Da nisu glupi zvucnici za laptop koje ne mogu da nadjem nigde drugde, odustao bi
Tracking number:LA048389868HU
Tracking number: Alternative numbers:LA048435430HU
Da nisu glupi zvucnici za laptop koje ne mogu da nadjem nigde drugde, odustao bi
pise na sajtu poste da cuvaju 20 dana, cak iako nije radnih dana moralo bi jos da bude tamo. MIslim meni postar nije ni doneo kartoncic niti me je zvao.@vucko83
Verovatno nisi obracao paznju i vrsio proveru - i na zvanicnom
Cainiao pracenju postoje oba koda.
Pitanje je da li je posiljka jos uvek u lokalnoj posti
Pogledajte prilog 400690
I meni nisi ostavljali izvestaj dok je moj postar bio na odmoru,zamenski nije ni svracao.....a pise ladno da sam izvesten.Bili su u posto, hvala na pomoci.
Mislim niti su javili nit karton nista. Tamo je blejao u nekom ormanu, jedva ga je devojka iskopala
Da si iole pratio ovu temu znao bi da se UA HU posiljke ne vide na sajtu nase Poste.UA210787769HU
Očekivao sam da glupi Choice bude nešto malo bolje od načina na koji inače šalju ovi sa alija, mnogo sam očekivao.
Još ne mogu da je pratim na sajtu Pošte.
https://parcelsapp.com/en/tracking/UA210787769HU
To sam i sam primetio... Nego eto, pisalo tracking available plus je Choice rekoh biće full praćenje...al' juče. Meni je to totalno besmisleno, bitnije mi je da vidim kad će da ocarine i pošalju iz carinarnice kod mene nego da l' je u skladištu u Madjarskoj ili je u avionu... Cainiao zauvek jadanDa si iole pratio ovu temu znao bi da se UA HU posiljke ne vide na sajtu nase Poste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari