Sta znaci ovaj spisak za Srbiju? I ako mozete da navedete par reci kojima bi mogla da se nadje vasa poruka kojom se obasnjava sve oko pracenja UA____HU i UB___HU posiljki, posto se 20 strana ranije uglavnom diskutuje o strajku..Hvala.GENERATOR
![]()
Pracenje posiljki
Znam da ima par forumasa u posti 22/11050, da prenesem info od jutros - trenutno raznose sudska pisma, prioritetne stvari i sl, ona kaze za 10ak dana ocekuje da krenu paketi redovno, PRC paketi preciznije.forum.benchmark.rs
PROVERA STATUSA
![]()
Pracenje posiljki
Koga zanima, pošiljka poslata 30.11. iz UK danas registrovana na Izmeničnoj. Izgleda da stvarno nove pošiljke idu normalno dok se nagomilane polako sređuju. Da vidimo sad koliko će vremena trebati da dođe do GCP BG pa do primaoca. Prošlog meseca trebalo je 6 dana od Izmenične do moje adrese...forum.benchmark.rs
Provera samo za registrovane posiljke !!! - Posta Srbije
![]()
Praćenje pošiljke
Pošta Srbije je najveći infrastrukturni i logistički poslovni sistem u zemlji koji pokriva celokupnu teritoriju Republike Srbije.www.posta.rs
-----------
A evo i primera "kako se nigde ne prate" Ux...xx posiljke
www.posta.com.mk/Tracking/index.html#
UB062424407HU UB062424605HU UB062520301HU UB062636891HU
webpostar.postacg.me/web_services/track_and_trace
UB062424398HU UB062424628HU UB062521236HU UB062637605HU
www.postesrpske.com/pracenje-posiljaka/
www.posta.ba/pracenje-posiljaka/
UB062424472HU UB062424818HU UB062520615HU
eposta.postashqiptare.al/tracking
UB062424424HU UB062424716HU UB062520385HU UB062636914HU
UB062424662HUELTA PORTAL
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) αποτελούν έναν Όμιλο Επιχειρήσεων, παρέχοντας σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές σε όλους, σε όλη τη χώρα.elta.gr
Srbija
UB062424441HU UB062424591HU UB062424804HU
UB062424906HU UB062636945HU UB062637821HU
#Lanikor ti je sve napisao gde i kako da ubaciš svoje kodove, jos ti je i rekao koji je status kada stigne u Srbiju. Ostaje ti da čekaš kao svi mi UAHU pošiljke jer praćenja pri ulasku u Srbiju još uvek nema, pa kada dobiješ dobiješ, nema pravila. Samo procesljajte par strana i sve ćete shvatiti, nemojte biti lenji, malo truda nije na odmet.Sta znaci ovaj spisak za Srbiju? I ako mozete da navedete par reci kojima bi mogla da se nadje vasa poruka kojom se obasnjava sve oko pracenja UA____HU i UB___HU posiljki, posto se 20 strana ranije uglavnom diskutuje o strajku..Hvala.
Nisam lenja, nego neko kaze 20 strana, neko kaze 5 strana..ako biste rekli ko je bar napisao objasnjenje pa da trazim po autoru....#Lanikor ti je sve napisao gde i kako da ubaciš svoje kodove, jos ti je i rekao koji je status kada stigne u Srbiju. Ostaje ti da čekaš kao svi mi UAHU pošiljke jer praćenja pri ulasku u Srbiju još uvek nema, pa kada dobiješ dobiješ, nema pravila. Samo procesljajte par strana i sve ćete shvatiti, nemojte biti lenji, malo truda nije na odmet.
Ima, eto zamolicu vas da mi napisete sta tacno da search-ujem...Nije tako lako naci odgovor na 700 strana, svuda figurisu iste reci...Ili bar autora porukaA forum ima i SEARCH funkciju
Hvala! Nije teško biti fin@amaterka
LA...HU treba da imaju pracenje do kucne adrese.
Ux..xx nemaju pracenje u Srbiji !!!
UA...HU imaju potvrdu da su dosle u Srbiju - status Arrived at local delivery center
UB...HU koje idu u Srbiju
na Cainiao dobiju poslednji status Received by local delivery company
a preko ship24 se gleda na UPU Departure from outward office of exchange
- taj status oznacava vreme kada su iz Madjarske prosledjene u Srbiju
To je radi orijentacije da li su i kada Ux...xx posiljke stigle u Srbiju.
Da li ce i kada biti isporucene u Srbiji , to niko ne moze da ti kaze.
U velikim postama uglavnom "neznaju gde udaraju" jer su slabo organizovani i
( u vecini slucajeva ) nemoj da ocekujes da u gomili neko trazi tvoje posiljke.
Hoce da pogledaju/potraze ako imaju sredjenu/razvrstanu gomilu.
Gde su dobro organizovani i gde ostvaruju saradnju sa ljudima koji cesto narucuju
je druga prica
HvalaKreni redom da kucas te UA...HU brojeve ovde.
![]()
Track your parcel with Ship24
Ship24 Global Package Tracking Platform - Enter tracking numbers, get worldwide couriers tracking updates on international parcels & packages delivery from China Post (EMS), USPS, UPS, Royal Mail, Asendia, and track orders and shipments from AliExpress, Joom, eBay, BangGood, Lazada, ASOS, Wish...www.ship24.com
Ako ti ne izadje odmah informacija o posiljci, odaberi rucno Cainiao.
Ako ti pise Arrived at local deliveri center, kod nas su i dobices ih kad ih dobijes.
Primer:
Pogledajte prilog 418750
Jel ovaj poziv da se pokupe paketi stigne kao papirić u sandučetu s obzirom da taj broj telefona na paketu nije u funkciji ?Stici ce ti na stari broj, sto tebi ne znaci nista i moraces da cekas da ti ga donese postar ili da te pozovu da pokupis pakete.
Hvala, evo počeću da pratim i da učimNeko je posle 21h pobrisao par poruka , pa da ponovimo
@amaterka
Veceras sam dobre volje
Inace sve ovo je napisano ko zna koliko puta , ali je zatrpano jer i mnogo
stalnih posetilaca AE tema nece da nauci neke osnovne stvari
Ako nastavis da posecujes AE teme , nadam se da neces biti u to
Nije paket nestao nego jos ceka da dodje na red kod nas, stoji u nekom neotvorenom dzaku.Hvala, evo počeću da pratim i da učimVerujem da je napisano više puta, nešto znam i sama, nešto sam već pronašla, ali ima toliko poruka tipa " stigao mi je paket posle mesec dva, ostala mi jos 2,3" koje ne znam koga zanimaju osim vlasnika paketa, da se pretrpa forum i ne može da se nađe ono što je svima od interesa.
Ako može još jedno razjašnjenje onog što sam već pitala: Ako je status "departure of outward office of exchange" na UPU od 5.11, a napisao si da to znači da je tada poslat iz Madjarske, i nema novog statusa, da li to znači da je paket nestao jer ga nema u Srbiji ni posle mesec i po dana?
I da li se termin "generator" u svim ovim porukama koristi umesto reči sajt i u stvari se odnosi na neki od sajtova za praćenje posiljki ili znači nešto drugo?
I kako nazivate praćenje koje nudi Aliexpress, da li je i ono manje više ažurno?
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari