Šta je novo?

Predlog (konzole)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vidim neki razlog da prozivate coveka zbog toga sto ima lovu ili je uspeo ili moze sebi da priusti da ima konzolu najnovije generacije ili koliko je postovao u poslednja tri meseca ili sta vec...
Stvarno je nezahvalno i nekulturno pitati nekog odakle mu pare?Kad bi ih imali shvatili bi zasto je to tako! :p :D
Necu se vracati i pisati ono sto vec svi znamo,samo cu naglasiti da je ovo dovoljan razlog da se otvori nova soba u kojoj cemo do mile volje ramenjivati iskustva o igrama za konzole i samim konzolama!Naravno sve uz cinjenicu da je PS2 SHIT! :p :D :D :D

Agilni je napisao(la):
Sada je u redu, hvala :)

Nisi uvek postovao, ali smo te sada iznervirali...

Mene samo iznervira ono sto me je i malopre iznerviralo.
Uglavnom su to neosnovane gluposti zasnovane na licnom vredjanju, sujeti, ljubomori i iskompleksiranosti.

A sto se tice ovih rasprava, mislim da ste neozbiljni samo iz tog razloga sto ste puni predrasuda prema necemu o cemu zaista evidentno ne znate mnogo.

kao shto ti i fd nemate blage veze o igrama za PC, ali blage, narocito fd koji se inace predstavlja kao neki znalac.

PavleB je napisao(la):
Mene samo iznervira ono sto me je i malopre iznerviralo.
Uglavnom su to neosnovane gluposti zasnovane na licnom vredjanju, sujeti, ljubomori i iskompleksiranosti.

A sto se tice ovih rasprava, mislim da ste neozbiljni samo iz tog razloga sto ste puni predrasuda prema necemu o cemu zaista evidentno ne znate mnogo.

Opet ti o poznavanju materije... c c c... i ponovo, iako ne zelim, dolazimo do toga da ispada da ti imas jedini uslove da u dusu poznajes igre i na PC-u i na svim aktuelnim konzolama. Znaci svi automatski ispadaju iz thread-a.

Tacno, ne znam mnogo, ali znam dovoljno o igranju na konzolama.
Ne znam mnogo zato sto ne zelim, a to je, ne zato sto imam neke predrasude, vec zato sto svaki pokusaj da mi se dopadne nesto sto na konzolama vazi za ozbiljno propadne. naravno, zbog kvaliteta.

vidi, ja zaista mislim da svako ovde na forumu moze sebi da priusti 400e za dve konzole ili za bilo sta drugo, ako ga to zanima. ne znam zasto opet bacas pricu na pare i mogucnosti.
ja mozda imam vise mogucnosti od tebe ali to ne znaci da sam kompetentniji. ja pc kao igracku platformu izuzetno postujem jer sam se kao klinac samo na tome igrao....
a konzole sa druge strane postujem kao jedan malo drugaciji vid zabave koji isto ume da bude jako interesantan...
nista vise ni manje od toga.

razlika je sto sam ja kao klincov igrao mnoge vrhunske naslove za pc, a vi niste recimo odigrali onimushu, ninja gaiden, FF serijale i ostalo...
tu se razilazimo na daleko, i u tom smislu je i bio moj post odozgo...

A sta mi jos predlazes pored tih istocnjackih naslova? Recimo neki RPG koji ce me oduseviti nakon igranja Neverwintera, FPS nakon FarCry (hajde, Riddick je jos i ok)... tanko, rekao bih. Ja cenim te zanrove, verovatno zato i nikada necu zavoleti konzole toliko da bi mi odmenile PC kao igracku platformu (tek na neki drugo nacin ne mogu).

I obrati paznju, uopste me ne zanima koliko para imas, ali nemoj govoriti za sve druge da nisu kompetentni za raspravu. Valjda svako moze da iznese misljenje, uz neke argumente, a vecina tvojih odgovora je potcenjivacki nastup uz komentar "ti nisi neko ko moze da komentarise". Tako nesto si jos i ponajmanje meni upucivao.

nisam govorio za "sve" druge.
samo za one koji na potcenjivacki nacin razgovaraju o necemu sto mozda licno ne vole.
to nije razlog za osporavanje kvaliteta.

PavleB je napisao(la):
Naravno, tvoje pravo je da mrzis sta hoces, samo napred, niko ti to ne osporava.

Ali, ako ti nije problem da mi objasnis ovu dole recenicu, nisam je bas najbolje shvatio....Ja da zapusim, ti da zapusis? Ko na kraju?

" Alo lik, samim rezultatima pool-a bih mogao da zapusis usta onima koji hoce tu sobu "

Pool bi obezvredio svaku dalju prepirku na ovu temu pa ma koja strana bude u pravu, sa druge strane me nervira sto se jedan ovako glup thread prosiri na sve ove strane, samo se trpate medjusobno bez ikakve poente, zato pool kako ispadne ispadne, ne vidim drugo resenje
:) :) :)

Meni samo nije jasno kako ovo nije otishlo pod kljuc??

pnjaf je napisao(la):
Pool bi obezvredio svaku dalju prepirku na ovu temu pa ma koja strana bude u pravu, sa druge strane me nervira sto se jedan ovako glup thread prosiri na sve ove strane, samo se trpate medjusobno bez ikakve poente, zato pool kako ispadne ispadne, ne vidim drugo resenje
pa si i ti doshao da se trpash -_-;;

Poslednja izmena:
PavleB je napisao(la):
Mislim da je najbitnije da je svako od nas presao dok smo bili klinci Fallout-ove i Baldure, Planescape, Blood Omen, Abe-a itd itd......
Prave i autenticne PC igre....tako nesto ce se tesko desiti na konzolama, verovatno nikad.

Ovo ostalo sa PC-a...toliko je diskutabilno...

tuzno ali tacno :S:

Izvini, ali igre kao shto su Starcraft:Broodwar, Warcraft 3, Age of Empires serijal, Heroes of Might & Magic, Disciples, Jagged Alliance 2, Gothic 2, mislim da itekako nisu diskutabilne, da ne nabrajam sad sve o shta sam se godinama saplitao "in my free time" ^^

Heroje i Discipline sam neopravdano izostavio, mislio sam da se podrazumeva...(zato sam gore i stavio itd itd...)
nije uopste u tome stvar sta sam ispustio, nego poenta posta.

niple je napisao(la):
kao shto ti i fd nemate blage veze o igrama za PC, ali blage, narocito fd koji se inace predstavlja kao neki znalac.

Vidim da je tebi neshvatljivo da se više igram na PC-ju nego na konzolama, čak i sada kada imam PS2. Ne mogu da shvatim da misliš da je svako od nas toliko ograničen da mora da se gotovo isključivo igra ili na PC-ju i na konzolama i da slepo bude na strani jedne od te dve platforme. Kao ti npr.
Ko tebi daje pravo da nas komentarišeš? Jel' ti stvarno imaš nekakav kompleks kada si se toliko navadio na mene?

Ako možeš bilo čime da ilustruješ moje "neznanje" kada su u pitanju PC igre, samo izvoli, ali teško će to da ide... Ako ne, prestani da optužuješ ljude napamet i nonstop skrećeš sa teme.

pnjaf je napisao(la):

Kakav sad bazen ? :) Pishe se "poll"...

Inache, kako mislish da taj "bazen" bude tachan na forumu gde 85% ljudi nije videlo konzolu osim na slici ? :)

driver je napisao(la):
Kakav sad bazen ? :) Pishe se "poll"...

Inache, kako mislish da taj "bazen" bude tachan na forumu gde 85% ljudi nije videlo konzolu osim na slici ? :)

A pola od njih je videlo Sony Playstation 1 i misli da je to isto kao PS2
:crash:

PavleB je napisao(la):
Heroje i Discipline sam neopravdano izostavio, mislio sam da se podrazumeva...(zato sam gore i stavio itd itd...)
nije uopste u tome stvar sta sam ispustio, nego poenta posta.
Mnoge igre si neopravdano izostavio, time i ono tvoje "sve ostalo je diskutabilno" gubi svaki smisao. Poente u postu nazalost nema.

Upravo tako. Malo malo pa "izostavi" neke stvari, a poteze igre za konzole stare x godina.
I batalite te price "85% njih nije videlo PS2 nego PS1..." jer ovde uopste nema takvih likova, ne raspravljate se sa svima na forumu vec sa svega par nas koji smo itekako videli PS2 i Xbox (bar vecina nas). Priznajem da jedino Gamecube nisam video, cak ne znam ni kako izgleda ali koliko je Milan82bh hvali ne sumnjam da je ocajna :)
Kao kad bih ja rekao da 85% korisnika PS2 ili nema dobar komp da potera igre ili uopste ne prati scenu nego ide za imenima, pa kad se razocaraju kao i ljudi sa PCa u neku izvikanu igru onda je kao PC kriv. Naravno da nije, nego izvol'te, igrajte dobre stvari, ima ih zilion, nadjite ih.

I btw a gde biste vi da se postavi poll ? Na marsu ? Sad ispada da je ovo PC sajt. Pa svaki sajt je PC sajt :), ovom je forumu namena potpuno druga i sigurno ima i ljubitelja konzola i ljubitelja PCa a ako vas zaista ima tako malo - sta ce vam onda posebna soba ? Meni je to najkontradiktornija stvar u ovoj prici. Pa neka i bude glasanje u ogromnoj vecini za PC, ako vas, ljubitelja konzola bude bilo dosta, recimo 200-300 koji ce glasati za to, ja sam za to da vam se otvori soba makar za PC glasalo svih ostali 4500 ljudi ili koliko ih vec ima. Ali bice vas 20 plafon, zato tisina :)

Pa na to upravo i mislim. Nikako da neko postuje nesto o tim igrama, mislim da je Nostormo svojevremeno zapoceo 1-2 treda u kojima cak ni driver nije postovao :d

Meni soba za konzole iskreno ne treba.
Niti sam neki poseban "ljubitelj". Dok sam se igrao koristio sam vise PC za igranje nego konzole.
Samo ne volim nerezonske komentare, i pljuvanje po necemu o cemu pojma nemate.
I to pokazujete iz recenice u recenicu, a ne mogu da shvatim zasto.

bez generalizovanja... to "vi" i "mi" mnogo smeta... ako nekog prozivash reci lepo ko shta i kako :)

PavleB je napisao(la):
Meni soba za konzole iskreno ne treba.
Niti sam neki poseban "ljubitelj". Dok sam se igrao koristio sam vise PC za igranje nego konzole.
Samo ne volim nerezonske komentare, i pljuvanje po necemu o cemu pojma nemate.
I to pokazujete iz recenice u recenicu, a ne mogu da shvatim zasto.
Zamena teza, ako neko ovde pljuje po necemu to ste upravo vi posednici konzola. Obrni ovaj topic uzduz i popreko pa se uveri ko shta kako gde ^^

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
Pa na to upravo i mislim. Nikako da neko postuje nesto o tim igrama, mislim da je Nostormo svojevremeno zapoceo 1-2 treda u kojima cak ni driver nije postovao :d
driver kao i u svemu, je struchnjak iako tu stvar ima mesec-dva..
slichna pricha je bila za onog musteka digitalca,pa za a60, t610, 3650 i sl, chovek je jednostavno vuna :))

niple je napisao(la):
Zamena teza, ako neko ovde pljuje po necemu to ste upravo vi posednici konzola. Obrni ovaj topic uzduz i popreko pa se uveri ko shta kako gde ^^

Ni u jednoj recenici ne pljujem PC...vec sam par puta napomenuo da bi to bilo glupo jer ga duze koristim do konzola.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno