Super. Ima li i onih vecih kojih nema po radnjama?U Svetoforu.
Super. Ima li i onih vecih kojih nema po radnjama?U Svetoforu.
Mislim da imaju onaj od 2,5l on je oko 700 rsd, 4 filtera su oko 1000 rsdSuper. Ima li i onih vecih kojih nema po radnjama?
Imali samo od 2,5l sa jednim filterom maxfor+Mislim da imaju onaj od 2,5l on je oko 700 rsd, 4 filtera su oko 1000 rsd
Ništa posebno, iskreno. Možeš u Metrou da kupiš 3 filtera za 800 i nešto dinara i kupiš samo bokal.
Da ne pricam sto kada sipam vodu u stakleni bokal, ona je skroz bela od hlora!
Da li isto mislite i za kamenac?
ja imam aquafor osmozu ispod sudopere. Moje preporuke![]()
Zadrži Akvafor i kupi teglu sa slavinom u Ikea, da ne moraš da puniš druge bokale.Koji biste mi preporučili filter od ova dva:
![]()
Filteri Za Vodu Ispod Sudopere – Undercover UTS
Filteri za vodu ispod sudopere sa patentiranim "PNP" sistemom za menjanje filtera. Besplatna dostava. 3 godine garancija. 30 dana povrat novca.voden.rs
![]()
RO-70S
Smanjuje uobičajena zagađenja u vodi iz slavine, uključujući hlor, kamenac, organska jedinjenja, teške metale, nitrate i nitrite, bakterije i viruse.aquaphor.com
Cena je slična, ne znam koliko se često menjaju filter i koja im je tačna cena. Kada kažem tačna cena mislim na to da se možda ne menjaju u isto vreme svi.
Ono što mi je bitno da može da se instalira na postojeću slavinu, ne pada mi na pamet da bušim sudoperu za još jednu slavinu, a da dajem 20K za "duplu slavinu" mi tek ne pada na pamet
Na isti sistem je priključena mašina za sudove tako da bi sistem bio hladna voda - mašina za sudove - sudopera.
Sudopera se jako retko koristi za samo pranje sudova, mašina obavi najveći deo posla.
Naravno bitno mi je da dete može da mi pije tu vodu.
Koristimo Akvafor bokal ali on nije praktičan, glomazan je a ja pijem baš puno vode pa stalno moramo da filtriramo i da punimo čak dodatne bokale kako bismo imali vode za piće.
Česmovača (Bg) bez filtriranja mi izaziva gorušicu, a sa Akvaforom nemam te probleme.
Kako kuvanje vode izbaci?Kako, sem prokuvavanja vode, izbaciti mikroplastiku iz nje?
Kako kuvanje vode izbaci?
Aha.. Zarobe ih u kamenicu.. Pa moguće..![]()
Want fewer microplastics in your tap water? Try boiling it first - American Chemical Society
Want to remove microplastics from water? Try brewing it for a cup of tea or coffee! Research reported in Environmental Science & Technology Letters shows that by boiling then filtering tap water, up to 90% of the nano- and microplastics present could be removed.www.acs.org
i posle silne rasprave , sta preporucujete sta raditi?
Ja sam primetio da kada pijem vodu iz cesme imam ceste upale grla. Da ne pricam sto kada sipam vodu u stakleni bokal, ona je skroz bela od hlora! Takodje na mestu gde se sipa voda, vidi se ogromna fleka od kamenca. Sta meni tacno smeta ja ne znam, ali moram nesto da preduzmem. Kada pijem flasiranu, to nije slucaj. E sad cuo sam da flasirana ima mikroplastike, pa bih uzeo neki filtar.
I ja se razmišljam između ova dva, šta ste odličili?Koji biste mi preporučili filter od ova dva:
![]()
Filteri Za Vodu Ispod Sudopere – Undercover UTS
Filteri za vodu ispod sudopere sa patentiranim "PNP" sistemom za menjanje filtera. Besplatna dostava. 3 godine garancija. 30 dana povrat novca.voden.rs
![]()
RO-70S
Smanjuje uobičajena zagađenja u vodi iz slavine, uključujući hlor, kamenac, organska jedinjenja, teške metale, nitrate i nitrite, bakterije i viruse.aquaphor.com
Cena je slična, ne znam koliko se često menjaju filter i koja im je tačna cena. Kada kažem tačna cena mislim na to da se možda ne menjaju u isto vreme svi.
Nećeš verovati ali uzeli smo: https://aquaphor.com/sr-rs/prikljucci-za-slavinu/modern-2I ja se razmišljam između ova dva, šta ste odličili?
Što sam više čitao na uopšte ovu temu više nisam znao, znam kakvu Indijanci piju vodu, ali kakav sistem sebi da stavim ne znam. Reversna osmoza se neki kunu da ne valja, neki se kunu da ne valja da piješ destilovanu vodu, zato sam isto bacio pogled na Voden, a on opet ima kamenac.
Nisam pametan više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari