BurnBabeBurn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 304
lucky2001 je napisao(la):Zanima me da li je isplatljiva razlika od 7 dinara izmedju Fujifilma i TY02 ma kakvi bili, koliko se secam ti si spominjao neku ogromnu cenu od 40-tak dinara za TY02 sto je velika razlika u odnosu na veleprodajnu od 23, inache imam par starijih serija FujiFilma i nisu se neshto bash proslavili, bar u mom sluchaju. Kprobe scan 4X/1289785/18000 sto je prilichno losh rezultat. Video sam na cd freaksu jako dobre skenove, medjutim ja na takve diskove nisam naleteo.
To su bili prvi 8X DVD-R koji su mi pre 2 meseca dopali saka i koji su imali, nadam se da se slazes, u to vreme prihvatljivu cenu. Ako si stvarno procitao sta sam tada pisao mogao si da primetis da sam rekao da su diskovi OK, ne super.
Da, spreman sam da platim 27,70 din na 1000 kom u Compdesku jer je FUJI podloga mnogo kvalitetnija kako u snimanju tako i u eksplataciji, i pre cu da dam 27,70 za kvalitetan Bulkpaq, nego za naduvani Verbatim od 4X 35 din. :smoke:
Kao sto si mogao da vidis na CDfriksu nisu bas prezadovoljni TY02 podlogom, ali su zato veoma zadovoljni FUJIFILM03 podlogom, a posto ja nisam placeni advokat Bulkpaq-a idi fino u ponedeljak u Compdesk i kupi 8X DVD-R Bulkpaq "Orange" pa se sam uveri o cemu ti govorim. :d
OptiPlex je napisao(la):Ovaj Bulkpaq je neverovatno sr*nje ! Posle 5 diskova koji su fantasticno snimljeni sve ostalo je popucalo ! Strasno ! Cak mi se nije desavalo samo da su puni read errora, vec je nekoliko puklo na samom rezanju (na 60, 70 ili 80% samo se ispise write error i snimanje se prekida). Krsh !
Ali delovalo mi je gotovo neverovatno da sam jednog dana uzeo 5 komada, svi savrseno snimljeni na 8x, a sutradan odem po zvono od 25 komada i - katastrofa !
E moj Srbine, procitaj zasto je nekada bolje platiti skuplje, a kleo si pre par postova media bajo u Taiyo Yuden 02 (B klasa) diskove :d :d :d
Ser Zile je napisao(la):samo treba da promenis mesto gde ih uzimas, a i taj Bulkpaq ko zna gde si kupio ....
TO KUME - COVEK VAM JE DAO ODGOVOR NA SVA PITANJA
P.S. Pricam o navodnom UNBRANDED TDK disku koji se sa vremena na vreme pojavljuje kod Antike u Zemunu, a media kod cu da postujem ukoliko dodjem do tog diska opet...
Poslednja izmena: