demon je napisao(la):
Koristiti PC ne znači istovremeno i igrati se na PC-ju, a ovde je (valjda) rasprava bila o kvalitetu igara.

Meni samo smeta što pojedinci ne mogu da shvate da neko može da se igra i na PC-ju i na konzolama sa istim žarom.
Ovde je rasprava bila o svemu i svacemu. :eyebrows:

Ma ovaj thread je postao Vrzino kolo,prvo pola ljudi nije procitalo sve postove od pocetka pa do kraja sto je i normalno,namnozilo se,ali zato se neki komentari,pitanja i konstatacije periodicno ponavljaju.
Mislim kako ovde govoriti o kvalitetu igara kad je ljudima bitnije da li se igra na gamepadu ili tast+mis,cak i da je najaca igra za konzolu neko ce reci njesra, ja to ne bi igrao bez misa i tastature i/ili nikako na televizoru,to je vec stvar ukusa i mogucnosti.
Mada meni vec godinama nije jasno kako to neko mrzi konzole,sta tu ima da se mrzi,ili se igras na njima ili ne,sta to ljude nervira ili ih ugrozava da bi mrzeli konzole,obratno mislim da ne vazi posto jos nisam cuo da neko mrzi PC sem ako ne koristi Macintosh :crash: ,ali ko ima konzolu zabole ga za PC.Mislim igras se na konzoli ako jos imas i PC super igras se na oba,mislim da oba sistema imaju svoje prednosti i mane,nijedan nije savrsen,da li ce nekad biti videcemo.
p.s.Danas sam procitao kako ce IBM pred kraj ove dekade osmisliti kompletno novi sistem kucnog kompjutera a kako se predvidja kraj ove vrste PC-a,sto mu dodje kao neka nova generacija konzola,negde mora da se presece! 😀

morbius je napisao(la):
Evo, skidam FF VII za PC već par dana. 202 MB preko diual-upa! A koliko sam puta morao da pauziram, fajl će na kraju biti corupt-ovan sigurno.
Ali to je igrica!

Dobra je 😉
Ne znam kakva je na pc.
8 je isto fina na SP. 😀

Somilic je napisao(la):
Ma ovaj thread je postao Vrzino kolo,prvo pola ljudi nije procitalo sve postove od pocetka pa do kraja sto je i normalno,namnozilo se,ali zato se neki komentari,pitanja i konstatacije periodicno ponavljaju.
Mislim kako ovde govoriti o kvalitetu igara kad je ljudima bitnije da li se igra na gamepadu ili tast+mis,cak i da je najaca igra za konzolu neko ce reci njesra, ja to ne bi igrao bez misa i tastature i/ili nikako na televizoru,to je vec stvar ukusa i mogucnosti.
Mada meni vec godinama nije jasno kako to neko mrzi konzole,sta tu ima da se mrzi,ili se igras na njima ili ne,sta to ljude nervira ili ih ugrozava da bi mrzeli konzole,obratno mislim da ne vazi posto jos nisam cuo da neko mrzi PC sem ako ne koristi Macintosh :crash: ,ali ko ima konzolu zabole ga za PC.Mislim igras se na konzoli ako jos imas i PC super igras se na oba,mislim da oba sistema imaju svoje prednosti i mane,nijedan nije savrsen,da li ce nekad biti videcemo.
p.s.Danas sam procitao kako ce IBM pred kraj ove dekade osmisliti kompletno novi sistem kucnog kompjutera a kako se predvidja kraj ove vrste PC-a,sto mu dodje kao neka nova generacija konzola,negde mora da se presece! 😀
Ovo je suština čitave priče. Bravo za post!

Somilic je napisao(la):

Ja se sa ovim slazem potpuno.

Somilic je napisao(la):
Bajke, shta mislish da ce intel//amd, nvidia/ati (i josh brdo brandova) dozvoliti da se ugasi PC a sa njim i njihov profit i trzishte. Moze IBM da bude samo konkurencija, a nekog otkrivanja tople vode sigurno nece biti.

Nostormo je napisao(la):
Decko samo za kraj
Ja sam vise zaboravio nego sto si ti naucio u zivotu.
Da si ti neshto naucio kako treba, ne bi zaboravljao, niti bi se otvarala sumnja da si uopshte neshto znao.

Evo imam ja jedan konstruktivni predlog. Posto se ova soba i ovako zove Games i nije nigde naznaceno da je iskljucivo za PC, neka svako u svom postu ispred teme (subject) poruke napise za koju je platformu, kao npr. [PC], [XBOX], [PS2], [N64].
Koga neinteresuje post na temu XBoxa ne mora da je cita i obrnuto.

niple je napisao(la):
Bajke, shta mislish da ce intel//amd, nvidia/ati (i josh brdo brandova) dozvoliti da se ugasi PC a sa njim i njihov profit i trzishte. Moze IBM da bude samo konkurencija, a nekog otkrivanja tople vode sigurno nece biti.
Ma ja sam to procitao u digitalu,prica je onako neobavezna,a nisam rekao da ce biti konkurencija intelu,amd-u i ostalima,oni ako vide svoju sansu ugrabice je,IBM je i izmislio PC pa ako ce da menja koncept onda sigurno ima dobru strategiju,ne verujem da bi se iko u to sam upustio,to se moze postici samo dogovorom najvecih firmi.
Usput nVidia ove godine sve resurse ulaze u razvoj grafickog cipa za PS3 a novi za PC ce biti malo ubrzani postojeci,tako da im ocigledno nije jedino i najvaznije PC trziste,PS3 ce biti cudo i na njemu rade Sony,IBM,Toshiba i nVidia,mislim da su im planovi mnogo veci od jedne konzole,nakon PS3-a tu tehnologiju ce primeniti i na PC i na druge sisteme a pogotovu Cell procesor koji najavljuju kao revoluciju(ne mislim kao zamenu za ne daj boze intel/Amd :zgran: )haha.
Zar nije apsurd da se ovde neki kunu u PC kao platformu i mrze konzole a sa druge strane kompanije koje su stvorile i najvise ulazu u PC,sada rade na konzolama punom parom! 😀

Somilic je napisao(la):
Zar nije apsurd da se ovde neki kunu u PC kao platformu i mrze konzole a sa druge strane kompanije koje su stvorile i najvise ulazu u PC,sada rade na konzolama punom parom! 😀

Radile bi i na poljoprivrednim kulturama da donose jednaku lovu 🙂

Poslednja izmena:
@Somolic: Apsurd je sta sve moze covek da procita u novinama 🙂

ica je napisao(la):
Evo imam ja jedan konstruktivni predlog. Posto se ova soba i ovako zove Games i nije nigde naznaceno da je iskljucivo za PC, neka svako u svom postu ispred teme (subject) poruke napise za koju je platformu, kao npr. [PC], [XBOX], [PS2], [N64].
Koga neinteresuje post na temu XBoxa ne mora da je cita i obrnuto.

Ico kako nisi do sad shvatio da oni dolaze u ovaj thread iskljucivo da bi se svadjali i medjusobno prepucavali...to mu dodje nesto kao vreca za box! 😀
btw
Predlog nije los!

Milan82bh je napisao(la):
Ico kako nisi do sad shvatio da oni dolaze u ovaj thread iskljucivo da bi se svadjali i medjusobno prepucavali...to mu dodje nesto kao vreca za box! 😀
btw
Predlog nije los!

Neka onda otvore thread/poll tipa: "Koja je platforma najbolja za igre?" posto je ovaj thread malo izgubio smisao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno