nemoj da si siguran...nikad se ne zna...a sto se refunda tice, stvarno ne znam..nikad nisam bio u ovoj situaciji da me zakinu...voleo bih da si u pravu, samo ne znam sta sprecava ovog lika sa ebay-a da mi kaze : druskane tebe su pokrali ti tvoji shakali, vidi ti to sa njima....@tiha
Pod odredjenim uslovima i snimci javnih povrsina uzivo sa kamera smeju javno da se objavljuju.
Sto se kodova tice , skoro je isto kao da kazes nemoj javno da objavljujes brojeve
fiksnih telefona koje su javno dostupni ( sa sve tacnom adresom ) na MTS Belim stranama.
@1893
Neces naci
Posto je posiljka sa pracenjem - mozes dobiti refund i to je to...
aj videcemoPa što odmah nisi rekao da je eBay u pitanju 😀 Prijaviš da ti pošiljka nije stigla i pošto se po broju vidi da nije isporučena u 99% slučajeva eBay će da presudi u tvoju korist. Ne sećam se koliko dana od zadnjeg roka za prijem možeš da prijaviš slučaj pa pazi da ti to ne istekne.
Sprecava ih to sto nisi ti vlasnik te posiljke vec posiljalac a ako je registrovana sa potpunim pracenjem do urucenja nemas brige, tvoja nije dok ti ne potpises urucenje,ako on nece potraznicu da radi tebe to ne zanima pare mora da vrati.Tebi problem moze samo da nastane ako posta upise da je pokusala isporuku ali nisi bio na adresi i ostavljeno je obavestenje,posto od toga nema nista refund dobijas sigurno.nemoj da si siguran...nikad se ne zna...a sto se refunda tice, stvarno ne znam..nikad nisam bio u ovoj situaciji da me zakinu...voleo bih da si u pravu, samo ne znam sta sprecava ovog lika sa ebay-a da mi kaze : druskane tebe su pokrali ti tvoji shakali, vidi ti to sa njima....
sjajnoSprecava ih to sto nisi ti vlasnik te posiljke vec posiljalac a ako je registrovana sa potpunim pracenjem do urucenja nemas brige, tvoja nije dok ti ne potpises urucenje,ako on nece potraznicu da radi tebe to ne zanima pare mora da vrati.Tebi problem moze samo da nastane ako posta upise da je pokusala isporuku ali nisi bio na adresi i ostavljeno je obavestenje,posto od toga nema nista refund dobijas sigurno.
Ajde pojasni šta si sad rekaoLAxxHU juče se pojavila u izmeničnoj danas u mojim rukama normalno uz potpis.
Koliko vidim ustalilo se od ulaska u sortirni centar nema dalje, kad donesu donesu pa nastavite da jurite po poštama i carinama sa pitanjem "gde je moja pošiljka"
Ajde i da nacrtam, izgleda da su prekinuli sa unošenjem daljih statusa, postoje rokovi za dostavu pošiljki a po isteku istih tu su pošiljaoci da jure šta je sa pošiljkom, u pošti mogu samo da slegnu ramenima kao odgovor na pitanje gde je moja pošiljka,Ajde pojasni šta si sad rekao
Meni jutros u 7:32 se pojavilo na sajtu poste da je zaduzio postar i taj status nestao,postara nigde tako da nema ni obavestenja da imam posiljku da podignem,inace vec treci put za redom ovo se desava,srecom na kraju kad se razduzi uspise status da sam izvesten iako nisam pa odem i podignem.@tiha
Nema ništa osim izmenična i RSBEG i ništa se nije pojavljivalo, da vidimo kad poštar preda smenu ako tad puste na slobodu statuse. Skinuo sam satnicu da me ne jure oni što vrte kalkulatore
24.07.2023 RSBEGC Отпремa 24.07.2023 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Приспелa 21.07.2023 HU-HU1005 Пријем
Lako tebi kao da ti PE isporučuje, danas najave i sutra isporukaMeni upisu da mi je posiljka isporucena,pa je sutra donese i ubaci u sanduce
Au…. Neću više ni da proveravam stanje ako je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari