Razmena je napisao(la):Gde nabaviti prazne DVDove znaci bilo koje da rade makar 4x i da su pristojnog kvaliteta i naravno po lepoj ceni![]()
Verbatima nema, ima jos malo princo (label) 32 i rimax (bez kutije)30din. Cini mi se da ih nije jos mnogo ostalo...Dusan K je napisao(la):Ako i dalje nema Verbatima kod Doma Omladine, uzmi TDK ili Rimax. Vise su nego solidni.
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=451652&postcount=19Panos je napisao(la):Verbatima nema, ima jos malo princo (label) 32 i rimax (bez kutije)30din. Cini mi se da ih nije jos mnogo ostalo...
stereo je napisao(la):Ja sam isto trazio ali bez puno uspeha
Princo zaboravi jer svi kazu da je krs
Ja sam se odlucio da sutra odem i uzmem Rimax kazu da su odlicni a ima ih u podzemnom prolazu kod Doma Omladine za 30 kinti u zvonu i 36 kinti u kutijici.
NBG OTC?voka_gsw je napisao(la):verbatim 4x na buvljaku za 35din..
Sada treba da odgovorim sa:andjelkoyu je napisao(la):
Cekaj cekaj, hoces da kazes da sam ja koji sam u toj radnji oko 18:00h pre toga tamo bio i video da SVEGA ima ti dosao u 19:15h i video da SVEGA toga nema !?Panos je napisao(la):Sada treba da odgovorim sa:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=451854&postcount=5 ??![]()
Bio sam u radnji kada si pisao post (19:15) koliko cega/posto ima.
Ne prva, vec ona druga na sredini hodnika. Jos mi je tip rekao uzmi nece ih biti... (8x i dl me ne interesuje)andjelkoyu je napisao(la):Cekaj cekaj, hoces da kazes da sam ja koji sam u toj radnji oko 18:00h pre toga tamo bio i video da SVEGA ima ti dosao u 19:15h i video da SVEGA toga nema !?
Da li si siguran da pricamo o istoj radnji !? :S: :wave:
Rimax nije prosao test a Princo jeste?razor1900 je napisao(la):Princo bez natpisa je super, onaj na kojem sitoštampom piše Princo, e taj je krš...
Na NEC DVD rezaču Princo bez labela se pokazao kao najbolji, kada ga ima može se naći po 25 din..... Rimax nije prošao test, Nec ga je dobro narezao, ali ga ne čita OK, Pioneer ga čita odlično, e pitanje je kako će ga čitati kućni plejeri !?...
Da li je moguce da sam ja imao toliko srece i mogao da biram sta god hocu u 18:00h ? Verbatim su imali u zvonima od 50 komada pa mi je bas bilo cudno da su ih toliko brzo rasprodali u roku od 1h vremena. No, misterija ili nesporazum je razresen.Panos je napisao(la):Ne prva, vec ona druga na sredini hodnika. Jos mi je tip rekao uzmi nece ih biti... (8x i dl me ne interesuje)
razor1900 je napisao(la):Na NEC DVD rezaču Princo bez labela se pokazao kao najbolji, kada ga ima može se naći po 25 din..... Rimax nije prošao test, Nec ga je dobro narezao, ali ga ne čita OK, Pioneer ga čita odlično, e pitanje je kako će ga čitati kućni plejeri !?...
Kazem da je bilo princo (label) na stapicu po 10 kom 320din. (i nesto sitno rimax-a)andjelkoyu je napisao(la):Da li je moguce da sam ja imao toliko srece i mogao da biram sta god hocu u 18:00h ? Verbatim su imali u zvonima od 50 komada pa mi je bas bilo cudno da su ih toliko brzo rasprodali u roku od 1h vremena. No, misterija ili nesporazum je razresen.![]()
Godoa :-devil-:OptiPlex je napisao(la):Rimaxa vise nece biti.
Cekajuci 8x medije...
Pre 10 dana sam bio tamo i uzeo 10komada...andjelkoyu je napisao(la):NBG OTC?
Kada (i gde) si video, pre 2 nedelje 90% njih su prodavali samo Princo i Verb 8x (kad je nestalo jeftinog Verbatima 4x).
Elojd je napisao(la):Imation je bivsi 3M.
Mozda nisu losi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari