Agilni je napisao(la):Sada je u redu, hvala
Nisi uvek postovao, ali smo te sada iznervirali...
PavleB je napisao(la):Mene samo iznervira ono sto me je i malopre iznerviralo.
Uglavnom su to neosnovane gluposti zasnovane na licnom vredjanju, sujeti, ljubomori i iskompleksiranosti.
A sto se tice ovih rasprava, mislim da ste neozbiljni samo iz tog razloga sto ste puni predrasuda prema necemu o cemu zaista evidentno ne znate mnogo.
PavleB je napisao(la):Naravno, tvoje pravo je da mrzis sta hoces, samo napred, niko ti to ne osporava.
Ali, ako ti nije problem da mi objasnis ovu dole recenicu, nisam je bas najbolje shvatio....Ja da zapusim, ti da zapusis? Ko na kraju?
" Alo lik, samim rezultatima pool-a bih mogao da zapusis usta onima koji hoce tu sobu "
pa si i ti doshao da se trpash -_-;;pnjaf je napisao(la):Pool bi obezvredio svaku dalju prepirku na ovu temu pa ma koja strana bude u pravu, sa druge strane me nervira sto se jedan ovako glup thread prosiri na sve ove strane, samo se trpate medjusobno bez ikakve poente, zato pool kako ispadne ispadne, ne vidim drugo resenje
![]()
![]()
![]()
niple je napisao(la):pa si i ti doshao da se trpash -_-;;
PavleB je napisao(la):Mislim da je najbitnije da je svako od nas presao dok smo bili klinci Fallout-ove i Baldure, Planescape, Blood Omen, Abe-a itd itd......
Prave i autenticne PC igre....tako nesto ce se tesko desiti na konzolama, verovatno nikad.
Ovo ostalo sa PC-a...toliko je diskutabilno...
niple je napisao(la):kao shto ti i fd nemate blage veze o igrama za PC, ali blage, narocito fd koji se inace predstavlja kao neki znalac.
pnjaf je napisao(la):Pool bi obezvredio svaku dalju prepirku na ovu temu pa ma koja strana bude u pravu, sa druge strane me nervira sto se jedan ovako glup thread prosiri na sve ove strane, samo se trpate medjusobno bez ikakve poente, zato pool kako ispadne ispadne, ne vidim drugo resenje
![]()
![]()
![]()
driver je napisao(la):Kakav sad bazen ?Pishe se "poll"...
Inache, kako mislish da taj "bazen" bude tachan na forumu gde 85% ljudi nije videlo konzolu osim na slici ?![]()
Mnoge igre si neopravdano izostavio, time i ono tvoje "sve ostalo je diskutabilno" gubi svaki smisao. Poente u postu nazalost nema.PavleB je napisao(la):Heroje i Discipline sam neopravdano izostavio, mislio sam da se podrazumeva...(zato sam gore i stavio itd itd...)
nije uopste u tome stvar sta sam ispustio, nego poenta posta.
Zamena teza, ako neko ovde pljuje po necemu to ste upravo vi posednici konzola. Obrni ovaj topic uzduz i popreko pa se uveri ko shta kako gde ^^PavleB je napisao(la):Meni soba za konzole iskreno ne treba.
Niti sam neki poseban "ljubitelj". Dok sam se igrao koristio sam vise PC za igranje nego konzole.
Samo ne volim nerezonske komentare, i pljuvanje po necemu o cemu pojma nemate.
I to pokazujete iz recenice u recenicu, a ne mogu da shvatim zasto.
driver kao i u svemu, je struchnjak iako tu stvar ima mesec-dva..filipenko je napisao(la):Pa na to upravo i mislim. Nikako da neko postuje nesto o tim igrama, mislim da je Nostormo svojevremeno zapoceo 1-2 treda u kojima cak ni driver nije postovao :d
niple je napisao(la):Zamena teza, ako neko ovde pljuje po necemu to ste upravo vi posednici konzola. Obrni ovaj topic uzduz i popreko pa se uveri ko shta kako gde ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari