Ma ovaj thread je postao Vrzino kolo,prvo pola ljudi nije procitalo sve postove od pocetka pa do kraja sto je i normalno,namnozilo se,ali zato se neki komentari,pitanja i konstatacije periodicno ponavljaju.
Mislim kako ovde govoriti o kvalitetu igara kad je ljudima bitnije da li se igra na gamepadu ili tast+mis,cak i da je najaca igra za konzolu neko ce reci njesra, ja to ne bi igrao bez misa i tastature i/ili nikako na televizoru,to je vec stvar ukusa i mogucnosti.
Mada meni vec godinama nije jasno kako to neko mrzi konzole,sta tu ima da se mrzi,ili se igras na njima ili ne,sta to ljude nervira ili ih ugrozava da bi mrzeli konzole,obratno mislim da ne vazi posto jos nisam cuo da neko mrzi PC sem ako ne koristi Macintosh :crash: ,ali ko ima konzolu zabole ga za PC.Mislim igras se na konzoli ako jos imas i PC super igras se na oba,mislim da oba sistema imaju svoje prednosti i mane,nijedan nije savrsen,da li ce nekad biti videcemo.
p.s.Danas sam procitao kako ce IBM pred kraj ove dekade osmisliti kompletno novi sistem kucnog kompjutera a kako se predvidja kraj ove vrste PC-a,sto mu dodje kao neka nova generacija konzola,negde mora da se presece! 😀