valdy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2009
- Poena
- 210
Moja oprema
- Monitor
- LG 34WK95U-W
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3s, Logitech MX Keys & Pop Keys
- Ostale periferije
- Devialet Gemini II
- Laptop
- Apple MacBook Air M3
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 15 Pro, Motorola Razr 50 Ultra
- Pametni uređaji
- Apple Watch SE 2
- Pristup internetu
- Optički internet
Opet pokrećem ovu temu i opet razmišljam da uzmem one Vodem filtere. Probao sam Divna vodu, podigli su cenu, ima kamenca i cela ta cimačina oko skladištenja plastike, zauzimanja prostora sa uređajem, mi se baš smučila. Takođe, odustajem i od kupovine flaširane vode, jer je puna plastike, ostavlja mnogo plastike za sobom, vuci-tegli-penji, ai cena je postala zaista nenormalna, sa 50 dinara, na nekih 67 za Rosu.
U međuvremenu, jako kratko sam imao Waterdrop bokal i nekako mi nije ulivao poverenje sa onim malim filterom,a voda mi je i dalje nekako bila teška. Pre mnogo godina sam koristio Aquafor i ne sećam se zašto sam odustao.
Pre godinu dana sam isto bio naložen da uzmem ovaj Voden, al sam na kraju prešao na Divnu. Sećam se da su mi slali neke analize vode iz batuta, al je problem bio što mi nisu bili baš najjasniji. Jel neko u međuvremenu uzeo ovaj filter, možda protumačio one njihove rezultate ili ih sam uradio?
U međuvremenu, jako kratko sam imao Waterdrop bokal i nekako mi nije ulivao poverenje sa onim malim filterom,a voda mi je i dalje nekako bila teška. Pre mnogo godina sam koristio Aquafor i ne sećam se zašto sam odustao.
Pre godinu dana sam isto bio naložen da uzmem ovaj Voden, al sam na kraju prešao na Divnu. Sećam se da su mi slali neke analize vode iz batuta, al je problem bio što mi nisu bili baš najjasniji. Jel neko u međuvremenu uzeo ovaj filter, možda protumačio one njihove rezultate ili ih sam uradio?