Nostormo je napisao(la):
A Pirate jadne ne bi ni da pomenem vise su duha imali pre 20 gidina nego sad..
Tu je problem sa ljudima kojima je sve staro dobro a sve novo proglasavaju za lose. Svi su pricali bajke o tim piratima, kako su ovo ili ono, legendarna igra bla bla truc truc a kad su izbacili klasican rimejk, ponavljam rimejk, svima je kao los iako je zadrzao sve ono sto je nekad imao a neke elemente digao i na visi nivo.
Nostormo je napisao(la):
A u RTS da ne zalazim sve sijamski bizanci od igara.....
Svasta. Warhammer Dawn Of War, Armies Of Exigo, Lotr Battle For Middle Earth i Rome Total War, recimo, koji su najveci hitovi koji su dosli u zadnja 2 meseca - svaka se igra na totalno drugaciji nacin, i nemaju veze jedna sa drugom. Da ne potezem sad i hitove koji su izasli 3-4 meseca ranije, kao Homeworld 2 ili Ground Control 2
Nostormo je napisao(la):
I ovo za HL2 i FC si pogresno shvatio nije to isti kos nego navedene kao
neke od najboljih igara na PCu. Ja smatram da su FPS glupe samo tako
ali ne tvrdim kako su to ****** igre za PC znaci super su ali ja ih ne igram.
Ja isto tako smatram da su trke glupe (sem Rally Mastersa, RBR-a i F1 challenge-a) ili da su konzolaski rpgovi extremno glupi. Mislim, ne shvatam sta hoces time da postignes, kao da se ne vredjamo i slicno a onda odvalis "taj zanr je glup ali je super za PC" cime direktno impliciras da su glupi svi oni koji to igraju na PCu
Nostormo je napisao(la):
A da dodam jos da je izbor na PC-u postao toliko jadan da sve vise i vise
stizu portovi sa konzola i to ne samo sa PS2 vec X-Box a uskoro i Gamecube-a.
Kako da ne. Rekao sam sve u gornjem postu pa ne bih da se ponavljam
Jadni mi sa PC-jem. Warhammer Dawn Of War, Nexus Jupiter Incident, Rome Total War, Far Cry, Half Life 2, Doom 3, Lotr BFME, Gothic 2, X2 The Threat (uskoro i expansion), Vampire Bloodlines, Morrowind (koji doduse ima i na xboxu), Starshatterm Space Interceptor Project Freedom, Raven Shield i svi Rainbow/Ghost Recon (koje ce upravo upropastiti u predstojecim izdanjima oduzevsi im kompletan gameplay da bi mogli da se igraju na PS2 dzojpadu), vecna Civilizacija, Ground Control 2, Homeworld 2, Soldiers: Heroes Of WW2, Spellforce, Temple of elemental evil, Thief 3, UT2004
Ovo su igre koje sam upravo povadio iz glave a izasle su mislim u proteklih godinu dana (mozda malo vise) uz poneku koju sam naveo zato sto je njen expansion izasao tokom protekle godine (npr. Bloodmoon za Morrowind) a koje su pravo blago. I posle treba neko da odvaljuje da PC trziste odumire jer nema sta da se igra ? Svasta. Mogu da shvatim da se nekome odredjeni zanr ne dopadaali pricati kako PC propada je znak da se neko ne igra na toj platformi i da nije kompetentan da prica.
Napomena: ne sporim nikako da za PC postoji mnogo krsa. Cak bih isao dotle da slobodno zakljucim da je problem ponajvise u "izvikanim" naslovima koji u dobroj meri razocaraju (poslednji i najsveziji primer Half Life 2) ali ja nikom nisam kriv sto ne prati platformu vec uzima samo reklamirane i izvikane stvari a promakne mu 15 dobrih naslova zato sto ne prati scenu, a posle je on kao "probao sve sto valja za PC i sve je krsh".
Ovim se povlacim iz treda i apelujem na agilnog i ostale da zaista zavrsimo ovde i dostojanstveno se povucemo.
Napomena 2: svime sto sam gore izrekao nikako ne znaci da je PS2 los bilo kao platforma bilo u nekom drugom smislu. Naprotiv, mnoge od njegovih igara su sjajna stvar. Sve se odnosilo na izlizane teze tipa "pc propao"