Ja recimo nisam dobio refund za takvu pošiljku iako sam se cimao sa njima da taj status pokazuje da je pošiljka u Madjarskoj, ali po njihovom je pošiljka stigla u lokalnu postu i odbijen mi je refund.Ali se kod UB...HU pošiljki ukoliko ne stignu, može tražiti refund. Odobre odmah za razliku od UA...HU.
posto ne razumes, hajde da nacrtamZaista vise nemam komentar![]()
A kad da krenu ,posle strajka iliPisali smo pre par dana...
U Posti Srbije pripremaju i pocece da testiraju sistem za evidenciju svih posiljki.
izgleda ima potrebe kada ne razumes sta ti govorim...@illidan
Nema potrebe da mi objasnjavas ono sto je bezbroj puta
objasnjeno i "nacrtano".
Objasnjeno je za apsolutno sve kodove koje smo imali
kako se tumace statusi i koje greske u prikazu postoje...
Svako ko hoce da cita i nauci da tumaci statuse videce da je posiljka
LA051834352HU u Madjarsku stigla 20.10 , 24.10 je premestena u centar za razvrstavanje ,
27.10 je spakovana i prosledjena ka Srbiji ( HU-HU1005 )...
Madjarska posta prikazuje da je danas posiljka transportovana u Srbiju.
Kada Posta Srbije potvrdi prijem sledi status 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela
Ovo ti je ona penzionerska kartica.Da li neko ima iskustva sa ovim pošiljkama. Video sam u pretrazi nešto nekoj temi ali nisam uspeo da nađem o čemu se tu radi.
Kevi je ostavljen karton za podizanje pošiljke, registrovana. Buni me što nema adresa primaoca, ime i prezime a još čudniji mi je pošaljilac:
Pogledajte prilog 411011
Slabo je pokretna žena, pa da je ne cimamo ako nije nešto bitno. Proverićemo u pošti svakako, ali ako neko ima neku informaciju, bili bi zahvalni
Nemam pojma da li ima neka prikladnija tema za ova pitanja.
lepo... meni od 4 LA...HU od pocetka ovog meseca samo 2 su juce stigle u HU (dobile status od njihove poste ovaj HU-HU1005)
I kod mene jedna stoji local delivery od 13.10 i imam pd 9.10...valjda nece jos dugo da cekamoAjde mirni bre 4L piva na eks popili sunce li vam vaseinacee upravo mi stigla 2 LA..HU paketa porucena 12.10 sa zadnjim statusima 28.10 Arrived at local delivery center i stigao mi 1 UA..HU porucen 23.9 sa zadnjim statusom 13.10 Arrived at local delivery center. Ali i dalje mi fali 1 UA..HU porucen 13.9 sa zadnjim statusom 13.10 Arrived at local delivery center
![]()
Meni "proberu" skoro sve. Od maja prošle godine i te jeftine paketiće šaljem kod drugara u Nemačku. Ovde sam na po možda 2-3 meseca slao po paketić od dolar-dva radi testiranja. U Nemačku su stigli svi. Ovde u takozvanu državu Srbiju mi nije stigao nijedan... sve do avgusta ove godine, kada su mi ničim izazvano i potpuno neočekivano stigla čak dva neregistrovana paketića.... Dakle, verovatno ima neko u Pošti ko to malo probere...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari