Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@vucko83

Verovatno nisi obracao paznju i vrsio proveru - i na zvanicnom
Cainiao pracenju postoje oba koda.

Pitanje je da li je posiljka jos uvek u lokalnoj posti :(

hu2.jpg

@vucko83

Verovatno nisi obracao paznju i vrsio proveru - i na zvanicnom
Cainiao pracenju postoje oba koda.

Pitanje je da li je posiljka jos uvek u lokalnoj posti :(

Pogledajte prilog 400690
pise na sajtu poste da cuvaju 20 dana, cak iako nije radnih dana moralo bi jos da bude tamo. MIslim meni postar nije ni doneo kartoncic niti me je zvao.
Sutra cu da odem, ako su pokusali 31.7. toje 16 dana

Bili su u posto, hvala na pomoci.
Mislim niti su javili nit karton nista. Tamo je blejao u nekom ormanu, jedva ga je devojka iskopala

Sta znaci "rsbegc"
Obicno kad paket zavrsi na carini mogu da proverim dokle je stigao na sajtu poste,ali sad stoji u mestu.

Prosao carinu i nalazi se u glavnom postanskom centru Beograd,odatle se vrsi otprema u tvoju postu ali nesto zezaju sa statusima.

Znaci dok postar ne zazvoni ne znam sta je bilo sa carinom.
To cekanje me ubija.

Pa ni po statusu neces znati da li je ocarinjeno ili ne,svakako cekas postara.😏

Da ali onda znam kad ce bar doci.
Nema me danima kod kuce pitanje da li cu biti kuci tad,a ovako mogu da ae organizujem.

Ako ti je danas promenjen status RSBEGC onda bi trebalo da ti dodje na zaduzenje za dostavu prekosutra,otprilike 2 dana od statusa RSBEGC,pa se ti uklapaj.

Pošiljke u zadnjih mesec-dva sa Alija lete! Karburator za skuter, 16 dana od naručivanja, disc lock za prednji tocak takodje 16 dana, LED sijalice za 18 dana, svi paketi LAxxxxHU pošiljke.

Slabo pratite , a stalno imate sveze primere :(

@olimpik

Uvek se desavalo da i po neku jeftinu posiljku provere i naplate PDV i pregled.
Narocito je to bila praksa u NS ( tamo su bas preterivali ).

Da si iole pratio ovu temu znao bi da se UA HU posiljke ne vide na sajtu nase Poste.
To sam i sam primetio... Nego eto, pisalo tracking available plus je Choice rekoh biće full praćenje...al' juče. Meni je to totalno besmisleno, bitnije mi je da vidim kad će da ocarine i pošalju iz carinarnice kod mene nego da l' je u skladištu u Madjarskoj ili je u avionu... Cainiao zauvek jadan

U Makedoniji imaju pracenje , ali UB...HU cesto cekaju duze od 2 meseca.

Za UA...HU nemamo pracenje , ali u Srbiju stizu za 15-20 dana.
Van velikih gradskih sredina isporuka na kucne adrese ide veoma brzo.

Pozdrav za ceo auditorijum i čitajući sve dosadašnje komentare i pitanja nateran sam da se prijavim na forum jer vidim da se uvek pita isto i odgovara jako brzo da bi se verovatno sakupili neki poeni a da li su registrovane pošiljke ili ne nebitno je jer su sve informacije odnosno statusi informativnog karaktera Komentari prošlo je carinu i slično su smešni a još više je smešno sa odgovorima nećeš platiti ništa ili pitanje a koliko ću da platim su još smešniji a tek da se ne piše u Makedoniji je stanje takvo ili se čeka 2 meseca su nebuloze. Kada napiše osoba iz Makedonije situaciju priznaje se.

Screenshot_88.png

Koja od ove dve ima pracenje do stana (sa potpisivanjem prilikom preuzimanja)?

Oba imaju pracenje i potpisa ali ti je bolji SunYou i brzi.

Verovatno obe varijante, za prvu bi išlo Letonija ili slično, za drugu ne znam, to je nešta sa posebnim rukovanjem i putuje malo duže.

Imam dve UA HU posiljke,
jedna je prema pracenju usla u Srbiju 7.
(Aug 07, 2023, 17:15
Aliexpress-Cainiao
[RS] Arrived at local delivery center)
a druga 2. avgusta
(Aug 02, 2023, 17:44
Aliexpress-Cainiao
Arrived at local delivery center)
Jos uvek ni jedna nije dostavljena. Nikad mi toliko nije proslo od ulaska u srbiju do dostave. Da li mozda ici u postu da provere tamo da nije nekim slucajem "ostavljen izvestaj" ili cekati jos?

@tomap

Najverovatnije je "tvoj" postar na odmoru , a onaj koji ga menja ne radi posao kako treba :(

Pitaj u posti da li su voljni da potraze posiljke...

UA21..HU

Received by local delivery company
2023-08-15 16:05:00 GMT+8

[RS] Arrived at local delivery center
2023-08-18

---

Received by local delivery company
2023-08-16 16:05:00 GMT+8

jos uvek nemaju status [RS] Arrived at local delivery center

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad